Serum do twarzy

Revuele Hemp Me!, Facial Serum with Hemp Seed Extract & Aloe Vera Serum to twarzy

AnaSky
    13 grudnia 2022 o 19:34
    Dobre!
    Serum zakupiłam na promocji w drogerii Hebe. Zapłaciłam za nie 10 zł i jakoś nie nastawiałam się na zbyt wiele. A jednak mnie zaskoczyło. Pozytywnie. Serum przychodzi zapakowane w kartonik. Buteleczka jest z brązowego szkła. Szklana pipeta ma plastikowy uchwyt w kolorze czarnym - ułatwia aplikację. Samo serum jest bezbarwne, ma dość gęstą i lekko żelowo-oleistą konsystencję. Zapach jest praktycznie niewyczuwalny. Dość wydajne. Dobrze się rozprowadza na skórze i szybko wchłania, zostawiając skórę przyjemnie gładką, a jednocześnie matową. Nie lepi się. Nie zatyka porów. Odczuwalnie nawilża i zmiękcza skórę. Dobrze współgra z podkładem i makijażem. Jak za tak śmieszne pieniądze jest to naprawdę dobre serum. Na pewno będę do niego wracać.
    • szybkość wchłaniania
    • nie lepi się
    • nie zatyka porów
    • nawilża, wygładza, zmiękcza skórę
    Wady:
  • 29 sierpnia 2022 o 20:01
    Polecam
    Super produkt! Co prawda zdecydowanie nie jest numerem jeden wśród serum, natomiast bardzo fajnie nawilża skórę, nie przetłuszczając jej. Moje pierwsze wrażenie nie było zbyt przychylne - widząc serum za 17 zł nie spodziewałam się cudów, ale pomyślałam że może warto spróbować, w końcu często tańsze wybory okazują się być lepsze niż te z górnych półek. Po powrocie do domu moją uwagę przykuł skład produktu. Duże ilości ekstraktu z aloesu, i jak na tą cenę bardzo mało chemii. Wieczorem przetestowałam serum i byłam pozytywnie zaskoczona. Konsystencja bardzo przyjemna, serum nie spływa aż tak bardzo po policzkach ale też nie klei się. Po tygodniu stosowania 2 razy dziennie nie było wielkich zmian, natomiast czułam że skóra jest bardzo nawilżona i gładka. Jak za tą cenę (16.99 w Hebe) myślę ze swietny wybór dla osób z delikatną cerą. Polecam! :)
    • skład
    • duża zawartość aloesu
    • delikatne działanie
  • 29 sierpnia 2022 o 11:11
    Mi nie przypadł do gustu
    Kupiłam ten produkt po przeczytaniu pozytywnych opinii, jednak nie polubiliśmy się. Serum zamknięte jest w ciemnej buteleczce z pipetką (na plus). Skóra była po nim dość nawilżona, ale nie na jakoś długo. Po nałożeniu serum na buzię miałam nieprzyjemne uczucie jakby lepkości mimo tego, że szybko się wchłania. Nie zauważyłam też żadnego pozytywnego działania na moją trądzikową cerę- nie zmieniła się ilość wydzielanego sebum, za to serum troszkę mnie zapchało.
    Zalety:
    • niska cena
    • ciemna buteleczka z pipetką
    • wydajny
    Wady:
    • pozostawia skórę lepką
    • nawilżenie nie jest wystarczające według mnie
    • pozostawiał dziwną lepkość na skórze
    • brak pozytywnego wpływu na skórę trądzikową
    • może zapychać
  • 23 sierpnia 2021 o 21:02
    Prosty skład, bez fajerwerków, ale jest dobrze
    Serum kupiłam w Hebe. Cera tłusto-mieszana. Lubi bardzo i konopie i aloes. Opakownie - buteleczka z ciemnego szkła (plus) z pipetką. Pipeta do końca działa bez zarzutu. Zapach - nie wiem czy w ogóle jest jakiś, ja niczego nie czułam. Konystencja - płynno-żelowa. Nie ścieka z palców, daje się łatwo rozprowadzić. Używanie - szybko się wchłania, nie lepi się ani nie pieni. Dobrze się miesza z olejami. Dobre też pod krem. Działanie - dobrze nawilża, trochę uspokaja. Nie zapycha. Nie podrażnia. Skład bardzo prosty: woda, olej z nasion konopii, nawilżający glikol, aloes, emuglator, konserwant i zapach. Opbietnice producenta? Nawilżenie bez obciążania, pomoc w regeneracji skóry i utrzymaniu w równowadze produkcji sebum. Uważam, że wszystkie obietnice są spełnione. Wydajność - mi wystarczyło na kilka tygodni. Czy wrócę do tego serum? Nie wiem, obecnie poszukuję czegoś silniejszego ale być może wrócę do niego jako do bazy, do której dodam coś jeszcze. Podsumowując - świetny wybór w tej półce cenowej, bezpieczny i bezsprzecznie lepszy od wielu droższych produktów. Dodatkowy plus za nie pójscie na łatwiznę w postaci gliceryny, która jest wsechobecna w produktach nawilżających a mnie niestety potrafi zapchać.
  • 15 czerwca 2021 o 10:46
    Super
    Bardzo fajne serum, które skutecznie nawilża skórę i wygładza ją. Szybko się wchłania, ale nie zostawia nieprzyjemnego, lepkiego uczucia. Dobrze nadaje się nawet pod makijaż, ponieważ dobrze miesza się z kremem nawilżającym i nie obciąża cery. Jest bardzo delikatne dla skóry, nie podrażnia jej, a także nie zapycha porów. Po użyciu, twarz jest odżywiona i gładka. Na szklanej buteleczce widać zużycie produktu, a pipeta ułatwia dozowanie kosmetyku. Serum ma przyjemny, świeży i delikatny zapach. Jest to fajny, nawilżający kosmetyk w niskiej cenie.
    Zalety:
    • delikatny dla skóry, nie podrażnia jej
    • dobrze nawilża i wygładza skórę
    • szybko się wchłania
    • bez problemu miesza się z kremem nawilżającym
    • nie zapycha porów, nie zostawia lepkiej warstwy na skórze
    • szklana buteleczka, na której widać zużycie kosmetyku
    • przyjemny zapach
    • niska cena - kupiłam go na promocji w Hebe za mniej niż 10 zł
    • duża dostępność

Zobacz także inne Serum do twarzy