WIZAŻ logo
Podkłady

Rimmel Lasting Radiance, Medium Coverage Anti-pollution Foundation SPF 25 Długotrwale rozświetlający podkład chroniący przed zanieczyszczeniami

4,2 (375)
31 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 375 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    22 lipca 2026 o 11:02
    Używam od wielu wielu lat
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używam od lat, dla mnie najlepszy lekki podkład bez efektu maski. Daje rozświetlający i wyrównujący koloryt efekt ze średnim kryciem. Dla osób lubiących naturalność i brak przerysowania jest idealny. Moja sucha i dojrzała skóra bardzo dobrze z nim wygląda. Ładnie kryje drobne niedoskonałości i sprawia,że czuję się komfortowo. Odcień 201 jest ciut ciemniejszy niż używany przeze mnie dotychczas odcień 200, ale wystarczy wziąć go trochę mniej. Polecam :)
  • 26 sierpnia 2024 o 18:26
    Średnie krycie
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Rimmel Lasting Radiance** to popularny podkład, który zapewnia średnie krycie i długotrwały efekt. Jego formuła jest wzbogacona o składniki przeciw zanieczyszczeniom, co sprawia, że jest idealny dla osób mieszkających w dużych miastach. ### Co wyróżnia ten podkład? * **Średnie krycie:** Podkład dobrze maskuje niedoskonałości, takie jak zaczerwienienia i przebarwienia, bez efektu ciężkości. * **Długotrwały efekt:** Dzięki technologii Lasting Radiance, podkład utrzymuje się na skórze przez wiele godzin, nie tracąc intensywności koloru. * **Ochrona przed słońcem:** Zawiera SPF 25, który chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieni UV. * **Lekka formuła:** Podkład nie obciąża skóry i zapewnia naturalne wykończenie. * **Szeroka gama odcieni:** Dostępny w wielu różnych odcieniach, aby dopasować się do różnych tonów skóry. ### Jak używać Rimmel Lasting Radiance? 1. **Przygotuj skórę:** Przed nałożeniem podkładu oczyść i nawilż twarz. 2. **Dozuj:** Nałóż niewielką ilość podkładu na dłoń lub gąbkę. 3. **Rozprowadź:** Delikatnie wklep podkład w skórę za pomocą gąbeczki, pędzla lub palców. 4. **Zbuduj krycie:** Jeśli potrzebujesz większego krycia, nałóż kolejną warstwę podkładu. 5. **Utrwal:** Aby przedłużyć trwałość makijażu, utrwal go pudrem transparentnym. ### Dla kogo jest ten podkład? Rimmel Lasting Radiance jest odpowiedni dla osób poszukujących średniego krycia, długotrwałego efektu i ochrony przed zanieczyszczeniami. Jest idealny dla osób mieszkających w dużych miastach, gdzie zanieczyszczenie powietrza może wpływać na jakość skóry.
  • 3 sierpnia 2024 o 10:40
    mega go lubię
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Rimmel Lasting Radiance to podkład, który jest absolutnym hitem, jeśli chcesz mieć skórę pełną blasku, a przy tym dobrze chronioną przed zanieczyszczeniami. Na początek, jego konsystencja jest idealna – ani za gęsta, ani za rzadka, więc łatwo się go aplikuje i świetnie rozprowadza. Krycie jest średnie, co oznacza, że ładnie wyrównuje koloryt skóry i zakrywa drobne niedoskonałości, ale nie tworzy efektu maski. Skóra wygląda na zdrową i promienną, jakbyś miała wewnętrzny blask. Fajnym dodatkiem jest SPF 25, który zapewnia dodatkową ochronę przed słońcem, a także formuła anty-pollution, która chroni skórę przed zanieczyszczeniami środowiskowymi. Więc poza tym, że wygląda świetnie, to jeszcze dba o twoją cerę. Co do trwałości, to podkład trzyma się naprawdę dobrze przez cały dzień. Nie zastyga na skórze, nie wchodzi w zmarszczki i nie wymaga ciągłych poprawek. Skóra pozostaje świeża i rozświetlona nawet po kilku godzinach. Jedyne, co można by poprawić, to trochę większa gama odcieni, ale jeśli znajdziesz ten właściwy dla siebie, to naprawdę będzie to twój kosmetyczny ulubieniec.
  • 9 maja 2024 o 9:16
    Ciemnieje
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Miałam okazję testować ten podkładu już dość dawny czas temu, ale nie spodziewałam się, że zawiodę się na nim. Opakowanie bardzo mi wpadło w oko, dlatego zdecydowałam się na zakup. Wybrałam odcień jeden z jaśniejszych, ponieważ mam bladą cerę. Po nałożeniu podkładu wszystko było okej, niestety po kilku minutach podkład zmienił kolor na ciemniejszy i dostał pomarańczowych tonów. Niestety od tamtej pory do niego nie wróciłam.
    Zalety:
    • cena, opakowanie, wydajność
    Wady:
    • odcienie, ciemnieje na skórze
  • 23 kwietnia 2024 o 20:26
    Rozświetla skórę. Dobrze kryje. Brak efektu maski i bardzo przyjemny zapach.
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Super-Pharm
    Lekka konsystencja dobrze rozprowadza się na mojej suchej skórze. Podkład ma właściwości dobrze kryjące niedoskonałości. Doskonale nawilża skórę i pięknie rozświetla. Sprawia, że jest promienna i wygląda zdrowo. Krycie jest pomiędzy lekkim a średnim. Na mojej skórze podkład utrzymuje się około 6 h, potem skóra pozostaje nadal rozświetlona lecz w niektórych miejscach widać prześwity. Podoba mi się brak efektu maski i bardzo przyjemny zapach. Opakowanie z dozownikiem umożliwia precyzyjne nałożenie produktu na gąbeczke lub pędzel.

szukaj