Podpaski

Naturella Ultra Normal Green Tea Magic , Podpaski higieniczne

brendi
    11 czerwca 2024 o 11:50
    To mój ulubiony wariant :) Green Tea ? Od razu wyciągam po nie rękę
    To moja ulubiona marka podpasek i wkładek. Lubię z Naturelli wszytsko! I wszystko też akceptuje i chyba lubi moja skóra. Przede wszystkim kupowałam je ze względu na zapachy - wszystkie są świetne! Takie świeże, przypominają mi łąkę, świeże letnie, wiosenne powietrze i zioła. Green Tea chyba najbardziej urzeka mnie jeszcze dodatkowym walorem zapachowym, nie wiem teraz przychodzi mi do głowy jedynie tic-tac ;) Ale bez żartów! + podpaski są cienkie, lekkie, komfortowe + bawełniane, nic mnie nie podrażnia, nie ciśnie, nie trze ani nie uczula + bardzo dobrze chłoną mimo, że mam lekkie miesiączki to nawet jako coś zaleje mocniej to czuję się bezpiecznie + ten zapach :) + mają nawet dobrą dostępność w drogeriach czy marketach, a nawet zdarza się je kupić w rozsądnej cenie Polecam! Moje ulubione :)
    Ann9555
    20 stycznia 2023 o 13:58
    Świetne
    Podpaski znajdują się w charakterystycznym dla marki zielonym opakowaniu zbiorczym. W środku opakowania znajdziemy oddzielnie zapakowana w folię każdą sztukę. Dzięki czemu bez problemu możemy przechowywac i zabierać ze soba wszędzie pojedyncze sztuki. Podpaski mają wygodny kształt, który dobrze dopasowuje się do różnego rodzaju bielizny. Oczywiście wygodne skrzydełka, dzięki którym nic nam się nie przesuwa. Sam klej na nich tez na duży plus. Wszystko trzyma się w miejscu. Są naprawdę miękkie i delikatne dla skóry i pięknie pachną. Do tego są naprawdę cienkie, ale ultra chłonne. Nadają się na różne etapy okresu. Nigdy nie miałam z nimi problemu na zasadzie przeciekania, obcierania czy jakiś innych niespodzianek. Jest to naprawdę komfortowy produkt, godny polecenia.
    Zalety:
    • jakość
    • różnorodność wielkości opakowań
    • chłonność
    • nie podrażniają
    • delikatny, przyjemny zapach
    • miękki materiał
    • dobrze chłoną zapach
    • wygodny kształt i długość
    • dobry klej, dzięki któremu się nie przesuwają
  • 20 stycznia 2023 o 11:36
    najlepsze
    Uwielbiam podpaski Naturella Ultra, a te w wersji zapachowej Green Tea Magic są moimi ulubieńcami. Wyłożone miękką powłoczką nie powodują uczucia "ślizgania" się płynu, są chłonne i zapewniają komfort użytkowania. Średniej długości o cienkiej strukturze, dla mnie w sam raz w przypadku różnej obfitości okresu, nigdy nie zdarzyła mi się żadna niespodzianka typu przeciekanie, a używam ich regularnie już od kilku lat. Pięknie pachną po rozpakowaniu i choć nie jest to najistotniejsze w użytkowaniu podpasek to jednak dodaje odrobinę przyjemności podczas tych trudnych dni w miesiącu. Mimo dodatków zapachowych nie powodują podrażnień. Idealnie przyklejają się do bielizny i utrzymują na swoim miejscu. Są dostępne w wielu miejscach, w niewygórowanej cenie.
    Zalety:
    • miękka bawełniana powłoka przyjemna dla skóry
    • nie uczulają, nie podrażniają
    • idealnie trzymają się na swoim miejscu
    • chłonne, komfortowe w użytkowaniu
    • łatwo dostępne w dobrej cenie
  • 2 maja 2022 o 13:19
    U mnie się sprawdzają
