Podkłady

Rimmel Lasting Radiance, Medium Coverage Anti-pollution Foundation SPF 25 Długotrwale rozświetlający podkład chroniący przed zanieczyszczeniami

Nasi użytkownicy zostawili 374 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 sierpnia 2024 o 18:26
    Średnie krycie
    Rimmel Lasting Radiance** to popularny podkład, który zapewnia średnie krycie i długotrwały efekt. Jego formuła jest wzbogacona o składniki przeciw zanieczyszczeniom, co sprawia, że jest idealny dla osób mieszkających w dużych miastach. ### Co wyróżnia ten podkład? * **Średnie krycie:** Podkład dobrze maskuje niedoskonałości, takie jak zaczerwienienia i przebarwienia, bez efektu ciężkości. * **Długotrwały efekt:** Dzięki technologii Lasting Radiance, podkład utrzymuje się na skórze przez wiele godzin, nie tracąc intensywności koloru. * **Ochrona przed słońcem:** Zawiera SPF 25, który chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieni UV. * **Lekka formuła:** Podkład nie obciąża skóry i zapewnia naturalne wykończenie. * **Szeroka gama odcieni:** Dostępny w wielu różnych odcieniach, aby dopasować się do różnych tonów skóry. ### Jak używać Rimmel Lasting Radiance? 1. **Przygotuj skórę:** Przed nałożeniem podkładu oczyść i nawilż twarz. 2. **Dozuj:** Nałóż niewielką ilość podkładu na dłoń lub gąbkę. 3. **Rozprowadź:** Delikatnie wklep podkład w skórę za pomocą gąbeczki, pędzla lub palców. 4. **Zbuduj krycie:** Jeśli potrzebujesz większego krycia, nałóż kolejną warstwę podkładu. 5. **Utrwal:** Aby przedłużyć trwałość makijażu, utrwal go pudrem transparentnym. ### Dla kogo jest ten podkład? Rimmel Lasting Radiance jest odpowiedni dla osób poszukujących średniego krycia, długotrwałego efektu i ochrony przed zanieczyszczeniami. Jest idealny dla osób mieszkających w dużych miastach, gdzie zanieczyszczenie powietrza może wpływać na jakość skóry.
  • 3 sierpnia 2024 o 10:40
    mega go lubię
    Rimmel Lasting Radiance to podkład, który jest absolutnym hitem, jeśli chcesz mieć skórę pełną blasku, a przy tym dobrze chronioną przed zanieczyszczeniami. Na początek, jego konsystencja jest idealna – ani za gęsta, ani za rzadka, więc łatwo się go aplikuje i świetnie rozprowadza. Krycie jest średnie, co oznacza, że ładnie wyrównuje koloryt skóry i zakrywa drobne niedoskonałości, ale nie tworzy efektu maski. Skóra wygląda na zdrową i promienną, jakbyś miała wewnętrzny blask. Fajnym dodatkiem jest SPF 25, który zapewnia dodatkową ochronę przed słońcem, a także formuła anty-pollution, która chroni skórę przed zanieczyszczeniami środowiskowymi. Więc poza tym, że wygląda świetnie, to jeszcze dba o twoją cerę. Co do trwałości, to podkład trzyma się naprawdę dobrze przez cały dzień. Nie zastyga na skórze, nie wchodzi w zmarszczki i nie wymaga ciągłych poprawek. Skóra pozostaje świeża i rozświetlona nawet po kilku godzinach. Jedyne, co można by poprawić, to trochę większa gama odcieni, ale jeśli znajdziesz ten właściwy dla siebie, to naprawdę będzie to twój kosmetyczny ulubieniec.
  • 9 maja 2024 o 9:16
    Ciemnieje
    Miałam okazję testować ten podkładu już dość dawny czas temu, ale nie spodziewałam się, że zawiodę się na nim. Opakowanie bardzo mi wpadło w oko, dlatego zdecydowałam się na zakup. Wybrałam odcień jeden z jaśniejszych, ponieważ mam bladą cerę. Po nałożeniu podkładu wszystko było okej, niestety po kilku minutach podkład zmienił kolor na ciemniejszy i dostał pomarańczowych tonów. Niestety od tamtej pory do niego nie wróciłam.
    Zalety:
    • cena, opakowanie, wydajność
    Wady:
    • odcienie, ciemnieje na skórze
  • 23 kwietnia 2024 o 20:26
    Rozświetla skórę. Dobrze kryje. Brak efektu maski i bardzo przyjemny zapach.
    Lekka konsystencja dobrze rozprowadza się na mojej suchej skórze. Podkład ma właściwości dobrze kryjące niedoskonałości. Doskonale nawilża skórę i pięknie rozświetla. Sprawia, że jest promienna i wygląda zdrowo. Krycie jest pomiędzy lekkim a średnim. Na mojej skórze podkład utrzymuje się około 6 h, potem skóra pozostaje nadal rozświetlona lecz w niektórych miejscach widać prześwity. Podoba mi się brak efektu maski i bardzo przyjemny zapach. Opakowanie z dozownikiem umożliwia precyzyjne nałożenie produktu na gąbeczke lub pędzel.
    Drogeria Super-Pharm
  • 22 września 2023 o 14:12
    Rimmel, Lasting Radiance, Medium Coverage Anti-pollution Foundation SPF 25
    Podkład kupiłam na promocji, ponieważ głównie zachęciła mnie jego cena. Od podładów wymagam kilku cech i on właśnie je posiada: - ma lekką formułę, nie tworzy maski - dobrze się rozprowadza - nie zapycha, nie podkreśla zmarszczek - delikatnie wyrównuje koloryt skóry, zakrywa drobne niedoskonałości - nie wysusza skóry, delikatnie ją nawilża - nie jest pudrowy, czego bardzo nie lubie w podkładach - ma w sobie delikatne drobinki, które rozświetlają skórę jedynym minusem jest fakt, że nie można go kupić stacjonarnie jedynie przez internet (przynajmniej nie ma go u mnie w drogerii)