▪️Płyn testuje w ramach akcji Top Recenzentka.
▪️Uwielbiam kosmetyki z naturalnym składem, dlatego, gdy się dowiedziałam, że dostałam się do akcji to aż podskoczyłam ze szczęścia.
▪️Jeśli chodzi o higienę intymną, to szczególnie przywiązuje do niej wagę, gdyż jako nastolatka zachorowałam na nowotwór złośliwy spraw kobiecych.
▪️Nie mogę sobie pozwolić na to, by co chwilę wracały do mnie infekcje intymne, a niestety w ostatnim okresie bardzo często do nich dochodziło, bo niestety płyn, który wcześniej używałam strasznie wysuszał mi skórę w tamtych okolicach co wywoływało podrażnienia, a w konsekwencji infekcje intymne, dlatego nie mogłam się doczekać, kiedy przyjdzie moja paczka do testowania, bo chciałam, czym prędzej wypróbować ten płyn i dziękuję, że miałam taka możliwość, bo dla mnie od momentu testowania jest to płyn numer 1 i na pewno zostanie ze mną na zawsze.
▪️ Ale teraz trochę o samym płynie:
✔️ Płyn zamknięty jest w dość sporą butelkę, która ma aż 500 ml.
✔️Butelka o szerokiej średnicy, dzięki czemu nie przewraca się pod prysznicem.
✔️Butelka wykonana jest z plastiku, ale tego plastiku jest o 30 procent mniej niż zwykle, czyli plastik z mniejszą ilością plastiku ;) wiem jak to brzmi, ale taka jest prawda.
✔️Butelka psikusa aplikator typu pompka.
✔️Pompka dobrze dozuje płyn nie zacina się, a jedna doza spokojnie starczy na umycie okolic intymnych.
✔️Etykieta na butelce jest minimalistyczna i skromna znajdują się na niej fuksjowe przygaszone praz zielone napisy.
✔️Na butelce znajduje się również aplikacja wiśni, ale jak się przyjrzymy uważnie tworzą one rower – ktoś może zapyta, dlaczego rower? Dlatego że jeśli zakupimy kosmetyki tej marki w drogerii Rossmann to część z ich sprzedaży zostanie przeznaczona na budowę ścieżek rowerowych – fajny przekaz, który łączy wszystko z logiem GreenVelo
✔️ Płyn ma konsystencję żelu, i to mnie z. Zaskoczyło, ale oczywiście na plus, gdyż wtedy staje się megawydajny.
✔️Płyn bezbarwny o przepięknym zapachu nagietka.
✔️ Płyn dobrze oczyszcza okolice intymne. Płyn niweluje uczycie suchości skóry, lekko nawilża okolice intymne oraz regeneruje i łagodzi podrażnienia.
✔️Płyn jest naprawdę świetny.
✔️ Płyn w swoim skaldzie ma ekstraktat z nagietka, który znany jest z właściwości nawilżających i chroniących skórę, alantoinę która łagodzi podrażnienia skóry oraz prowitaminę B5.
✔️Płyn również w swoim składzie ma aż 97%składników pochodzenia naturalnego nie ma w nim PEG-ÓW, sylikonów, parabenów. Płyn posiada naturalne pH
✔️Płyn łagodnie odświeża okolice intymne, a skóra staje się elastyczna i odporna na podrażnienia.
❤️Wiec, jeśli zmagasz się z suchością i podrażnienie nami okolic intymnych to płyn idealny dla ciebie.❤️
Zalety:
- Opakowanie wykonane z mniejszej ilości plastiku
- Aplikator typu pompka
- Konsystencja
- Skład
- Delikarny
- Nawilża
- Koi
- Regeneruje
Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl