Patyczki higieniczne

Cleanic Pure Effect, Biodegradowalne patyczki higieniczne

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 3 maja 2025 o 22:16
    Ekologiczne. Higieniczne. Bardzo dobrze wykonane.
    Od niedawna wypatrzyłam te płatki w Drogerii Rossmann i zapewne są od niedawna w sprzedaży w wersji ekologicznej. Cleanic Pure Effect, są świetnie wykonane. Nie pylą, nie rozwarstwiają są bodegradowalne, które są bardzo wydajne przez ich trwałe wykonanie. 100% bawełny sprawia, że są bezpieczne i przyjazne dla skóry zarówno małych i dużych ludzi :) Najczęściej sięgam po patyczki przed makijażem i oczywiście w trakcie. Do poprawek te patyczki Cleanic sprawdzają się niezawodnie. Dobre są również przy robieniu manicure (kiedy wyjdziesz za bardzo z lakierem). Często są w promocyjnych, atrakcyjnych cenach i są w dwóch różnych opakowaniach i foliowej torebce i też w plastikowym opakowaniu. Te które stosuje zakupiłam w folii, bo w opakowaniu plastikowym nie było tego dnia w sprzedaży. Świetne, wydajne i solidnie zrobione, poza tym bardzo potrzebne. Czy polecam??Możecie się spodziewać, że oczywiście będziecie zadowoleni. W wersji Bio to równie dobre patyczki higieniczne :)
    • Wykonanie
    • Zgodne z opisem producenta
    • 100%bawełna
    • Wydajne
    • Solidnie wykonane
    • Biodegradowalne
  • 28 marca 2025 o 22:37
    Bardzo dobre
    Patyczki jak najbardziej spełniają swoje zadanie a na dodatek są ekologiczne. Używam ich do poprawek przy makijażu jak i demakijażu. Patyczki są wygodne w użyciu i nie łamią się. Cena jest ok.
    Zalety:
    • Wygodne i praktyczne do tego eko
    kaskaw8
    28 listopada 2024 o 14:41
    Inne są lepsze
    Kupiłam te patyczki ze względu na to, że w drogerii nie było już tych, które lubię najbardziej. Ta „zdrada” okazała się niewypałem. Używałam już lepszych i do tych nie wrócę. Patyczki są wykonane bardzo delikatnie. Nieduży nacisk sprawia, że się wyginają, a główki odpadają. Nie są ani zbyt przyjemnie miękkie, ani też jakoś idealnie wykonane. Są bardzo przeciętne i nie przypadły mi do gustu. Na plus trzeba zaliczyć fakt, że są biodegradowalne i nie produkują dodatkowego plastiku. Na minus uważam cenę, która nie jest dla mnie adekwatna do jakości.
    Zalety:
    • Biodegradowalne;
    • Łatwo dostępne.
    Wady:
    • Łatwo się wyginają;
    • Główka z watą odpada;
    • Cena nieadekwatna do jakości.
  • 1 sierpnia 2024 o 9:05
    Rewelacyjne
    Produkt spełnia swoje zadanie i jest dodatkowo w pełni biodegradowalny. Jakość produktu jednak w żadnym przypadku nie ucierpiała; patyczki są mocne, nie łamią się, a precyzyjna końcówka ułatwia szybki demakijaż nieudanego makijażu. Jako dodatkowy plus można wspomnieć o cenie, jest ona przystępna, a produkt łatwo dostępny zarówno online, jak i w drogeriach. Zdecydowanie polecam.
    • Jakość
  • 1 lipca 2024 o 7:31
    Bardzo dobry eko produkt.
    Produkt całkowicie spełnia swoją rolę, a przy tym jest w 100% biodegradowalny. Podobają mi się takie eko rozwiązania i powrót z plastiku do bardziej ekologicznych rozwiązań i zdrowszych. Tutaj nie odbyło się to także obniżeniem jakości produktu, bo patyczki są twarde, nie łamią się, a sama końcówka precyzyjnie pomaga odmierzyć lub dopracować makijaż. Patyczki przyjemnie trzyma się w dłoni. Produkt jest tani i bardzo dobrze dostępny on-line i stacjonarnie w drogerii. Polecam.