Wody perfumowane damskie

Zara Lightly Bloom EDP

Ivyy3
    17 lutego 2023 o 13:33
    Piwonia
    W perfumach wyczuwalna jest przede wszystkim piwonia. Lotos stanowi jej uzupełnienie. Zapach jest bardzo zwiewny. Nie ma w sobie niczego co mogłoby spowodować ból głowy. Nadaje się głównie do noszenia w porach cieplejszych. Na zimę może być dla niektórych zbyt delikatny. Niestety nie jest bardzo trwały. Na mojej skórze jest wyczuwalny do 1,5 h. Gdyby nie ta ulotność pewnie kupiłabym ponownie.
    Zalety:
    • prosty flakon
    • lekkość
    Wady:
    • trwałość
    • Flakon
    W perfumerii
  • 18 maja 2022 o 21:26
    świetny na wiosnę i lato
    Potrzebowałam nowego zapachu na okres wiosenno-letni i skusiłam się na ten. Uwielbiam nuty piwonii więc ten zapach wydawał się być idealny. Nie zawiodłam się. Jest bardzo świeży, orzeźwiający i kwiatowy. Jest jednocześnie mocno wyczuwalny, ale nie duszący. Jest dość trwały, ale nie jest to trwałość droższych perfum. Utrzymuje się dobrze i jest długo wyczuwalny. Butelka jest bardzo estetyczna. Cena tego zapachu w stosunku do wielkości oraz jakości jest super. Jeden z moich ulubionych zapachów na równi z dużo droższymi. Zdecydowanie polecam.
    • Flakon
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie