Płyny do higieny intymnej

AA Intymna, Nawilżająca kostka do higieny intymnej `Komfort i odświeżenie`

• 18 maja 2023 o 19:40
    Wielofunkcyjna nie tylko do higieny intymnej
    Nałogowo kupuję te kostki, jak są w promce to robie zapasy. Używam jej prócz pierwotnego celu również do mycia włosów na wyjazdach oraz piorę w niej ręcznie bieliznę i jedwabne poszewki i jedwabne czepki do spania. Bardzo fajna sprawa do użytku na codzień a jeszcze lepsza na wyjazd. Kostka jest biała, kwadratowa, niby nie ma zapachu ale ja wyczuwam taki zapach świeżego powietrza :D jak ktoś był na terapiach tlenem to dla mnie to takie właśnie odczucie, także teoretycznie produkt bezzapachowy a ja od tego zapachu jestem uzależniona. Bardzo bardzo lubię te kostkę, wielofunkcyjny, delikatny produkt do wszystkiego no i forma kostki dla mnie ulubiona wolę niż żele czy płyny.
  • 16 lutego 2023 o 21:28
    Bardzo ją lubię
    Kupiłam ją bez zastanowienia jakiś czas temu w rossmannie, a że lubię nowości (bo zazwyczaj używam do tych okolic płynu) tym bardziej ucieszyłam się, ze jest w promocji. Spodobała mi sie jej forma-mała kostka zamknięta w kartonowym pudełeczku-nie zajmuje dużo miejsca, wszędzie sie zmieści i myśle ze byłaby bardzo dobrym wyjściem gdyby wziąć ją ze sobą w podróży :)
    Zalety:
    • Zalety
    • wydajność( ojjj bardzo wydajna jest)
    • dobrze sie pieni
    • nie ma uczucia ściągnięcia skory
    • dobrze oczyszcza
    • mały rozmiar
    Wady:
    • Wad nie zauważyłam, bardzo dobrze mi sie sprawdziła
  • 4 grudnia 2022 o 21:08
    Kostka małych rozmiarów w kartonikowym opakowaniu - Forma jak najbardziej eko, poza tym świetne rozwiązanie na wakacje.
    Kupiłam ten produkt przy okazji zakupów w jednej z internetowych drogerii. Kosztuje pare groszy , a widziałam mnóstwo pozytywnych opinii na jej temat, więc bez zastanowienia wrzuciłam do koszyka trzy sztuki. Ogólnie taka kostka to bardzo fajne rozwiązanie dla osób chcących być bardziej eko - wiadomo: zero plastiku. Swoją drogą ttaka forma to też duża wygoda. Kostka jest mała i łatwiej jest zabrać ją w podróż niz 250-300 ml butle z płynem do higieny intymnej. Kostka ta jest bezzapachowa, koloru białego. Nie traci swojej formy ptzy kontakcie z wodą. Jednak jest na pewno mniej wydajna niż płyn. To na pewno. Płyn starcza mi na na prawdę długo. A kostka ta szybko zrobiła sie maleńka. Po za tym jest mniej higieniczna niż płyn w butelce z pomką. Więc z ato na pewno należałoby odjąć gwiazkę. Produkt ten na pewno zużyję, bo nie podrażnia, nie uczula delikatnej skóry w miejscach intymnych. no i może kupię ponownie skuszona niską ceną. Na pewno zabiorę e sobą na wakacje latem. Dobrze spełnia swoje zadanie oczyszczające. Jest delikatna dla miejsc inymnych, a ptry tym skuteczna. Jednak jak na razie jestem bardziej przekonana do produktów oczyszczających w płynie.
    krokuch
    2 listopada 2022 o 18:03
    Dyskomfort i wysuszenie
    Niezmiernie ucieszyłam się, kiedy marka AA wypuściła na rynek kostkę, gdyż uwielbiam produkty przemyślane, w duchu less waste, bezpieczne dla środowiska. Sam pomysł na produkt i skład są bez zarzutu. Kostka jest spora, zwarta, doskonale się pieni i nie rozpada się z czasem, jeśli przechowuje się ją w mydelniczce z odpływem wody. Wydajność doskonała, starcza na wieki. Coś jednak poszło nie tak... Produkt zawiera albo za mocny detergent, albo za mało składników łagodzących jego moc, gdyż z tygodnia na tydzień jego używania czułam coraz większy dyskomfort, przesuszenie i podrażnienie - brakuje delikatności, tak potrzebnej w miejscach intymnych. Pomysł był dobry, a wykonanie niekoniecznie. Szkoda.
  • 30 października 2022 o 11:30
    Rewelacyjna
    Kupiłam za dosłownie grosze (kilka zł) tę kostkę i niesamowicie pozytywnie się zaskoczyłam! Miałam od kilku mc niemożliwe do zdiagnozowania swędzenie okolic intymnych mimo stosowania od wielu lat najdelikatniejszego, zdawłoby się żelu Your Kaya. Coś mnie tkneło, że skoro wszystkie badania wychodzą dobre, to może jakaś alergia kontaktowa? No i zmieniłam na tę kostkę. Strzał w dziesiątkę, nareszcie powoli zaczęło ustępować! Super wygodna, wydajna, mega tania. Polecam nawet najbardziej wymagającym wintedziankom.
    Zalety:
    • działanie
    • pienienie się
    Wady:

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej