Topy do paznokci

OPI Drip Dry, Lacquer Drying Drops Krople wysuszające lakier

OPI Drip Dry Lacquer Drying Drops krople wysuszajace lakier do paznokci 9ml

• 11 października 2019 o 23:21
    Rewelacja.
    Krople wysuszajace lakier są u mnie od zawsze. Warto mieć je na wakacjach czy chocby w kosmetyczce. Pozwala skrócic czas oczekiwania na wyschnięcie lakieru. Dodatkowo pielęgnuje moje skórki i sprawia że są pięknie wygładzone i nawilżone. Płytkę paznokcia otacza tłustą ochroną. Wystarczy kropla na każdy paznokieć aby przyspieszyć wysychanie. Mam długie paznokcie, naturalne i zauważyłam że nie niszczy paznokci wręcz przeciwnie je pielęgnuje.
    Zalety:
    • Szybkie działanie.
    • Nawilża i zmiękcza skórki dodatkowo.
    Wady:
    • Nie ma to produkt idealny.
  • 13 lutego 2015 o 17:31
    Bardzo przydatny.
    Przedewszystkim wydajny- dwie krople faktycznie starczają na każdy paznokieć. Jojoba zapobiega wysychaniu skórek. Tłusta powłoka jaką tworzy zapobiega przyklejaniu się włosków i paprochów do mokrego lakieru. Wysusza i \'zasklepia\' zewnętrzną warstwę lakieru i można powoli swobodnie dotykać przedmiotów. Na pewno przyśpiesza wysychanie, i nie wyobrażam sobie manicuru bez wykończenia tym preparatem. Nie śmierdzi i nie rozpuszcza top coatu- jak to czasem bywa w wysuszaczach. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 stycznia 2015 o 18:16
    Uwielbiam!
    Jak każdej paznokciomaniaczce najbardziej podczas malowania paznokci przeszkadza mi czas schnięcia świeżego manicuru ;) nigdy specjalnie nie wierzyłam w produkty typu "przyspieszacz wysuszania" aż napotkałam OPI Drip Dry! Krople zmieniły mój wysuszaczopogląd o 180stopni - nie wyobrażam już sobie malowania paznokci bez użycia Drip Dry\'a. Swoje paznokcie zabezpieczam zawsze bazą, następnie kładę 2 warstwy koloru, a na to top coat. Bez kropel potrafiłam pół dni chodzić jak księżniczka, bo lakier był suchy, ale miękki... więc każde uderzenie niszczyło moją pracę - udręka. Odkąd wypróbowałam wspomnianych kropel, wiem że maksymalnie muszę uważać przez 20 minut. Po tym czasie lakier jest i suchy i utwardzony, nie ma mowy o odgniotkach i innych takich. Drip Dry\'a używam zarówno z lakierami OPI, jak i lakierami innych marek i przy wszystkich producentach świetnie się sprawdza. Dla mnie to zdecydowanie KWS :) Polecam wszystkim! Już nigdy nie wrócę do top coatów z "funkcją" wyuszania (które i tak nie dają rady w porównaniu z tymi kroplami) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 x 9ml
  • 30 grudnia 2013 o 0:12
    Fantastyczne!
    W moim przypadku produkt sprawdził się w 100%. Używam go na lakiery OPI, ale także na Sally Hansen Complete Salon Manicure oraz Bourjois 10 Days Nail Polish. Jestem bardzo zadowolona z efektu - krople wysuszają lakier i wydaje mi się, że nieco przedłużają jego trwałość. Czasami jednak trzeba poczekać nieco dłużej niż 5 minut, by nic nie odbijało się na lakierze (chociaż zdarza się to dość rzadko). Mimo niewielkich rozmiarów buteleczki produkt jest naprawdę wydajny i bardzo wygodny w używaniu. Używam tego produktu od: 4 mc-y Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 16 maja 2012 o 7:50
    nic nie robia
    Kupiłam je razem w zestawie z produktem nawierzchniowym który miał utwardzać i nabłyszczac paznokcie. Niestety 2 produkty sie nie sprawdziły. Te krople wcale nie wysuszaja paznokci. Czekałam długo a na rano miałam na paznokciach odbita posciel. Insta-Dri Sally Hansen w porównaniu z nim to cudo. Wrciłam z powrotem do niego a na te krople szkoda kasy. Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: pierwsze

Zobacz także inne Topy do paznokci