Rozświetlacze

Wibo Solid Gold Highlighter Brązujący rozświetlacz do ciała 3D

• 26 listopada 2024 o 0:05
    Sztabka złota w rozświetlaczu
    To złota sztabka. Śmiało mogę tak nazwać ten wypiekany rozświetlacz brązujący Wibo. Kupiłam go w Rossmannie. Używam na spektakularne wyjścia, na wyjątkowe okazje . Rozświetlacz zapakowany jest w mały sztywny kartonik z wbudowanym paskiem magnetycznym , dzięki temu kosmetyk jest dobrze zabezpieczony, a w środku naprawdę Milion złotych drobin. Gramatura 9 g myślę, że starczy na bardzo długo, chociaż ma datę ważności tylko 12 m-cy . Rozświetlacz Milion Dollar Body nadaje skórze piękny efekt rozświetlenia oczywiście trzeba z umiarem nakładać. Właściwie wystarczy lekkie muśnięcie pędzlem, żeby wydobyć te pięknie lśniące drobinki. Uważam, że ten rozświetlacz idealnie nadaje się do ciemnej karnacji. Przy jasnej cerze efekt mógłby być zbyt przerysowany, nadałby ciężkości zamiast odmłodzić dodałby lat. Ja na szczęście mam śniadą karnację więc bardzo go polubiłam.
    Zalety:
    • piękne drobinki złota
    • trwały
    Wady:
    • nie można za dużo nałożyć ,żeby nie dodać sobie lat.
  • 4 grudnia 2020 o 1:10
    Brokatowy rozświetlacz
    Specyficzny produkt. Brązujący rozświetlacz z dużymi, brokatowymi drobinkami. Mocny efekt rozświetlenia. Kolor złoty, z różowymi refleksami. Nie jest uniwersalny. Przeznaczony dla ciemniejszych karnacji. Bardzo ładne opakowanie. Duża pojemność produktu.
    Zalety:
    Wady:
    • wygórowana cena
  • 29 września 2020 o 21:09
    Bardziej brokat niż rozświetlacz
    Przy okazji zakupowego szaleństwa rozświetlaczy ten wręcz krzyczał do mnie, żebym go włożyła do koszyka. Kosmetyk znajduje się w dużym kartonowym opakowaniu. Gramatura odpowiednia jak na rozświetlacz do ciała. Opakowanie nawiązujące do sztabek złota jest adekwatne do tego jaki odcień rozświetlacza znajdziemy w środku. W kwestii odcienia mogę jeszcze powiedzieć, że jest ona zdecydowanie złota, ale gdzieś zauważam w nim nieco różu - przynajmniej tak wygląda w opakowaniu. Na pierwszy rzut oka można się przestraszyć wielkości tych drobinek i słusznie bo drobiny są widoczne. I co ważne, w moim odczuciu przy nakładaniu na ciało sam kolor jakby się wytraca, a pozostają praktycznie same drobiny. Dlatego moim zdaniem nie nadaje się on do codziennego użytku. W moim przypadku stosuję go na dekolt wyłącznie na większe wyjścia. Podobnie jak ostatnie nowości rozświetlaczowe Wibo ten również ma konsystencję miękkiego masełka.