Olejki do kąpieli i pod prysznic

Polska Spiżarnia Urody Galaretka aroniowa do kąpieli skóra wrażliwa

• 21 września 2021 o 10:06
    Dla mnie nieporozumienie - nie widzę tak naprawdę żadnego działania
    Produkt zamknięty w słoiczku, posiadający bardzo gęsta i zbitą konsystencje, którą ciężko jest rozpuścić pod strumieniem wody, więc zostają takie kawałki brzydkie, nie rozpuszczone. W słoiczku bardzo ładny, delikatnie owocowy zapach, a w wannie dosłownie NIC. Piany coś tam się tworzy, ale nie za dużo, szybko też znika. Kolor wody można, by pomyśleć, że by się zafarbował, ale nie, jest to tak delikatny efekt, że wręcz niezauważalny. Ogólnie sama otoczka w kwestii wizualnego efektu jest bardzo słaba, widok nie relaksuje. W kwestii ciała i jego pielęgnacji to tak, produkt nie wysusza, ale też nic dobrego nie robi, brak nawilżenia, wygładzenia, czy innych takich. Ogólnie podsumowując produkt do niczego, jeśli już nic ma nie robić to niech chociaż będzie miłym akcentem do kąpieli, a tu to nawet zawiodło. Nie polecam, jest to produkt, który też szybko się kończy, więc z jego wydajnością nie poszalejecie.
    Zalety:
    • tworzy trochę piany
    • nie przesusza
    Wady:
    • nie da się rozpuścić galaretki pod strumieniem wody
    • w wannie nie ma tego zapachu co w słoiczku
    • piana szybko znika
    • nie farbi wody
    • brak cech pielęgnujących ciało
    • słaba wydajność
  • 13 września 2020 o 21:39
    Delikatne rozczarowanie
    Wydaje mi się, że zbyt dużo oczekiwałam od tego produktu. Po otwarciu czuć przyjemny zapach aronii, którego niestety nie czuć za bardzo podczas kąpieli. Konsystencje ma taka sama jak prawdziwa galaretka, co jest ciekawą odmianą. Wystarczy niewielka ilość produktu, aby otrzymać sporą ilość piany, która dobrze się utrzymuje. Na szczęście pianę łatwo da się spłukać. Myślałam, że produkt będzie barwił wodę, bo galaretka ma taki różowo-fioletowy odcień ale niestety nie. Nie zauważyłam, żadnego dodatkowego efektu np. nawilżenia czy odżywienia. Raczej, więcej bym nie zakupiła tej galaretki.
    • dużo piany
    • wydajna
    • nie barwi wody
    • brak efektów
    messsy
    10 czerwca 2020 o 12:58
    Pianorób
    Ta galaretka to bardzo ciekawy produkt. Tworzy w wannie sporą pianę nawet przy użyciu małej ilości. Jak dla mnie zapach mógłby być bardziej intensywny. Nie zauważyłam też nawilżenie skóry, a wręcz trochę przesusza. po takiej kąpieli niezbędne jest użycie produktu nawilżającego. Podoba mi się opakowanie...zupełnie w starym stylu.
    Zalety:
    • tworzy dożo piany
    • bardzo wydajna
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • wysusza
  • 14 kwietnia 2020 o 9:41
    Taki gęsty żel do kąpieli
    Faktycznie ma konsystencje galaretki i pięknie pachnie, także w drugiej wersji - jagodowej. Dobrze się pieni i starcza na długo. Jest ciekawym produktem, myślę że wartym przetestowania.