Maseczki w płachcie

Purederm Deep Purifying Black O2 Bubble Mask Bąbelkująca czarna maska z węglem drzewnym

Purederm koreańska maseczka bąbelkowa Węgiel 1szt

• 22 grudnia 2024 o 18:52
    Czarna maska
    Maska na czarnej tkaninie. Dobrze przylega do skóry. Nie jest wielka. Opakowanie niebieskie z motywem węgla. Konsystencja maski żelowa, ale po nałożeniu na twarz zaczyna bąbelkować i zamienia się w pianę fajnie musując i relaksując twarz. Nie uczula. Fajnie nawilża i lekko oczyszcza pory. Ma lekki zapach. Nie jest jakiś super ładny. Po ściągnięciu z twarzy miałam lekko czerwoną skórę.
  • 19 października 2021 o 10:43
    Świetna
    Maseczki bąbelkujące miałam okazje używać już kiedyś, ale żadna nie działała tak jak ta. Opakowanie jest bardzo minimalistyczne, po otwarciu mamy złożoną czarną płachtę, z którą trzeba się namęczyć zanim się ją rozwinie. Płachta idealnie przykleja się do twarzy i nic nam nie spada, ani się nie zagina. Po chwili maseczka zaczyna bąbelkować i tym oto sposobem masuje i oczyszcza nam twarz. Jest to bardzo przyjemny proces, ale także zabawny, ponieważ maseczka łaskocze, a na twarzy mamy samą pianę. Po zdjęciu maski mamy idealnie oczyszczoną skórę, lekko nawilżoną i ukojoną. Świetnie wycisza niedoskonałości, sprawiając, że są mniejsze i nie są zaczerwienione. Maseczka naprawdę godna polecenia :)
  • 8 maja 2021 o 22:09
    wspaniała
    Moja cera: tłusta, trądzikowa Uwielbiam rozpieszczać swoją skórę cotygodniowym rytuałem pielęgnacyjnym w którym zawsze istotną rolę gra maska w płachcie. Przetestowałam już ich sporo, a ta znajduje się w moim prywatnym top trzy. Bo nie dość, że używanie jej to czysta przyjemność (bąbelki bosko bąbelkują delikatnie masując twarz) to dodatkowo daje widoczne efekty. Twarz jest widocznie oczyszczona, ale również nawilżona. Wydaje się bardzo ukojona, różnego rodzaju zmiany, wypryski również. Zawsze po zastosowaniu jej wiem, że następnego dnia moja cera będzie świetnie wygladać.
    Zalety:
    • widocznie oczyszcza
    • nie przesusza, a wręcz nawilża i koi skórę
    • zmiany skórne są złagodzone
    • używanie jej to czysta przyjemność
    • nie podrażnia dodatkowo zastosowana nawet na podrażnioną skórę
    Wady:
    • cena jest dla mnie za wysoka jak na jednorazowy produkt, dlatego zawsze poluję na nią na promocji
  • 4 lipca 2020 o 12:02
    A ja się zawiodłam :(
    Wiele osób poleca tę maseczkę. Traf dał, że dostałam ją od koleżanki na urodziny w pakiecie z furą innych kosmetyków i od razu z grubej rury bo 4 sztuki. Byłam niezwykle ciekawa tego produktu. I jak bardzo byłam jej ciekawa tak samo bardzo się nią rozczarowałam. Ale zacznijmy od zalet: - dobrze wycięte otwory - dość ładny zapach - nie zjeżdża z twarzy Wady: - albo dostałam wadliwy lub stary produkt (był w terminie), ale prawie w ogóle nie bąbelkowała - nie zauważyłam oczyszczenia skóry - trudno było ją rozłożyć - według mnie cena nie jest adekwatna do jakości produktu
  • 29 marca 2020 o 14:26
    ok
    Maseczka spełniła swoją rolę, bardzo fajnie oczyściła skórę. Ma delikatny zapach ale... okazało się, że jest poskładana podobnie jak pakiet 10 maseczek z Biedronki, który recenzowałam ostatnio i strasznie ciężko było ją rozłożyć, ponieważ była tak zlepiona. Nie zsuwa się podczas noszenia, otworki są w dobrych miejscach.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • sposób poskładania

Zobacz także inne Maseczki w płachcie