Podpaski

Facelle Ultra Binden Normal Podpaski ultra bez skrzydełek rozmiar 1

• 9 listopada 2023 o 1:19
    Zwykłe podpaski bez skrzydełek
    Zdecydowanie produkt spełnia swoje główne zadanie prawidłowo. Dodatkowo tu zachęciła mnie ich cena – 4,99 zł za 16 sztuk. Niestety na minus oceniam opakowanie, w którym znajduje się pojedyncza podpaska, bo jest po prostu słabej jakości – taśma, która powinna umożliwić higieniczne zaklejenie zużytego produktu, nie daje takiej możliwości, najzwyczajniej w świecie jest bezużyteczna. Z plusów – klej przytwierdzający podpaskę do bielizny spełnił swoją funkcję i produkt dobrze się trzymała. Są raczej budżetowe i sprawdzają się bardziej przy plamieniu niż przy większym krwawieniu, ale to też można wywnioskować po rozmiarze normal „1”.
    Zalety:
    • Cena (w promocji 4,99 zł/ 31 gr za sztukę)
    • Nie odkleja się
    Wady:
    • Niska jakość opakowania pojedynczej podpaski
  • 25 maja 2023 o 15:45
    Naprawdę dobry produkt
    Podpaski te wrzuciłam do koszyka, bo były w promocji - a okazały się produktem, do którego bardzo chętnie wracam. Są tanie, opakowanie zawiera 16 sztuk, a więc całkiem sporo. Są estetycznie zapakowane, chłonne, delikatne dla skóry. Dla mnie zupełnie wystarczające - zapewniają mi komfort , higienę i bezpieczeństwo. Nie powodują u mnie otarć ani uczuleń. Są chłonne i dobrze dopasowują się do bielizny. Naprawdę dobry ekonomicznie i jakościowo produkt.
  • 29 grudnia 2020 o 8:50
    Kilka lat temu byłam wierna podpaskom z tej serii, bardzo często ponawiałam zakup zmieniając jedynie wersje, po latach wróciłam do nich - zmieniło się nieco opakowanie a przed wszystkim materiał z jakiego zostały wykonane - jest to zmiana zdecydowanie na lepsze! Ostatnio skusiłam się na wersję bez skrzydełek w rozmiarze 1. Podpaski mają nie tylko przyjemniejszy dla skóry miękki materiał, ale są tez bardziej chłonne a wizualnie prezentują się ślicznie. Są to klasyczne podpaski ultra bez skrzydełek. Nieco obawiałam się jak się sprawdzą, ale są naprawdę ok, bo mają mocny klej, który zapobiega przesuwaniu się w ciągu dnia. Jeśli lubicie podpaski bez skrzydełek koniecznie spróbujcie – są przyjemne dla skóry, chłonne, ładnie wyglądają a przede wszystkim zapewniają komfort i bezpieczeństwo. OPAKOWANIE Opakowanie jest charakterystyczne dla całej serii, zmienia się tylko kolor środkowego paseczka z numerem rozmiaru i nazwą, który tutaj jest błękitny jak sugeruje sama nazwa. Szata graficzna jest bardzo dziewczęca – różnokolorowe kwiaty na fioletowym tle. Na każdej ściance znajdują się inne informacje: przegląd wszystkich wariantów pod względem chłonności i rozmiaru (tabela), opis właściwości podpaski z wizualizacją, opis. PODPASKI Podpaski pakowane są pojedynczo w białe kieszonki z prostym wzorem, które potem można wykorzystać przy wyrzucaniu. Wykonano je z miękkiego i przyjemnego dla skóry materiału, delikatnego w dotyku. Nie ma porówania z wczęsniejszą wersją wykonaną ze sztucznej powłoczki, tutaj naprawdę widać i czuć różnicę. Każda z nich ma anatomiczny kształt, kolorowy kwiatowy wzór na środku i obrzeżach, co dodaje im uroku. Lubię je za to, że są na prawdę cienkie, więc nie czuję ich podczas aktywnego dnia. Posiadają mocny i wytrzymały klej, który zapobiega przesuwaniu i odklejaniu. Minusem na początku wydawał mi się być brak skrzydełek, ale trzymają się naprawdę dobrze i nie odkształcają się, nie migrują, nie rpzesuwają się. Są niezwykle komfortowe w noszeniu, praktycznie niewyczuwalne. Jeśli chodzi o chłonność to sprawdzą się podczas mniej obfitych miesiączek. Cena jest bardzo niska, często można zakupic je w promocji. W opakowaniu znjaduje się aż 16 sztuk. Na pewno do nich wrócę, to dobry jakościowo produkt. Lubię to! PLUSY + bardzo cienkie + mają mocny klej + praktycznie niewyczuwalne + anatomiczny kształt + przyjemny materiał + korzystna cena

Zobacz także inne Podpaski