Kremy na noc

Balea Nachtcreme Reichhaltig Bogaty krem na noc do skóry suchej i wrażliwej

• 13 czerwca 2024 o 1:17
    Super produkt za tak niską cenę
    Kupując ten produkt nie spodziewałam się po nim zbyt wiele. Zaciekawił mnie jego opis. Jednak po dłuższym używaniu zmieniłam o nim totalnie zdanie. Jest to jeden z najlepszych kremów na noc jakie używałam do tej pory. Jeszcze ta cena. Bardzo podoba mi się konsystencja produktu, nie lepi się i dobrze się wchłania. Nie pozostawia później lepkiej warstwy na skórze, co dla mnie jest bardzo ważne. Ma tez neutralny zapach oraz ogranicza powstawanie nowych niedoskonałości. Przez noc fajnie pielęgnuje wrażliwą cerę. Jak dla mnie strzał w dziesiątkę.
    Zalety:
    • Cena!!!
    • Działanie
    • Konsystencja
    • Nie pozostawia lepiej warstwy
  • 2 kwietnia 2020 o 12:17
    tanie cudeńko z DM
    Moim zdaniem ten krem, to produkt naprawdę wart uwagi. Jest to taki DM hit i serdecznie polecam wypróbowac jeśli macie dostęp do drogerii DM. Pierwszą tubkę kupiłam zupełnie w ciemno w sumie z myślą o moim mężczyznie, który stosuje kremy tak rzadko, że każdy jeden zdaży się przeterminować przed zużyciem. Tak więc postawiłam na Balea, bo jest naprawdę tani (2e) i jak jakby się przeterminował, to nie będzie szkoda. Ale tak zaczęłam mu go podbierać i obecnie mam drugą tubkę. Ten krem za tą cenę to jest mistrzostwo. Przede wszystkim na wygodne opakowanie tubkę, która jest zamykana na klik. Jest to higieniczne i ja lubię tubki. Także mój mężczyna trochę chętniej sięga po krem w tubce niż w słoiczku. Jest ona miękka, więc łatwo zużyć produkt do końca bez konieczności przecinania opakowania. Krem jest bardzo gęsty i lekko zbity, ale nie jest to tłusty produkt. Jest bardzo nawilżający i taki kojący, jak kompres na skórę. Pięknie się wchłania i to do matu. Mimo, że to krem na noc, to doceniam. Podejrzewam, że komuś o skórze suchej mógłby się sprawdzić i na dzień. Krem mimo, że mega nawilżający i gęsty, taki balsamowy, to nie jest ciężki, więc mega przyjemnie sie go stosuje. Skóra nie jest po nim zaczerwieniona i nie piecze. Moja jest troszkę wrażliwa i na niektóre kremy i środki do demakiajżu reaguje podrażnieniem. Skóra mojego ukochanego jest bardzo wrażliwa i także krem z Balea jej nie podrażnił i nie spowodował zaczerwienienia a to ogromny plus. Skóra po jego użyciu jest naprawdę dobrze nawilżona, lekko odżywiona, wygląda naprawdę ładnie. Krem sprawdził się u mnie naprawdę dobrze w tym zimowym okresie, gdzie moja mieszana cera była bardzo sucha i bardzo podrażniona. Poza tym nie zapchał mnie a mam to tego ogromne skłonności, także to kolejny wielki plus dla Balea. Dla mnie to jeden z lepszych kremów na noc jakie stosowałam i to nie tylko z tej najniższej półki cenowej. Nawilżenie po prostu klasa.
  • 1 kwietnia 2020 o 7:11
    Dobry krem nawilżający w niskiej cenie
    Dobry krem zapewniający nawilżenie suchej skórze. Po zastosowaniu przynosi ukojenie skórze. Nawilża i odżywia a przy tym szybko się wchlania. No i na dodatek w atrakcyjnej cenie.
    Zalety:
    • Cena jakość
  • 30 marca 2020 o 12:42
    Średni :)
    Produktu używam już jakoś czas, zakupiłam go w drogerii dm w Niemczech. Skusiła mnie jego cena i chce wypróbowania go , wtedy z resztą dość dużo kosmetyków wylądowało u mnie w koszyku . Tak to jest, jak cena kusi za bardzo hehe :D Krem jest w wygodnej tubce , bardzo poręcznej , jednakże jest on dość gęsty i czasami zbyt dużo wypływa go z niej . Co do efektów , to jestem posiadaczką niby suchej skóry , ale też nie lubi zbyt ciężkich kremów . Po użyciu tego , niestety kiedy nałożyłam go wieczorem na noc, a rano się przebudzialam , to moja cera była tłusta , taka niemiła , całkiem możliwe że nałożyłam go po prostu za dużo . Nie zniechęciło mnie to i nadal od czasu do czasu go nakładam , jest bardzo wydajny , a zapach ma taki delikatny . Ogólnie rzecz ujmując polecam :)

Zobacz także inne Kremy na noc