Serum do paznokci

Vipera Healing Nail Serum After Hybrid Uzdrawiające serum do paznokci po hybrydzie

Vipera HEALING NAIL SERUM AFRER HYBRID - Uzdrawiające serum do paznokci po hybrydzie VIPDPHY

anna996
    17 lutego 2024 o 19:44
    Olejek w trzech kolorach
    Serum to po prostu olejek do pazkoci: - olejek jest trójwarstwowy, po wstrząśnięciu buteleczką warstwy mieszają się i stanowią całość - olejek dobrze nakłada się pędzelkiem, nie leje się - dość długo wchłania się w płytkę paznokcia, często trzeba go delkiatnie wetrzeć w paznokcie - co do działania, to nie widzę wielkiej poprawy, ale jeszcze nie skończyłam całego opakowania - kosmetyk ma dość korzystną cenę - dostępność: kupiłam w drogerii internetowej. Ogólnie: serum póki co nie uzdrowiło moich paznokci, choć dość długo je stosuję. Raczej nie kupię ponownie. Oceniam na dwie gwiazdki.
  • 23 czerwca 2020 o 15:12
    Bardzo dobra
    Jak dla mnie super. Miałam bardzo zniszczoną płytkę paznokcia po wielokrotnym robieniu hybrydy, więc zdecydowałam się kupić to serum. Po ok. 2 tygodniach codziennego stosowania rano i wieczorem można było zauważyć pierwsze efekty. Paznokcie już nie były takie cienkie jak bezpośrednio po zdjęciu hybrydy. Serum dość długo wysychało, za każdym razem dodatkowo wmasowywałam je w płytkę paznokcia, aby przyspieszyć proces wchłaniania. Zapach raczej neutralny. Produkt ma bardzo ładną, transparentną buteleczkę, a pędzelek ma dobre włosie, które się nie skleja i nie rozchodzi podczas aplikowania serum na paznokcie. Cena adekwatna do jakości, zdecydowanie warto zainwestować, aby móc się cieszyć zdrowymi i odbudowanymi pazurkami.