Wody toaletowe damskie

Dolce & Gabbana Anthology, 6 L`Amoureux EDT

Amra
    29 stycznia 2014 o 20:37
    Very sexy!
    Zapach ten podkradlam swojemu facetowi.I przepadałam na amen!Niby unisex,ale bardziej idzie w nutę męska.Majac na sobie te perfumy,czuje sie silniejsza i pewna siebie kobieta.Obydwoje straciliśmy dla niego głowę.Szkoda tylko,ze jest bardzo ulotny i nie utrzymuje sie długo na ciele:-( Używam tego produktu od: dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1
  • 21 kwietnia 2013 o 18:12
    męski, świeży...
    Jak dla mnie zdecydowanie męski. Przyjemny. Nieoczywisty, ma coś do powiedzenia. Ciężko wyodrębnić konkretne nuty, ale kompozycja jako całość jest ok. Mógłby być mocniejszy i trwalszy. Używam tego produktu od: 2013 Ilość zużytych opakowań: testy
  • 31 grudnia 2011 o 18:22
    ŁAMACZ SERC DAMSKICH I MĘSKICH
    Słońce, plaża , zauroczenie drugim człowiekiem...Zapach zafascynował mnie, urzekł i ...doprowadził do ekstazy. Niestety mężczyzna noszący go miał zamiar doprowdzić do ekstazy drugiego męzczyznę.( pech) Polecam wszystkim jako zapach unisex.Mam zamiar go sobie kupić i cieszyć się nim przez całą zimę. Używam tego produktu od: 2 tygonie wąchania na kimś Ilość zużytych opakowań: ????
    Melena
    25 lipca 2011 o 22:55
    Rewelacyjny zapach
    Cała antologia to zapachy unisex, ale część jest bardziej męska, kochankowie to właśnie jeden z tych zapachów. Długo się utrzymuje, wystarczy psiknąć za uszami a zapach chodzi za Tobą cały dzień.Dość ciężka korzenna nuta. Jak dla mnie bomba, bo uwielbiam męskie zapachy, na swoim ciele :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
  • 10 czerwca 2011 o 16:14
    Niesamowity
    Niby zapach typu unisex ale jest zdecydowanie bardziej męski. Zapewne więcej facetów sięga po niego niż kobiet ale ja mimo to jestem już przegrana, kocham ten zapach! :) Jest korzenny i bardzo charakterny. Mnie ujął chyba właśnie tym. Intensywny jest, to prawda. Czasami nawet uważam, że za bardzo.. W każdym razie w nim czuje się jak ostra baba, która gardzi płcią przeciwną ;) Facetom się z reguły podoba, chociaż jeden kiedyś stwierdził, że powinien mi go zabrac :) Ważne, że ja go uwielbiam! Trwałość niestety bardzo przeciętna, ale za to opakowanie jest piekne, klasyczne i eleganckie. Posiadam jeszcze numery 18 i 10 :))) każdy zupełnie inny ale kocham je wszystkie :))))) Używam tego produktu od: 4miesiące Ilość zużytych opakowań: pierwsze, 50ml