Podkłady

Essence Stay All Day Make - Up Długotrwały podkład w płynie (stara wersja)

Stara wersja produktu

Wert123
    13 lipca 2022 o 22:14
    Fajny
    Podkład nawet fajny, ładnie wygląda na twarzy,ładnie się z nią stapia. Oceniam kolor 10 soft beige, który na lato ma bardzo ładny kolor. Niestety jego trwałość na mieszanej cerze się nie sprawdziła. Polecam dla cery normalnej lub suchej.
  • 27 stycznia 2022 o 22:19
    Jestem na nie
    Podkład kupiłam na test ale bardzo się zawiodłam . Co najważniejsze bardzo słaba trwałość i krycie , podkład zmienia kolor na pomarańczowy a na twarzy się tworzą plamy , pod oczami niestety podkłąd zmienia się w ciastko. Makijaż z tym podkładem to niestety totalna klapa :(
    Wady:
    • trwałość
    • krycie
    • tworzą się plamy
    • pomarańczowy kolor
    • tworzy się ciastko
  • 3 grudnia 2021 o 22:16
    Może być
    Mój kolor to 15 soft creme. Opakowanie to beżowa butelka z pompką i zakrętką. Niestety nie widać ile kosmetyku nam jeszcze zostało. Ma gęstą, kremową konsystencję i sztuczny zapach, który na szczęście nie jest zbyt wyczuwalny. Ma średnie krycie, które można budować, ale wszystkiego nam nie zakryje. Wykończenie jest lekko matowe, ale nie wygląda tempo. Podkład dobrze się rozprowadza zarówno przy użyciu gąbeczki jak i pędzla oraz dobrze współgra z pozostałymi kosmetykami. Trwałość jest w porządku, ale po około 8 godzinach wchodzi w zagłębienia skóry więc na wielkie wyjścia raczej się nie sprawdzi. Myślę, że to dobra opcja na co dzień. Tym bardziej, że nie zapycha jest wydajny i przystępny cenowo. Może być.
  • 31 lipca 2021 o 9:00
    niestety nie dla mnie
    podkład mimo wzięcia jasnego odcienia bardzo ciemnieje, podkreśla wszystkie suche skórki i wchodzi w załamania. na twarzy tworzy efekt ciastka. jest mocno pomarańczowy. konsystencja bardzo gęsta i dla mnie niestety za ciężka. na skórze utrzymuje się krótko.
    Zalety:
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • paleta odcieni
    • efekt ciastka
    • wchodzenie w załamania
    • podkreślanie suchych skórek
    • mocne ciemnienie
    Drogeria Natura
  • 11 czerwca 2021 o 16:26
    Świetny podkład w niskiej cenie
    Podkład jest swietny . Krycie ma raczej średnie, ale mi wystarcza. Pięknie sie rozprowadza i super wygląda na buzi. Nie robi plam i nie ciemnieje. Jeśli ktoś pisze, ze zle sie rozprowadza to wudocznie nie umie nakładać podkładu. Na pewno kupię kolejne opakowanie
    Zalety:
    • Łatwo sie rozprowadza