WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Podkłady

Givenchy Teint Couture Long Wearing Teint Foundation Długotrwały podkład do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 grudnia 2024 o 11:28
    Lubię go
    Podkład, który łączy w sobie elegancję i funkcjonalność. Jego największą zaletą jest niesamowita trwałość – utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nawet w trudnych warunkach, takich jak wysoka wilgotność czy długi czas noszenia. Konsystencja podkładu jest lekka i kremowa, co sprawia, że aplikacja jest niezwykle łatwa i przyjemna. Produkt świetnie stapia się ze skórą, tworząc efekt drugiej skóry bez uczucia ciężkości czy maski. Krycie można budować – od średniego do pełnego, co czyni go uniwersalnym zarówno na co dzień, jak i na większe wyjścia. Podkład daje piękne, naturalne wykończenie z delikatnym, satynowym blaskiem, które podkreśla zdrowy wygląd cery. Formuła wzbogacona o składniki pielęgnacyjne dodatkowo nawilża skórę, dzięki czemu nie podkreśla suchych skórek i nie przesusza jej. Posiada świetną gamę odcieni, co pozwala na dobranie koloru idealnie dopasowanego do tonacji skóry. Dodatkowym plusem jest eleganckie, luksusowe opakowanie, które pięknie prezentuje się na toaletce.
  • 16 stycznia 2022 o 21:01
    mimo wszystko zawód
    Zachęcona pozytywnymi recenzjami dawno, dawno temu skusiłam się i ja , licząc na lżejszy zamiennik Double Wear. Powiem uczciwie,że moje główne wspomnienie jest takie, że podkład niesamowicie podkreślał pory i suche skórki, mimo,że był dedykowany cerze mieszanej nie bardzo chciał z nią współpracować. Na szczęście miał małą pojemność, więc udało mi się go zużyć dość szybko, choć trochę pozostał mi niesmak,że produkt w tak wysokiej cenie jest tak nietrwały i kiepski
    Wady:
    • nie współpracował z cerą mieszaną, mimo,że był jej dedykowany.
  • 31 października 2018 o 16:55
    Dla mnie najlepszy!
    Podkład Givenchy okazał się dla mnie strzałem w 10! Najpierw była próbka, za chwile pełnowymiarowy kosmetyk! Mam kolor 4, który na mojej skórze wygląda pięknie! Przetestowałam podkłady wielu perfumeryjnych firm i żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia! Podkład Givenchy Teint Conture utrzymuje się długo na mojej skórze, nie wysusza, nie podkreśla suchych skórek! Daje efekt zdrowej, delikatnej cery! Wszystko bez efektu zbędnej tapety, której nie znoszę. Do tego śliczny dyskretny zapach! Mój ulubieniec, kóry z moja cerą tworzy efekt WOW!
    Zalety:
    • Efekt subtelnego makijażu, ale z efektem WOW
    • Nie wysusza
    • Nie jest tępy
    • Idealnie stapia się ze skórą
    • Odcień nr 4 bardzo naturalny!
    • Ślicznie, ale dyskretnie pachnie
    Wady:
    • Pojemność 25 ml
    kasinaa
    22 lipca 2018 o 22:28
    Krotkotrwaly to i owszem
    Niestety ten podkład z długotrwałością nie ma nic wspólnego . Mam cerę mieszana wypielęgnowana ale jyz 40- letnia. Na mojej twarzy wyglada pięknie od chwili nałożenia do dwóch godzin , potem bajka się kończy i przychodzi rozczarowanie. Nałożony pędzlem łatwa aplikacja - wyglada wręcz cudownie i bardzo naturalnie . Niestety z czasem oksyduje i wchodzi w reakcje z sebum by wyglądać wręcz fatalnie . Zaczynaja być widoczne zmarszczki i to bardzo! Wchodzi w pory oraz skóra wyglada na bardzo zmęczona . Jednym słowem z każda godzina gorzej . Niestety nie polecam
    Zalety:
    • Jak wyzej
    Wady:
    • Krótkotrwały
    • Drogi
    • Nie dla cer dojrzałych
    W strefie wolnocłowej
  • 24 czerwca 2018 o 19:38
    Ma potencjał !
    Podkład którego miałam przyjemność wypróbować zaskoczył mnie przede wszystkich swoją konsystencją, jak na produkt który ma być tak dobrze kryjący jest dość rzadki. Ma piękny zapach, który mi osobiście bardzo odpowiada ale nie umiem go określić.
    Zalety:
    • Zdecydowanie jest to jeden z podkładów które bardzo ładnie wyglądają na skórze, dając dobre krycie, nie powodując efektu maski. Wytrzymuje kilkanaście godzin, ładnie przykrywa niedoskonałości.
    Wady:
    • Mam wrażenie że trochę wysusza, więc wymaga dobrego nawilżenia przed nałożeniem. Trzeba uważać z ilością produktu, bo można przesadzić. No i cena dość wysoka za podkład, mimo że jest wydajny.