Dezodoranty i antyperspiranty dla mężczyzn

Nivea Men, Black & White Invisible Original Anti-perspirant Roll-on Antyperspirant w kulce dla mężczyzn

Nivea Deo Ap Roll-On Invisible Fresh 50 ml
Nivea Antyperspirant w kulce
NIVEA MEN Black & White Fresh Antyperspirant roll-on 50ml

• 10 lipca 2024 o 21:22
    Świetna ochrona, nie tylko dla mężczyzn
    Najlepszy dezodorant jaki miałam okazję używać, jednak gdyby nie mój partner nigdy bym go nie poznala. Ten dezodorant zapewnia najlepszą ochronę przed niepożądanym zapachem, w upalne dni jest niezawodny. Jestem osobą która dość mocno się poci, więc jest on dla mnie zbawieniem. Zapach? Jest męski, ale nie aż tak, nie jest aż tak bardzo wyczuwalny. Mnie on nie przeszkadza, szczerze mówiąc podoba mi się. Nie podrażnia, po goleniu nie odczuwam pieczenia, podrażnień ani żadnego dyskomfortu. Dezodorant jest wydajny i starcza na długo.
  • 18 stycznia 2023 o 16:37
    Ulubieniec mojego męża
    Od kiedy pamiętam mąż używa tej kulki. Najczęściej kupuję ją mężowi w drogerii Rossman. Moj mąż jest mezczyzna który lubi dobrze wyglądać i dobrze pachnieć Bardzo przywiązuje uwagę do tego jak pachnie. Antyperspirant znajduje się w szkolnym opakowaniu z granatową odkręcana nakrętką. Pod nakrętką znajduje się przezroczysty aplikator z kulka. Lubię rozwiązanie przezroczystych opakowań bo dzięki temu możemy na bieżąco kontrolować ile produktu zużyliśmy I ile nam jeszcze pozostało. Etykieta na opakowaniu w kolorze biało granatowym z srebrnymi elementami. Napisy na opakowaniu czytelne szczegółowe w obcym języku. Antyperspirant w przezroczystym kolorze . Konsystencja lista klejącą. Antyperspirant o męskim zapachu. Mąż używa go po kąpieli. Antyperspirant nie pozostawia śladów na ubraniach ciemnych oraz białych. Antyperspirant chamuje zapach potu i sprawia że mąż mniej się poci. Daje uczucie świeżości. Po nałożeniu pod pachy trochę się klei ale potem się wchłania. Antyperspirant nie powoduje swędzenia skóry ani reakcji alergicznej.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • odświeża
    • chamuje zapach potu
    • mąż mniej się poci
  • 23 lutego 2022 o 10:59
    Całkiem udany męski antyperspirant
    Mój mąż to typ mężczyzny, który antyperspiranty uważa za produkt niezbędny na swojej półce z kosmetykami, a jeśli chodzi o kosmetyki, to raczej nie ma ich zbyt wiele, zawsze to ja mu podsuwam swoje, bo na mojej półce się już nie mieszczą. To co najbardziej podoba się mojemu lubemu to klasyczny męski zapach, który jest delikatny , ale mimo swojej delikatności pozostawia uczucie świeżości i komfortu. Antyperspirant jest zamknięty w szklanym opakowaniu z kulką, którą rozprowadzamy produkt, nic się nie zacina, podaje odpowiednią ilość produktu. Ma za zadanie chronić przed potem i nieprzyjemnym zapachem i robi to naprawde dobrze, Dzięki niemu nie ma mowy o żadnych żółtych plamach na jasnych koszulkach. Dodatkowo nie uczula, a mój mąż miał już taką przygodę z innym antyperspirantem. Czy działa 48 godzin ? Tego nie wiem , bo mój mąż jest zwolennikiem codziennej kąpieli i raczej nie ma zamiaru tego sprawdzać :-P Dodatkowo to bardzo wydajny produkt, który bez problemu możemy kupić zarówno w hipermarkecie jak i drogeriach kosmetycznych.
    Gogo145
    18 stycznia 2022 o 14:33
    Cel został osiągnięty ,mąż stosuje antyperspirant.
    Mój mąż nigdy nie był zwolennikiem używania antyperspirantów, nigdy nie miał również problemu z nadmierną potliwością , najwyraźniej jednak zaczynało to przeszkadzać moim córkom i podarowały tacie antyperspirant zalecając codzienne stosowanie. Mąż antyperspirant stosuje codziennie , często nawet podnosi rękę do góry jakby rozkoszował się inną wonią spod pachy. Zdecydowanie polubił produkt za ładny, delikatny zapach, poręczną szklaną obudowę, łatwą aplikację. Dodam od siebie że antyperspirant naprawdę ładnie pachnie ,neutralizuje zapachy, chroni przed potem , nie brudzi ubrań . Cel został osiągnięty , mąż stosuje antyperspirant ,a córki są usatysfakcjonowane.
    Zalety:
    • chroni przed potem, neutralizując zapachy
    • wygodna ,szklana, przezroczysta
    • obudowa z kulką
    • łatwa i przyjemna aplikacja
    • przyjemny ,delikatny, świeży zapach
    • produktu
    • duża wydajność produktu
    • niska cena
    airborn
    10 sierpnia 2020 o 11:05
    Od lat ten sam
    Tego antyperspirantu używam od lat. Jest dobry, daje ochronę w codziennym użytkowaniu, w czasie uprawiania sportów względnie daje radę. Jest wydajny, wygodny w użytkowaniu, nie wylewa się w podróży i ładnie pachnie. Czy nie zostawia śladów? No nie wiem, używam go od lat a białe koszulki z czasem pożółkły w okolicy pach, nie wiem czy to jego wina, ale na pewno temu nie zapobiegł.
    Zalety:
    • zapach, wygoda używania i wydajność.
    Wady:
    • nie zapobiega żółknięciu białych t-shirtów.