Szampony do włosów

Receptury Babuszki Agafii Łaźnia Agafii, Szampon - napar do włosów `Czarna bania Agafii`

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 maja 2023 o 21:29
    Rozczarowanie
    Szampon ma bardzo dobre opinie na wizaż.pl i YouTube, dlatego musiałam go mieć! Niestety na moich włosach ani głowie nie zrobił nic … a nawet stwierdzę ze włosy były nieprzyjemne, matowe w dotyku, płaczące się. Opakowanie niby normalne a ciężko było z niego „wycisnąć” produkt.
  • 30 listopada 2021 o 23:41
    Jest fajny
    Szampon jest wydajny, fajnie oczyszcza skórę głowy oraz pielęgnuje, włosy stają się silniejsze oraz pełne życia. Warto kupić jest tani bardzo konstst ma fajną, ale zapach jest średni
  • 30 listopada 2021 o 23:25
    Szampon ziołowy
    Bardzo mogę polecić, fajnie myje również skórę głowy, nie ma jakiegoś świetnego zapachu, ale nie to najważniejsze. Jest bardzo wydajny, niewielka ilość produktu a dobrze się pieni. Faktycznie odżywia włosy.
    Zalety:
    • Zgodny z opisem
    • Wydajny
    Wady:
  • 11 sierpnia 2021 o 21:49
    Tani a dobry
    Szampon bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy. Jest on dość gęsty. Ma ładny zapach ziołowy. Szampon bardzo dobrze się pieni, po jego użyciu włosy są gładkie w dotyku i odświeżone. Nie podrażnił ani nie uczulił wiec jestem na tak. Zalety: -działanie -dobrze myje -cena -dostępność -pielęgnuje Wady: -brak
  • 17 kwietnia 2021 o 21:36
    Nie dla mnie
    Widzę, że jestem jedną z niewielu, u której ten szampon zupełnie się nie sprawdził. Już od pierwszego użycia moje włosy były po nim bardzo obciążone u nasady i wydawały się dziwnie przetłuszczone. Przy kolejnych myciach starałam się nakładać go w mniejszych ilościach, bardziej rozcieńczać wodą i mocniej spłukiwać na koniec, ale żaden z tych zabiegów nie przyniósł rezultatów. Trochę szkoda, że ten szampon okazał się dla mnie takim rozczarowaniem, bo dotychczas każdy produkt tej marki całkiem nieźle się u mnie sprawdzał.
    Zalety:
    • dobra cena
    • ładny zapach
    Wady:
    • obciąża włosy
    • włosy są po nim przetłuszczone i wyglądają na jeszcze mniej świeże, niż przed umyciem