Maseczki w płachcie

Coony Charcoal Essence Mask Maseczka z węglem

• 3 kwietnia 2022 o 19:22
    Coony
    Czarna maseczka z węglem na płachcie. Maseczki w płachcie w ogóle są super fajne, ta również. Oczywiście po wyciągnięciu jej z opakowania musimy rozwinąć i trafić otworami w odpowiednie miejsca, uważam że jest dobrze wycięta i u mnie na buzi wszystko pasowało. Po otwarciu da się wyczuć delikatny acz może niezbyt przyjemny zapach, niby przyjemny a jednak przeważa jakaś dziwna nuta, mi podlatuje pod kwaśną. Na szczęście jest to do przeżycia. Maseczka jest bardzo dobrze nasączona, w opakowaniu nie zostaje płynu zbyt wiele, gdyby się uprzeć można zużyć na drugi raz w zminimalizowanej wersji. Po nałożeniu odczuwamy chłodek, przyjemny, na buzi i czekamy 15 do 20 minut. Po ściągnięciu maseczki na twarzy zostaje spora jej część, producent zalece delikatne wklepanie, ja połączyłam to z masowaniem i przeniosłam trochę tego na szyję. Skóra po niej jest przez jakiś czas lepka, ale to również nie jest jakoś super przeszkadzające. Przejdźmy do efektów. Po jej użyciu widzę rozjaśnioną twarz oraz bez dwóch zdań zmatowioną. Wydaje się też być gładsza. Maseczka nie podrażniła mi ani skóry ani oczu, nie odczuwałam dyskomfortu podczas jej aplikacji.
  • 6 kwietnia 2021 o 19:29
    Dobra maska w płachcie
    Maska jest w kolorze czarnym, dobrze dopasowuje się do twarzy, jest mocno nasączona. Zapach taki średni, niby ładny ale z jakąś nieprzyjemną nutą. Maska przyjemnie chłodzi buzię. Po jej zdjęciu nie ma lepiącej warstwy na skórze. Widać, że maska oczyszcza skórę, lecz, żeby zobaczyć mocniejszy efekt oczyszczania trzeba ją stosować raz w tygodniu przynajmniej kilka tygodni. Lekko rozjaśnia cerę, reguluje sebum, koi, nawilża.
  • 5 maja 2020 o 15:54
    Szału nie było :)
    Używa od:próbka
    Plusy: - skład bogaty w substancje pochodzenia naturalnego - dość cienka płachta, mocno nasączona, bardzo dobrze przykleja się i dopasowuje do twarzy - wewnątrz plastikowego opakowania nie pozostaje za dużo płynu - zapach jest dość miły, choć wyczuwalna jest mało przyjemna nuta - po nałożeniu płachty na twarz odczuwalny jest przyjemny chłód - po użyciu skóra wygląda na odświeżoną, rozświetloną, ale jednocześnie zmatowioną, pory były ściągnięte - płyn dość szybko wchłania się w skórę - brak podrażnienia skóry. ⠀ Minusy: - pewną trudność sprawia dokładne rozłożenie płachty - płachta nie sięga nosa (jest wycięcie w tym miejscu) - duża ilość płynu pozostaje w materiale, co rodzi poczucie marnowania kosmetyku (ja wykorzystałam złożoną płachtę i wtarłam płyn również w szyję i dekolt) - pozostawia skórę dość mocno lepką,ta lepkość utrzymuje się przez dłuższy czas. Spodziewałam się czegoś lepszego, jednak minusy przysłaniają trochę dobre strony tej maski.
  • 27 kwietnia 2020 o 18:08
    Świetna
    Używa od:próbka
    Maseczka w płachcie, z dużą ilością płynu. Maseczka jest bardzo dobrze wyciąta, dzięki czemu idealnie dopasowała się do mojej twarzy. Pięknie pachnie, dobrze nawilża. Świetna, jedna z najlepszych jakie miałam. Mimo, że użyłam jej raz to faktycznie widać efekty, pory oczyszczone, skóra twarzy mocno nawilżona. Lekko złagodziły się moje zaczerwienienia na twarzy.
    Zalety:
    • maseczka bardzo dobrze wycięta, robi wszystko to co zapewnia producent.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    MagFifi
    21 kwietnia 2020 o 23:29
    Oczyszczająca Maska na tkaninie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maska Conny jest to maska węglowa w płachcie i ma za zadanie efekt oczyszczania i kontroli wydzielania sebum. Opakowanie ciekawe a po jego otwarciu czujemy przyjemny zapach. Maska jest na czarnej tkaninie ,bardzo dobrze nasączona płynną esencją która aż z niej kapała, a reszte z opakowania można wykorzystać na drugi dzień ponownie wkładając płachte to środka. Idealnie dopasowała się do mojej twarzy a zaskoczeniem dla mnie były wycięcia pod oczami które można fajnie dopasować pod oczy. Podczas wykonywania czynności domowych nie zsuwa się i nie przeszkadza. EFEKT chłodzenia czuć od pierwszej chwili co jest bardzo przyjemne. Węgiel, który jest zawarty w składzie głęboko oczyszcza pory i ja się z tym zgadzam. Moja skóra jest sucha a ta maska świetnie koi , nawilża, oczyszcza i zmniejsza widoczność porów nadając skórze gładki wygląd. Myślę że przy regularnym jej stosowaniu przynajmniej raz w tygodniu można fajnie oczyścić skórę twarzy. . ZALETY: - oczyszcza -koi -nawilża -zmniejsza pory -efekt chłodzenia -miękka i gładka skóra - zapach przyjemny - płachta dobre dopasowana do twarzy -dużo esencji
    Otrzymałam do testów od marki/producenta

Zobacz także inne Maseczki w płachcie