Żele pod prysznic

Biały Jeleń Hipoalergiczny żel pod prysznic`Nawilżające mleko kozie`

e-ZikoApteka.pl
Pollena Biały Jeleń Żel Pod Prysznic Kozie Mleko 250ml

• 4 lutego 2025 o 20:35
    Polecam do wrażliwej skóry i z łuszczyca
    Delikatny ,bezzapachowy. Ekonomiczne duże opakowanie. Mógłby być z pompka ale i tak jest świetny. Podoba się mojej skórze z łuszczyca jak i skórze mojego narzeczonego, gdyz nie ma żadnego zapachu.
    Zalety:
    • Do skóry wrażliwej
  • 11 listopada 2024 o 0:27
    Delikatny, kremowy żel o cudnym zapachu, idealny do mycia dla całej rodziny
    Jestem zakochana w tym żelu pod prysznic od pierwszego użycia. Kupuje go na prawdę często, towarzyszy mi i mojej rodzinie od dawna. Jest niezwykle delikatny, nie wysusza i nie podrażnia skóry. Może być bez obaw stosowany przez najmłodszych, a także osób o wrażliwej, atopowej skórze. Pomimo swej łagodności, żel bardzo dobrze spełnia swoją rolę oczyszczającą. Nie jest wodnisty, jest kremowy, dobrze się pieni i przepięknie pachnie. Zapach jest słodki i delikatny, a zarazem neutralny, a więc idealny dla całej rodziny. Pomaga utrzymać poziom nawilżenia w skórze. Po wyjściu spod prysznica nasza skóra jest miękka, gładka i przyjemna w dotyku. Dostępny w opakowaniach o różnej pojemności, zarówno mniejszych butelkach jak i 2 litrowych baniakach. Spełnia moje oczekiwania w 100% , pozostawia skórę odświeżoną, czyściutką i nawilżoną . To żel, który można kupić w bardzo przystępnej cenie, więc tym bardziej polecam. Ja na pewno będę często do niego wracać.
    • delikatność
    • skuteczność w oczyszczaniu skóry
    • uniwersalny, dla całej rodziny
    • dostępny w różnych pojemnościach
  • 18 czerwca 2024 o 22:00
    Fajnie nawilża
    Lubię ten żel pod prysznic. Mam suchą skórę i często po użyciu randomowego żelu pod prysznic w sekundę robi się sucha skorupa. Ale nie z Białym Jeleniem! Fajnie czyści i nie powoduje podrażnień. Nie pozostawia tez jakiejś dziwnej lepiącej się powłoki na skórze (a takie żele też się zdarzały). Skóra jest po nim mięciutka i delikatna. Jest wydajnym produktem o bardzo miłym i delikatnym zapachu, który mi przypadł do gustu. Bardzo polecam ten produkt, szczególnie osobom, których skóra jest skłonna do podrażnień.
  • 4 marca 2024 o 11:07
    Ukochany, z honorowym miejscem w serduszku :)
    Szukam idealnego płynu do swojej alergicznej skóry, i mimo mocnych składników to myjadło jest jednym z lepszych dla mnie. Butelka 750 ml jest BARDZO wydajna, zapach delikatny (taki aż nijaki). Nie podrażnia, nie potęguje trądziku, zaczerwienień, domywa... Czego chcieć więcej ;) Kiedy nie mam moich ukochanych mydeł naturalnych, to wracam do niego.
    • Dostępność
    • Formuła
    Wady:
    • Dosyć mocny skład
    Gogo145
    5 listopada 2023 o 14:30
    Rodzinny !
    Długo poszukiwałam rodzimego , taniego produktu do oczyszczania skóry dla alergika z AZS , aż znalazłam . Dostępne niemal w każdej drogerii i supermarkecie Nawilżające mleko kozie Biały Jeleń nie tylko delikatnie oczyszcza i odświeża wrażliwą skórę syna , ale i pielęgnuje i zabezpiecza ją przed powstawaniem pęknięć i przesuszoną skórą . Atutem produktu jest skuteczne działanie , lekka , delikatna formuła mleczka , przyjemny , świeży zapach i przeznaczenie , bo może stosować go cała rodzina. Polecamy!
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza i odświeża skórę
    • nie wysusza skóry
    • delikatnie nawilża
    • niska cena
    • łatwa dostępność
    • dla każdego