Rozświetlacze

SinSkin Must.Have, Mineral Skin Highlighter Rozświetlacz spiekany

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 września 2023 o 23:03
    Bez szału- mało widoczny
    Mam oliwkową karnację i zawsze kupuję złote rozświetlacze żeby podkreślić opaleniznę. I tak też zrobiłam tym razem . Opakowanie z lusterkiem masywne, nie zniszczyło się- bo wiele jest kosmetyków które wykonane są z tak cienkich plastików że zaraz się niszczą, łamią. Ale nie ten. Puder nabiera się równomiernie na pędzel, jest średnio miękki, dobry do nakładania. Efekt mnie nie urzekł- słabo widoczny. Jak się tak przypatrzyłam bokiem to coś żółto złotego niby było , ale żadnej tafli, żadnego rozświetlenia nie zauważyłam. Myślę że podobny efekt bym otrzymała malując się jasnozłotym cieniem do powiek . Cieszę się że już skończyło mi się to opakowanie.
  • 1 lutego 2023 o 8:48
    Neverending story:)
    Pamiętacie te piękne czasy gdy w Rossmanie były te promocje -55 na kolorówkę? Sama już nie pamiętam ile lat temu to było ale rzuciłam się wtedy na ten rozświetlacz w złotym odcieniu myśląc, że nie wiem gdzie będę go używać na wielkie wyjścia:) Tak się oczywiście nie działo a ja utknęłam z dość sporym pudełkiem ze spiekanym rozświetlaczem cała na złoto. Ot taka historia a teraz trochę do rzeczy- sam kosmetyk zamknięty w ładnym, dość solidnym pudełku z lusterkiem. Rozświetlacz w moim odcieniu jest ładnie napigmentowany i widać na buzi,że jest on w kolorze złotym jak zapewnia producent. Podoba mi się to, że jest marmurkowy a nie zlany kolor co daje efekt trójwymiarowy. Nie polecam go na co dzień a na wieczór czy wyjście. Często używam go na powieki zamiast cienia a on i tak nie ma zamiaru się skończyć. Reasumując- na promocji -55 tak, generalnie nie. Cena za wysoka, produkt niepraktyczny chyba, że jesteś wielką fanką takich produktów.
  • 16 grudnia 2022 o 0:36
    Lekki błysk
    Rozświetlacz jest poprawny jednak szału nie robi. Najlepiej nałożyć palcem i rozetrzeć bo pędzel zjada większość produktu i nie widać go za bardzo na skórze, no chyba że ktoś nie lubi bardzo delikatny efekt. Nie jest to na pewno produkt typu mokry policzek, raczej bardzo drobno perłowo zmielony Highlighter. Przeżył upadek bez rozkruszenia się. ;) Używam sporadycznie, bo mam na wyposażeniu lepsze produkty. Kupiłam na promocji, w cenie regularnej nie jest wart tych pieniędzy bo są lepsze produkty.
    Zalety:
    • bardzo wydajny
    • dobrze się rozciera
    Wady:
    • dosyć słaby błysk
    • drobinki szału nie robią
  • 25 lutego 2021 o 14:36
    bardzo aksamitny
    bardzo przemiły kosmetyk. Tworzy ładną rozświetloną taflę. Makijaż można budować od delikatnego aż po bardzo spektakularny. Jeżeli chodzi o trwałość - średnia. Znika w ciągu dnia ale nie m,a tragedii.. Opakowanie - ładna poderniczka z lustereczkiem, bardzo elegancka i porządnie wykonana. Cena - udało mi się zakupić ten rozświetlacz w wypzredażowej szafie. nie kupiłabym go w regularnej cenie. Wydajność - kosmetyk jest bardzo naąłdowany drobinami, przez co nawet niewielka ilość pozwala na efekt. Przez to jest bardzo wydajny. Ten mineralny rozświetlacz jest bardzo dobryk kosmetykiem. Powiedzialabym, że jest w moim TOP rozświetlaczy, jednak bez promocji ciężkobyłby mi go zakupić.
    • puderniczka
    • efekt
    lergie
    21 lutego 2021 o 15:51
    047 Ambrosia
    Wow wow i jeszcze raz wow. Napaliłam się na ten kolor, choć wyglądało to na jakąś ichniejszą limitkę to wciąż jest do dorwania. Kupiłam na pierwszy rzucie wyprzedaży, gdzieś na poprzedniej edycji słynnej "promocji w Rossmannie". Teraz są po tej samej cenie co wtedy (25,99) z tym, że już oficjalnie SinSkin znika z szaf Rossmanna... Myślę, że to właśnie ceny regularne były przyczyną kiepskiej sprzedaży. Bo jakość jest bardzo fajna. Jest to rozświetlacz wypiekany, ultra gładki w dotyku. Kolor określiłabym jako różowy podton ze złotą poświatą - czyli coś co kocham i wręcz "zbieram". Bardzo podoba mi się wykończenie - jako, że jest to produkt wypiekany to sunie taflą, nie podkreślają przy tym ani porów, ani nierówności, ani zmarszczek. Wygląda bardzo ładnie, choć zauważyłam, że czasem lekko znika w ciągu dnia - być może nie jest odporny na maskę czy ewentualnie podparcie się, ale generalnie nie przyciemnia tylko odbija światło. Opakowanie też jest bardzo solidne, mocny plastik, zawiera też "zaślepkę" na produkt i lusterko. Taka "zaślepka" jest czym bardzo fajnym w podróży - mamy pewność, że tak łatwo nam się nie posypie.
    Zalety:
    • Kolor 047 - rosegold
    • Wypiekany produkt
    • Bardzo przyjemny w dotyku
    • Daje gładką taflę o złotym połysku
    • Nie podkreśla niedoskonałości
    • Solidne opakowanie z lusterkiem
    Wady:
    • Czasem zanika w ciągu dnia (być może nie do każdego podkładu się "przyczepia")
    • Dostępność
    • Cena regularna