Szampony do włosów

Natko Revitax, Szampon na porost włosów

Revitax Szampon Na Porost Włosów 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 sierpnia 2024 o 20:28
    Efekt natychmiastowy
    Kupiłam ten szampon ponieważ nadmiernie wypadały mi włosy i były w opłakanym stanie. Produkt się sprawdził, włosy przestały wypadać garściami. Pojawiły się także nowe maluszki, które z tygodnia na tydzień robią się coraz dłuższe. Jestem zadowolona choć szampon mógłby mieć przyjemniejszy zapach bo odrobinę przypomina mi męski. Napewno zaopatrzę się w kolejne opakowania.
    Zalety:
    • Poprawił kondycję skóry głowy
    • Włosy przestały wypadać
    Wady:
    • Zapach i opakowanie
  • 11 listopada 2023 o 10:18
    Nie polecam
    Szampon kupiłam gdy nadmiernie zaczęły wypadać mi włosy. Skuszona bardzo dobrymi opiniami postanowiłam go przetestować. Efekt? Niestety produkt nie wpłynął w żaden sposób na wypadanie. Jedyny jego plus to dobre oczyszczanie skóry głowy. Produkt dobrze się pieni, ma ziołowy zapach . Przy codziennym stosowaniu dosyć szybko się skończył. Po jego zastosowaniu moje włosy były bardzo splątane i rozczesanie ich było bardzo problematyczne. Niestety bardzo mnie ten szampon zawiódł i na pewno nie kupię kolejny raz.
  • 21 maja 2023 o 23:51
    Czarny Socjalista
    Ten szampon pokochałam już od pierwszego zastosowania. Przede wszystkim bardzo dobrze i delikatnie umylwlisy oraz skórę głowy. Włosy były bardzo delikatne i nie puszyły się. Co do zastosowania jeśli chodzi o nie wypadanie włosów i ich porost, moim zdaniem sprawdzą się bardzo dobrze. Wzmacnia włosy i ich cebulki dodatkowo pobudza skórę do poristu nowych włosów. Jakość do ceny bardzo dobra.
    Zalety:
    • Zabezpiecza włosy przed wypadniem
    • Stymuluje porist nowych włosów
    • Delikatny i skuteczny
    • Dobrze oczyszczający
    • Wydajny
  • 30 czerwca 2022 o 7:05
    Niezbyt mi pomógł
    Zmagam się z nadmiernym wypadaniem włosów. Nie liczyłam, że magicznie zahamuje wypadanie włosów, lecz miałam nadzieje, że chociaż trochę temu wpłynie na ten problem. Kiedyś go stosowałam (kilka lat temu), tylko wtedy wypadanie było znaczniej mniejsze. Nie pamiętam szczerze tamtych rezultatów, ale po skończonej butelce dalej go nie stosowałam, więc chyba raczej wtedy nie zadziałał jakoś szczególnie, raczej bym to zapamiętała. Cóż, mimo wszystko chciałam go jeszcze raz przetestować (ze względu na kofeinę w składzie). Wystawiam mu recenzje po zużyciu całego opakowania. Nie zahamował i nie zredukował wypadania włosów, jak ich nie wzmocnił. Miałam wrażenie, że czym dłużej go stosowałam, tym dłużej skóra głowy oraz włosy gorzej na jego reagowały. Po prostu stawały się bardziej suche. Pomimo mocnych substancji oczyszczających, był średnio wydajny. Jego przyjemny i orzeźwiający zapach przypominał mi trochę męskie perfumy/ żele pod prysznic. Te dwie gwiazdki daję, więc za oczyszczanie oraz zapach.
    Zalety:
    • całkiem dobrze oczyszcza
    Wady:
    • niezbyt wzmacnia włosy
    • nie spowodował redukcji ilości wypadających włosów( cóż, zależy od przyczyny problemu, może komuś innemu pomoże)
    • średnio wydajny
  • 14 października 2021 o 14:56
    działa
    Świetny szampon, zużyłam kilka opakowań i włosy przestały wypadać a rośnie mnóstwo nowych, dodatkowo ma bardzo fajny zapach i świetnie myje , przestałam do na chwilę stosować, bo ma za dużo baby hair ;D
    Zalety:
    • dział
    • piękny zapach