Płyny do higieny intymnej

Green Velo Nawilżający płyn do higieny intymnej

• 3 grudnia 2024 o 19:32
    Green Velo ! Nie spodziewałam się aż tak fajnego żelu do higieny intymnej! Doskonale oczyszcza skórę, łagodzi podrażnienia i nawilża. To chyba najfajniejszy żel z jakim kiedykolwiek miałam styczność !
    Żel od Green Velo kupiłam w Rossmanie w 'cenie na do widzenia'. Cena była tak kusząca, że aż żal było nie skorzystać, wiec wzięłam ostatnie kilka produktów z półki. Po przetestowaniu tego kosmetyku żałuję, że nie splądrowałam jeszcze kilku okolicznych Rossmanów ;). Nie mam zbyt wygórowanych wymagań i oczekiwań jeśli chodzi o żele do higieny intymnej. Taki kosmetyk ma delikatnie, ale skutecznie oczyszczać, fajnie jak ma w składzie składniki łagodzące, najlepiej żeby był bezzapachowy. Taki kosmetyk absolutnie nie może podrażniać, powodować świądu i uczulać, bo taki gagatek jest u mnie całkowicie dyskwalifikowany. Kosmetyk ma przyjemne dla oka i przede wszystkim bardzo praktyczne opakowanie. Butelka o pojemności 500 ml z praktyczną pompką, która nie zapycha się i nie zacina. Szata graficzna jest zachowana w kolorze przygaszonej, szarej zieleni z motywem 'Green Velo. Żel ma bardzo przyjemną, żelową konsystencję, pieni się dosyć mocno, co przekłada się na baaardzo przyzwoitą wydajność produktu. Zaskoczył mnie fakt, że żel ma zapach ! Któraś z Was trafnie określiła go jako słodki, pudrowy, czuję dokładnie to samo. Skład, żelu jest w 97% pochodzenia naturalnego, a formuła wegańska. Warto bliżej przyjrzeć się składowi, bo jak na 'tylko' żel do higieny intymnej, ma sporo składników pielęgnacyjnych. - Ekstrakt z nagietka o właściwościach nawilżających i ochronnych - Alantoina - łagodzi podrażnienia - Prowitamina B5, która łagodnie nawilża skórę Substancjami myjącymi są detergenty o średniej mocy myjącej. Widzę jeszcze Betainę i glicerynę, które podbijają efekt nawilżenia, zapobiegają nadmiernemu odparowywaniu wody z komórek skóry. Mamy też kwas mlekowy, który chroni i wspiera naturalny mikrobiom stref intymnych. Używam tego żelu już drugi miesiąc i mam go jeszcze całkiem dużo w opakowaniu. Jestem bardzo miło zaskoczona tym kosmetykiem ! Żel pięknie oczyszcza skórę, zwilża ją, wspomaga gojenie drobnych uszkodzeń. Fenomenalnie sprawdza się też przy łagodzeniu podrażnień, które powstały w wyniku depilacji. Całym serduchem polecam ten kosmetyk! Świetnie działa, ma dobry skład i na dodatek jest tani.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • nawilża
    • nie podrażnia i nie uczula
    • bardzo ładny skład, bogaty w składniki pielęgnujące
    • wydajny
    • wygodne i praktyczne opakowanie
    • wegańska formuła
    • marka Green Velo wspiera tworzenie nowych ścieżek rowerowych w Polsce! ❤️❤️❤️
    Wady:
  • 15 lipca 2024 o 19:47
    To najlepszy płyn do higieny intymnej jaki ostatnio testowałam
    Kupiłam produkty od Green Velo zachęcona polityką marki ukierunkowaną na wspieranie rozwoju sieci dróg rowerowych w Polsce. Nie spodziewałam się produktu, który aż tak mnie zaskoczy i do którego będę chciała wracać. Płyn kupiłam za około 16 zł w Rossmanie. Cena w stosunku do ilości jest bardzo atrakcyjna. Ma bardzo wygodne opakowanie z przepięknym designem. Produkt jest bardzo wysokiej jakości. Dobrze oczyszcza i pozostawia okolice intymne ukojone i nawilżone. To co mnie absolutnie zachwyciło to nieziemski ekskluzywny zapach. Płyn do higieny intymnej pachnie jak bardzo drogie perfumy, którymi chciałabym pachnieć każdego dnia - to dla mnie totalny szok. Będę do niego wracała. Już mam go na liście zakupów, żeby uzupełnić zapasy.
  • 2 lipca 2024 o 13:17
    Zdecydowanie POLECAM
    Zapach delikatny, świeży, nie podrażnia, nie wysusza, łagodzi podrażnienia. Konsystencja dla mnie idealna. Formuła jest delikatna, łatwo się spłukuje. Działa przeciwzapalnie. Butelka z dozownikiem w formie pompki jest wygodna w użyciu i umożliwia precyzyjne dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Przynosi komfort i czystość, ponownie sięgnę po te produkty. Zapach płynu jest neutralny, ale jednocześnie odświeżający. Dodatkowym atutem jest to, że 1% dochodu ze sprzedaży kosmetyków tej marki jest przeznaczony na rozbudowę ścieżek rowerowych, co pokazuje zaangażowanie marki w działania proekologiczne i społeczne. Produkty te możemy kupić w Rossmannie.
    Zalety:
    • Łagodzi
    • Nawilża
    • Posiada przyjemny delikatny zapach
    • Nie zawiera PEGów, parabenów, ani silikonów
    Wady:
  • 19 czerwca 2024 o 10:57
    Ekstrakt z Nagietka.Alantoina.Prowitamina B5.Płyn łagodnie nawilża.Wspiera.Przywraca równowagę okolic intymnych.Rewelacyjna Nowość Green Velo.
    Wizaż.pl cudownie mnie zaskoczył obdarowując mnie Pierwszy Raz w Top Recenzentka.Jestem bardzo wdzięczna i zachwycona.To dla mnie bardzo ważne.Ogromnie pięknie dziękuję W przesyłce Top Recenzentek znalazłam GREEN VELO płyn, który ma idealnie skomponowaną formułę-dba, chroni, regeneruje strefy intymne i zapewnia skuteczną profilaktykę pielęgnacji. Konsystencja płynu jest miła i przyjazna w dotyku, jest bardzo wydajna, bo wystarczy niewiele zaaplikować,musnąć i spłukać. Dzięki naturalnym delikatnym substancjom z dobrze wyselekcjonowanych składników pochodzenia naturalnego płyn nawilżający, to moje odkrycie do którego po przetestowaniu wrócę z pełnym przekonaniem ponownie. Co do efektów, to płyn działa bakteriobójczo, przeciwzapalnie, kojąco, a jednocześnie łagodząco W jednym ważnym zdaniu określę - Mikrobiom w pełni równowagi. Zawartość Alantoiny łagodzi wszelkie podrażnienia stref okolic intymnych, a jednocześnie potęguje działanie regenerujące. Pro-witamina B5 to czynnik, który łagodnie nawilża skórę okolic intymnych, przynosi natychmiastowo ulgę dlatego też nie ma już obaw o nadmierną suchość, czy dyskomfort. Dlatego nawilżenie to podstawa. Zauważyłam natychmiastowo nawilżenie i czystość na cały dzień.Jestem aktywną osobą i ten płyn dba o moją kondycję mikroflory, a jednocześnie pomaga zachować optymalne pH strefy intymnej. SPRAWDZIŁAM! Po nocnym odpoczynku jestem gotowa na aktywny dzień i kolejne wyzwania. Sprawdza się doskonale w łagodzeniu moich podrażnień a dodatkowo zapobiega powstawaniu nowych, dzięki temu cieszę się podwójnym efektem dla siebie i mojego zdrowia. Płyn jest wegański zapobiega nieprzyjemnemu zapachowi, regeneruje i zapobiega infekcjom. Przywraca skórze naturalną równowagę pH co jest bardzo istotne w kwestii dbania o strefy intymne. Polecam i jednocześnie zachęcam koniecznie zajrzyjcie do Drogerii ROSSMANN i poczyńcie zakup. Warto, tym bardziej, że część środków z ich sprzedaży zostanie przeznaczona na tworzenie i rozbudowę ścieżek rowerowych w Polsce. Płyn nawilżający do higieny intymnej od nowej marki GREEN VELO jest fenomenalny tym bardziej że jest pozbawiony: PEG-ów parabenów silikonów z neutralnym pH Śmiało zachęcam do jednej z największej sieci Drogerii Rossmann. i serio stosujcie bez obaw ten płyn tak często, jak tylko potrzebujecie.
    Zalety:
    • Solidne opakowanie
    • Wydajne
    • Lekka konsystencja
    • Chroni
    • Koi
    • Łagodzi
    • Regeneruje
    • Zapewnia skuteczną profilaktykę pielęgnacji
    • Działa przeciwzapalnie
  • 13 czerwca 2024 o 12:36
    Nawilżenie to podstawa
    Ten żel bardzo mnie zaskoczył a to za sprawą naturalnego składu w tym 97% składników pochodzenia naturalnego który idealnie sprawdza się przy tak wrażliwych okolicach skóry i pielęgnacja sfer intymnych powinna być na wysokim poziomie to właśnie ten żel dowodzi temu że tak może być. Dzięki zawartemu w nim nagietkowi i jego działaniu ochronnemu oraz nawilżaniu moja skóra jest dopieszczona i zadbana jak nigdy przedtem. Żel jest delikatny o pięknym kwiatowym zapachu zamknięty w minimalistyczną butelką z pompką która ułatwia aplikację odpowiedniej ilości do użycia. Produkt jest bardzo wydajny i wystarczy na bardzo długo.
    • naturalny skład