    Podpaski kupiłam w promocji, w jednej z drogerii, ponieważ markę Naturalla lubią i u mnie te podpaski się sprawdzają. Tym razem wybrałam wersję z zieloną herbatą bo nie miałam okazji wcześniej jej używać, ponadto zdecydowałam się na wersję Ultra ze względu na to, że są cienkie. Dodam że moje miesiączki nie są zbyt obfite, raczej przeciętne. Podpaski zapakowane są w zieloną, foliową torebkę, której kolor jest dość charakterystyczny dla marki bo widząc ją na półce od razu się wie, że to ta marka. Każda z podpasek jest zapakowana osobno, w folię z przylepcem, co uważam za wygodne i higieniczne rozwiązanie, zwłaszcza po zużyciu. Sama podpaska wykonana jest z mięciutkiej bawełny, która jest przyjemna dla skóry. Niestety jest ona perfumowana, a to może być przyczyną podrażnienia i myślę, że jest to zbędne. Skrzydełka są dość duże, pokryte klejem, który dobrze trzyma się bielizny, z resztą tak samo jak pozostała część podpaski, dzięki czemu nie migruje, nie roluje się, nie zwija podczas noszenia, a to jest dla mnie bardzo ważne bo jestem typem aktywnym. Długość jest jak dla mnie taka w sam raz, do tego jak już pisałam, podpaski są cienkie, ale chłonne i nie zdarzyło mi się by przeciekła. Niestety podpaska nie posiada powłoczki pochłaniającej, dlatego przy obfitych miesiączkach może się nie do końca sprawdzać lub wymagać częstszej zmiany. Materiał z jakiego jest wykonana jest delikatny, przyjemny w dotyku, nie podrażnia moich wrażliwych miejsc, nie powoduje u mnie pieczenia, zaczerwienienia czy swędzenia skóry. Nie pojawia się też żadne odparzenie. Ogólnie jestem zadowolona bo ja się na nich nie zawiodłam. Zwykle kupuję wielopak, który stercza mi na kilka cykli. Podpaski te są często w promocji i można kupić je za naprawdę przystępną cenę.
  • 16 marca 2022 o 15:41
    Dają iście ULTRA komfort i wygodę użytkowania.
    Podpaski marki Naturella zakupiłam w drogerii Rossmann w ilości 20 sztuk w cenie 7 złotych. Podpaski zamknięte są w estetycznym opakowaniu zbiorczym, a każda sztuka jest dodatkowo oddzielnie bardzo higienicznie zapakowana w folijkę, dzięki czemu można zabierać bezproblemowo do torebki pojedyncze sztuki. Podpaski mają również świetny kształt, który dobrze dopasowuje się do bielizny, a dzięki skrzydełkom trzymają się one cały czas na swoim miejscu, bez przesuwania w trakcie chociażby aktywności ruchowej. Poza tym podpaska jest na tyle długa, że nie trzeba martwić się o zabrudzenie bielizny, a jednocześnie niezwykle cienka i absolutnie jej nie czuć podczas noszenia, co jest dla mnie jej największą zaletą. Chłonność jest raczej średnia, na środek i końcówkę okresu będzie idealnie, na pierwsze dni miesiączki jednak zalecałabym sięgnąć po bardziej chłonne propozycje. Zapach jest subtelny i przyjemny. Poza tym podpaski nie podrażniają, nie uczulają, są mięciutkie oraz dają poczucie wysokiej higieny podczas użytkowania - ogółem nie mam się do czego przyczepić i z pewnością sięgnę po nie ponownie!
    Zalety:
    • bardzo wysoki komfort podczas użytkowania
    • optymalny kształt idealnie dopasowujący się do bielizny
    • wystarczająca długość
    • bardzo cienkie
    • subtelny zapach
    • skrzydełka i mocny klej dobrze mocujące wkładkę na swoim miejscu
    • zapewnienie świeżości i czystości
    • bardzo dobre pochłanianie nieprzyjemnych zapachów
    • miły dla skóry materiał
    • podpaski nie podrażniają ani nie uczulają
    • cena adekwatna do jakości
    • każda podpaska zapakowana w osobną folijkę
    • możliwość kupna różnej wielkości opakowań (10 lub 20 sztuk)
    • dostępność stacjonarnie

Zobacz także inne Podpaski