Rozświetlacze

Hourglass Ambient Metallic Strobe Lighting Palette Paleta rozświetlaczy

Mar_wes
    11 maja 2024 o 16:00
    Znakomite!
    Paletkę poznałam na szkoleniu makijażowym i od pierwszego użycia dosłownie zakochałam się w niej! Opakowanie jest bardzo efektowne, jedynym minusem są ślady palców po użyciu, ale łatwo jest usunąć je przecierając chusteczką. Pudry wykańczające lub rozświetlacze (jak kto woli) są naprawdę wielofunkcyjne. Można wykonać nimi makijaż twarzy jak i również oczu. Dają piękne świetliste wykończenie. Nie jest to wykończenie sugerujące bardzo nachalny wygląd- wręcz przeciwnie. Jest subtelne i bardzo eleganckie. Nadaje się dosłownie dla każdego. Makijaż wykończony tymi produktami robi ogromne wrażenie i odkąd ich używam, nie znalazłam zamiennika godnego uwagi. Użyte na oczach są długotrwałe i nigdy nie zawodzą. Dodatkowym atutem jest ich wydajność. Używam ich kilka miesięcy, a wyglądają na nienaruszone!
    Zalety:
    • Piękne opakowanie. Bardzo wydajny. subtelny, elegancki wręcz satynowy blask.
  • 13 października 2022 o 21:31
    Tu jest jakby luksusowo
    Kolejny raz marka Hourglass mnie nie zawiodła. Te rozświetlacze są bardzo dobre; ładnie wyglądają na twarzy i utrzymują się cały dzień. Mimo małej gramatury starczą mi na długo (używam rozświetlacza codziennie, ale w niewielkiej ilości). To wydajny produkt. Opakowanie bardzo eleganckie, świetnie leży w dłoni, jest wygodne. Konsystencja przyjemna. Dobrze się nabierają na pędzel. Tych dwóch jasnych odcieni używam do rozświetlenia wybranych fragmentów twarzy. Najciemniejszy odcień w moim przypadku (jasna cera) nadaje się tylko na dekolt i ramiona. Ogólnie jestem zadowolona. Cena jest co prawda wysoka, no ale to nie jest drogeryjna marka - tu czuć "piniądz" :-)