Żele do brwi

Trend It Up Augenbrauengel Fibre Brow Gel Filler Utrwalający i zagęszczający żel do brwi

4 na 51 opinię

• 28 marca 2020 o 12:16
    w porządku, mocno utrwala
    Nie przedam za tą marką, ale chciałam jakiś nowy żel do brwi i tak zdecydowałam się na ten, jakby mało mi było tych które już mam... Dostępnych było chyba 4 odcienie, ja mam 3ci i jest to ciemny brąz, ale taki neutralny. Jest to żel zawierający włokna imitujące włoski, ja co prawda nie do końca lubię takie żele, ale czasem warto spróbować czegoś nowego. Nie ma tych włokien wiele, więc nie obkleja brwi w około robiąc efekt brwi dziadka. Moje brwi są dosyć gęste i grube i sam ten żel w sumie mi takiego efektu zagęszczenia nie robi. Natomiast lekko je przyciemnia, przede wszystkim ujarzmia. Bardzo mocno trzyma włoski, wręcz nawet lekko je skleja i później jest trochę problem ze zmyciem go, więc trzeba uważać z ilością. Mało który żel tak mocno utrwala brwi. Użyty na pomalowanych brwiach pomadą daje bardziej ten efekt zagęszczenia. Na niepomalowanych brwiach za bardzo go nie widać. Na wygodną szczoteczkę, taką dosyć cienką, przekrzywioną. Łatwo wyczesać nią przód brwi. Nie robi plam na skórze i nie brudzi brwi. Taki całkiem dobry żel. Szczególnie pasuje mi jego szczoteczka. Nie wiem czy jak się skończy, to kupię ponownie, ale w sumie mogę polecić.

Zobacz także inne Żele do brwi