Cienie do powiek

Makeup Obsession London Ocean Blues Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

• 3 kwietnia 2024 o 23:00
    Mini morska bryza na oku
    Dostałam ją w prezencie od siostry już wiele miesięcy temu ale lubię do niej czasem wracać. Paleta "Ocean Blues" to idealna opcja dla fanów odcieni inspirowanych oceanem. Jej praktyczne zamknięcie na magnes sprawia, że jest doskonała w podróży, a lusterko ułatwia aplikację makijażu w dowolnym miejscu. Moje ulubione cienie to "Ocean" (morski niebieski), "Deep Blue" (granatowy), "Ice Ice Baby" (biały) i "Chills" (błękitny). Formuła cieni jest łatwa w aplikacji (do błysków obowiązkowo paluszek) i utrzymuje się przez wiele godzin. Urocza paletka oferuje zaskakująco wysoką jakość. Myślę , że jest idealnym wyborem dla miłośniczek niebieskich odcieni - mi służy do zabawy kolorowymi make-upami i bardzo lubię te zimne błyskotki. Czy kupię ją sama ponownie - pewnie nie ale cieszę się, że ją dostałam , bo to moja jedna z pierwszych kolorowych paletek.
    Zalety:
    • Super błyszczące i trwałe błyski
    • Dobrze napigmentowane matowe kolory lustereczko
    • Opakowanie zamykane na magnesik
  • 10 czerwca 2023 o 17:40
    Fajne kolory na lato
    Kupiłam tą paletkę na jakiejś wyprzedaży chyba rok temu, bo jestem fanką multikolorowych makijaży, które poznałam bardzo dawno temu właśnie na Wizażu. Ahhh, to były czasy i makijaże Agi... ???? Opakowanie jest poręczne i ma lusterko. Cienie mają ciekawe kolory i dobre napigmentowanie, dlatego wymagają odrobiny wprawy przy aplikacji. Nałożone zgodnie ze sztuką dobrze się trzymają i nie osypują. W pozostałe pory roku niekoniecznie, ale latem ta kolorystyka dobrze mi się sprawdza i pozwala wyczarować coś naprawdę wyjątkowego. Może nie kupię ich po raz kolejny, ale nie żałuję tego zakupu.
    Zalety:
    • Ładne kolory
    • Małe, poręczne opakowanie z lusterkiem
    Wady:
    • Wymagają wprawy w użyciu