Szampony do włosów

TianDe Master Herb, Hair-loss Reversal Shampoo Szampon do wypadających włosów

5 na 51 opinię

• 1 kwietnia 2020 o 17:00
    Miłe zaskoczenie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Próbkę produktu dostałam po zarejestrowaniu chyba na stronie producenta już jakiś czas temu. OPAKOWANIE: Próbka była w standardowej, małej saszetce do jednokrotnego użytku. Na temat opakowania pełmowymiarowego produktu niestety nie mogę się wypowiedzieć. ZAPACH/KONSYSTENCJA: Konsystencja jest w miarę gęsta ale dobrze się rozprowadza i pieni. Zapach dla mnie nieprzyjemny - Jakby plastikowy (?), ja mogę to porównać jakby że starymi rzeczami, które po latach możemy odnaleźć u dziadków w szafie. Kolr też niezbyt zachęcający bo perłowo ziemisty (szaro brązowy). DZIAŁANIE: I tu bardzo miłe zaskoczenie. Zapach produktu nie utrzymuje się na włosach więc jest to plus. Produkt bardzo dobrze się pieni więc nie potrzeba bo dużo, a co za tym idzie jest bardzo wydajny. No i najważniejsze. Produkt bardzo dobrze oddziałuje na włosy. Pierwszy raz od bardzo dawna spotkałam się z tym że po umyciu głowy i naturalnym ich wyschnięciu włosy były jakby grubsze. Nie okazały u nasady i nie ruszyły nie przy końcówkach (co jest normą u mnie), a nie używałam przy tym szamponów żadnej maski ani odżywki. Dodatkowo włosy zazwyczaj myje codziennie, a najpóźniej co drugi dzień, w tym przypadku włosy były świeże przez 3 dni. PODSUMOWANIE: Próbka wystarczyła mi na 2 użycia. Produkt nie robi dobrego pierwszego wrażenia, ale jego działanie jest bardzo zaskakujące. Zastanawiam się nad kupnem pelnowymiarowego produktu, ale niestety jest dosyć drogi. Mimo kilku wad oceniam produkt na 5, ponieważ już dawno nie widziałam moich włosów w tak do rej kondycji i to po jednym użyciu produktu.
    Zalety:
    • regeneracja włosów
    • bardzo dobre oczyszczenie skóry głowy
    • długotrwały efekt czystości włosów
    • nie przesusza
    • nie obciąża