Kosmetyki na rozstępy

Phlov by Anna Lewandowska Take Control, Babe!, Intensywny balsam przeciw rozstępom

• 26 września 2024 o 14:06
    Rozczarowanie
    Miałam spore oczekiwania co do tego kremu, ale niestety produkt mnie zawiódł. Zacznę od konsystencji – jest zbyt gęsta i ciężka, co sprawia, że trudno się go równomiernie rozprowadza na skórze. Pomimo, że producent obiecuje nawilżenie, po aplikacji czuję, że moja skóra jest obciążona, a nie nawilżona. Zapach również nie przypadł mi do gustu. Oczekiwałam świeżości i lekkości, a zamiast tego otrzymałam dość intensywny aromat, który po pewnym czasie staje się męczący. Używam go rano i wieczorem, ale zdarza mi się zrezygnować z jego aplikacji właśnie ze względu na zapach. Co do efektywności, nie zauważyłam żadnych widocznych rezultatów. Produkt nie spełnił obietnic dotyczących poprawy kondycji skóry ani nie wpłynął na jej nawilżenie. Po kilku tygodniach stosowania moja skóra nadal wygląda tak samo, jak przed rozpoczęciem kuracji.
    emma-e4
    29 listopada 2022 o 13:57
    ma więcej wad niż zalet
    U mnie co prawda balsam nie rolował się tak strasznie, jak u poprzednich recenzentek, ale widzę, że ma do tego skłonność. Nakładałam go mało, o wiele mniej niż innych balsamów i wtedy problemu nie było. Ma taką dziwną cechę, że ślizga się na skórze i długo wsmarowywany jakby nie do końca się wchłania. Nawilża dobrze, nie miałam z nim problemu teraz, w czasie sezonu grzewczego. Zapach, który mi przypomina sztuczną malinę mnie denerwował. Unikam kosmetyków "celebryckich" i tego też sama bym dla siebie nie kupiła. Jego cena, przy tak słabych właściwościach użytkowych to kpina.
  • 10 listopada 2020 o 17:36
    masakra
    produktu nie da się używać strasznie się roluje! jak ma działać jak po godzinie na całym ciele mam pełno zrolowanych paprochów?? ładnie pachnie nic poza tym szkoda wydanych pieniędzy... A liczyłam na wiele od tego produktu
    mex007
    16 października 2020 o 21:44
    Balsam się roluje .. ale warty uwagi
    Widze ze nie tylko ja mam ten problem... już myślałam ze jakiś wadliwy produkt kupiłam . balsam się roluje tak jak napisała poprzedniczka tez próbowałam różnych sposobów na mokro sucho mało dużo. Skład dobry naturalny, opakowanie ładne, zapach dla mnie ok produkt wyzszej półki i nie ukrywam rozczarowania. Nie wiem co z efektami za krótko używam. Powyzsza opinie napisałam po dwóch tygodniach używania teraz kiedy używam go od kilku miesięcy stwierdzam ze to bardzo dobry produkt trzeba się nauczyć go nakładać ( nie za dużo i szybko wmasować oto moj sposób ) zdaża mi się jeszcze ze się zroluje ale bardzo rzadko i nie denerwuje mnie już tak jak na początku po prostu taki jego urok:) naturalny skład i w tym może tkwi problem. Bardzo dobrze nawilża co w okresie ciąży jest bardzo ważne jest wydajny zuzylam już kilka opakowań i kupię na pewno kolejne.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze nawilża
    • Jest wydajny
    • Ładny zapach
    • Wygodne opakowanie
    • Dobry skład
    Wady:
    • Czasem się roluje
    • Cena produkt mógł by być troszkę tańszy