Peelingi do ciała

Ziaja Baltic Home Spa Fit Microscrub przed sauną 190ml

ankaas
    3 marca 2025 o 20:51
    Super!
    Sztos! ???? Ten peeling to prawdziwe spa w domu. Ma lekką, żelową konsystencję z drobinkami, które delikatnie, ale skutecznie złuszczają martwy naskórek. Skóra po nim jest gładka, miękka i gotowa na dalszą pielęgnację. Zapach mango – cudowny, tropikalny, idealny do relaksu! Jest dość delikatny, więc jeśli lubisz mocne zdzieraki, może być za słaby. Na promocjach można go dorwać za ok. 12-15 zł. Warto spróbować! ????✨
  • 14 czerwca 2023 o 6:39
    Zdecydowanie nie tylko przed sauną! Warto wypróbować.
    Ten produkt jest tak genialny, że dzięki niemu postanowiłam zacząć pisać recenzje na wizażu po ośmiu latach. Na tym mogłabym zakończyć, ale warto jednak powiedzieć więcej. Nie lubię się z peelingami do ciała, bo zazwyczaj są oleiste i gruboziarniste. Właśnie dokańczam produkt, który paskudził mi całą wannę, więc został u mnie tylko do peelingowania dłoni. Dlatego tym bardziej pokochałam pomarańczowy scrub od Ziaja. Znaczy się pomarańczowy, ale mango. Zapach - ładny, świeży. Przyjemny taki. Scrub reklamowany jest jako produkt przed sauną, ale spokojnie - możecie go używać bez sauny ;) Drobinki peelingujące są naprawdę drobne i daje to ultra relaksujące uczucie na skórze... Uwielbiam go używać, to jest takie przyjemne mrowienie, a jednocześnie działa - skóra jest potem wyraźnie bardziej miękka i gładka. Przezroczysta butelka, więc idealnie widać stan i ilość produktu. Energetyzujący kolor. Nie jest oleisty, ale nie wysusza i nie podrażnia. Wydobycie produktu bez zarzutów. Naprawdę polecam przetestować, idealny na relaks i dzień spa, przyjemny masaż, równie przyjemny zapach i w efekcie miękka skóra. Produkt wydajny, rozsądną ilość wystarczy na dużą powierzchnię skóry.
    • Relaksujący masaż
    • Miękka skóra po peelingu
    • Przezroczyste opakowanie
    Wady:
    • Zupełnie brak
  • 12 lutego 2023 o 23:52
    Fajny peeling do całego ciała
    Peeling ten rzucił mi się w oczy podczas zakupów w sklepie Ziaja. Nie jestem osobą, która korzysta z sauny, jednak postanowiłam zakupić ten produkt i sprawdzić jak sprawdzi się on jako zwykły peeling w domowych warunkach. Po pierwsze, zapach tego produktu jest obłędny. Kocham peelingi Ziai za zapachy i w tym przypadku także okazał się on urzekający. Konsystencja jest dosyć lejąca, co mi odpowiadało, a wielkość drobinek dość niewielka, jednak bardzo mi ona odpowiadała. Podsumowując, jest to bardzo fajny peeling do całego ciała, który sprawdzi się nie tylko przed sauną.
    • wielkość drobinek
  • 31 października 2022 o 17:42
    Podoba mi się:)
    Kupiłam zgodnie z przeznaczeniem czyli jako zabieg przygotowujący przed seansem w saunie z przekonaniem,żeby otworzyć pory i rozluźnić się przed zabiegiem. Jak dla mnie delikatne drobinki są w sam raz. Nie jest to toporny peeling do skóry nosorożca,raczej delikatny zabieg wspomagający mikrokrążenie. Konsystencja przypomina mi peeling drobnoziarnisty Yoskine z serii mikrodermabrazja,przy czym tu używamy go do ciała. Niewątpliwie atutem jest również naturalny skład i uroczy zapach mango,który naprawdę fajnie odpręża w trakcie rytuału. Niestety mam wrażenie,że zapach ulatnia się dość szybko i nie ma mowy o przeniesieniu go na sobie do sauny,chyba że ktoś nie spłuka ciała ale nie o to tu chodzi:) generalnie kosmetyk mnie urzekł i nie żałuję wydanych pieniędzy.Myślę też, że będzie fajną alternatywą dla zadbanej skóry jako podtrzymanie kondycji naskórka przy regularnym stosowaniu peelingów na pewno się sprawdzi.
    Zalety:
    • Zapach, delikatne granulki,efekt delikatnego peelingu,cena i dostępność, naturalny skład.

Zobacz także inne Peelingi do ciała