Eyelinery

I Heart Revolution Fantasy Eyeliner Eyeliner

• 6 maja 2021 o 17:11
    Ciekawy efekt, ale ciężko się maluje
    Zacznę od tego, że już samo opakowanie zaskakuje i jest miłe dla oka, bardzo mi się podoba. Mam wersję która jest biała, ale mocno połyskuje na niebiesko. Efekt na oku jest piękny. Niestety pędzelek - a raczej to sztywne coś, jest dość trudne w obsłudze. Źle się nim maluje. Eyeliner jak na biały kolor przystało, słabo kryje. Potrzeba kilku warstw, by było go widać. Zużyłam pół opakowania, a już ciężko się go wydobywa. Obawiam się, że znaczna część produktu się zmarnuje.
    Zalety:
    • pięknie wygląda na oku
    • mocno brokatowy efekt
    • dość dobrze się trzyma
    Wady:
    • niewygodny pędzel
    • ciężko wydobyć produkt z dołu opakowania
    • trzeba nałożyć dwie warstwy
  • 4 listopada 2020 o 1:06
    Oj trzeba się napracować
    Kupiłam go z nadzieją, że będzie tak samo dobry jak reszta kosmetyków z Revolution, ale się zawiodłam. Pędzelek robi strasznie grube linie, końcówka jest dosyć gruba i ciężka w pracy. Sam eyeliner długo się nie utrzymuje max 2 godziny i już są rozmazuje. Mimo urokliwego oprogramowania nie ma nic więcej do zaprezentowania
  • 4 października 2020 o 8:31
    Nie polecam
    Eyeliner ma bardzo ładne opakowanie... i to wszystko. Jest trudny w aplikacji przez to, ze nie jest płynny a posiada grudki. Poprawienie kreski jest utrudnione tym, ze eyeliner wysycha i pęka. Próba poprawienia kończy się tym, ze kreska „odpada” z oka.
    Evel_Le
    21 września 2020 o 2:19
    Opakowanie
    Szukałam nowego eyelinera i trafiłam na niego. Nie będę ukrywać że kupiło mnie opakowanie. Niestety sam eyeliner jest do niczego. Pędzelek jest gruby i sztywny. Sam liner nie nakłada się dobrze i robi skorupe. Zachowuje się jak eyelinery sprzed 10 lat za 5 zł. Jakość słaba.
  • 16 czerwca 2020 o 18:19
    Dla tych co lubią szaleć z makijażem
    Eyeliner od Makeup Revolution dorwałam na promocji. Byłam ciekawa jak będzie wyglàdać na powiece, zakupiłam jeden z 3 dostępnych kolorów, kolor MERMAID. Opakowanie jest urocze, w kształcie rogu jednorożca, bardzo dziewczęce. Kolory są dobrze napigmentowane, mieniące się, bardzo ładnie wyglądają. Pędzelek jest okej, takiego najczęściej go używam. Problem tkwi przy nakładaniu tego eyelinera. Nie jest płynny, ma w sobie nieestetyczne grudki, których ciężko się pozbyć. Przez co odznaczają się na powiece, da się to zlikwidować, ale zależy mi na precyzyjnej kresce ,a tu masz jakąś grudkę. Fajnie łączy się z innymi eyelinerami, za to plus bo ciekawie to wygląda. Nadaje się do jakiś szalonych stylizacji. Nie rozmazuje się, ale ma też to do siebie że lubi pękać. Także fajny do eksperymentowania, fajnie również wygląda w roli cieni, a nawet lepiej się wtedy spisuje.
    Zalety:
    • Kolory
    • Pędzelek
    Wady:
    • Pęka
    • Nieestetyczne grudki