Prostownice i pielęgnice do włosów

BaByliss Prostownica do włosów ST420E Gold Ceramic

3 na 51 opinię

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 29 czerwca 2020 o 22:12
    Zwykła prostownica dla mało wymagających
    Przy pierwszym użyciu byłam w szoku, gdyż moje włosy układały się jak po wizycie u fryzjerki. Prostownica gładziutko sunęła po pasmach, włosy były gładkie, sypkie, idealnie proste... Nie wiem czemu, ale kolejne użycia są już bez szału. Przez dość cienkie płytki prostowanie jest mało wydajne, osobiście wolę szersze płytki, ale tą prostownicę wygrałam i w zasadzie nie miałam wyboru. Regulacja temperatury zaczyna się od 180 st. C. W poprzedniej miałam 150 stopni, co bardziej mi odpowiadało. Jako, że używam prostownicy z najniższą możliwą temperaturą, i do tego tylko w miejscach wywinięć włosów, stwierdzam, że nie widzę, aby zniszczyła mi przez te pół roku włosy. Podsumowanie: średnia prostownica do domowego użytku. Na uwagę zasługuje design; połączenie czarnego ze złotem oraz wzór na prostownicy robią wrażenie.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu