Balea Maske Peach Ice Tea Maseczka do twarzy `Mrożona herbata brzoskwiniowa`

• 17 grudnia 2021 o 19:29
    Bardzo wydajna maseczka
    Maseczka została moim największym ulubieńcem dla twarzy, przy której fajnie można zrelaksować się. Maska Balea ice tea ma bardzo pięknu taki słodki, delikatny, owocowy zapach. Ma ona delikatną konsystencje, tylko szkoda że taką rzadką. Dość szybko się wchłania do skóry, która później po zmyciu była nawilżona, odświeżona a do tego bardzo gładka w dotyku.
  • 20 listopada 2021 o 10:50
    Wydajna maseczka
    Maseczka ma dwie saszetki, jednak każda starcza na dwa użycia. Spokojnie możemy maseczkę nakładać 4 razy. Zapach ma bardzo przyjemny, słodki i odświeżający. Skóra po niej jest lekko nawilżona, gładka, a niedoskonałości są złagodzone. Najłatwiej zmywać ją gąbką. Nie jest to zły produkt jednak są znacznie lepsze, wiec ponownego zakupu nie będzie.
  • 9 listopada 2021 o 9:34
    Rewelacja
    Maseczka do twarzy mrożona herbata brzoskwiniowa firmy Balea. Jest to żelowa maska o pięknym owocowym, a zarazem świeżym zapachu. Skóra po tej masce jest dobrze nawilżona, wygładzona oraz przyjemna w dotyku. Buzia po jej zastosowaniu wygląda znacznie lepiej. Bardzo lubię maseczki firmy Balea, super się u mnie sprawdzają. Maseczka składa się z dwóch saszetek po 8 ml, mi jedna saszetka starcza na dwa użycia.Kupiona w drogerii DM. Była bardzo tania. Polecam
    Zalety:
    • zapach, skład, działanie
  • 1 października 2020 o 21:09
    Bez zachwycającego efektu
    Uwielbiam brzoskwinie, więc skusiłam się na tę maseczkę w drogerii stacjonarnej DM, mimo że zazwyczaj nie kupuję tego typu produktów. Maseczka ma żelową konsystencję, ale na tyle zwartą, że po nałożeniu ładnie przylega do twarzy i nie ocieka. Po wyciśnięciu na dłoń ma brzoskwiniowo-żołty kolor, na twarzy robi się przezroczysta. Zapach faktycznie brzoskwiniowy, bardzo ładny i odświeżający. Przy pierwszym użyciu nałożyłam całą jedną połówkę (kupujemy dwie połaczone saszetki) i było tego zdecydowanie za dużo, wystarczyło aż z nadmiarem na twarz, szyję i dekolt. Drugą saszetkę podzieliłam na dwa użycia, dzień po dniu, nakładając cieńszą warstwę. Po zaschnięciu strasznie się lepi, przez to trochę ciężko się zmywa i nawet po dokładnym zmyciu dalej czułam lepkośc na twarzy. Nie widziałam u siebie żadnych spektakularnych efektów po tej maseczce. Delikatne nawilżenie, rozświetlenie i tyle, w dodatku efekt był bardzo krótkotrwały. Zapowiadało się miło, ale jednak ta lepkość i słabe działanie sprawiły, że nie polecam produktu.
    Zalety:
    • dużo produktu w opakowaniu
    • ładny, owocowy zapach
    • niska cena
    Wady:
    • nieprzyjemnie lepka po zaschnięciu
    • znikome efekty
    • niedostępna stacjonarnie w Polsce
  • 28 września 2020 o 22:06
    BrzoskwionoweLOVE
    Oczywiście przemówiła do mnie brzoskwinka. Bardzo lubię owocowe maseczki. Ta podzielona jest na dwie części. Ma delikatną konsystencję, czułam jakbym nakładała na twarz kisiel, ale taki rzadki. Maska ma delikatny, bardzo ładny, owocowy zapach. Na jedną aplikację wystarczyła mi jej jedna część. Skóra po tej masce jest bardzo nawilżona i bardzo gładka. Efekt utrzymuje się długo, skóra jest bardzo przyjemna w dotyku. Czuję, że buzia odżyła i wygląda bardzo zdrowo. Dobrze, że została mi jeszcze jedna część tej maseczki.
    • Działanie
    • Opakowanie i jego design