Bronzery i pudry brązujące

IsaDora Bronzing Powder XXL Puder prasowany brązujący

ISA DORA PUDER BRĄZUJACY 87 GOLDEN TAN XXL

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 marca 2023 o 12:59
    Świetny bronzer
    Moja wersja tego pudru to odcień 45 highlight tan i jest to wersja mini tego produktu. Pochodzi z miniaturkowego zestawu świątecznego. Puder o pojemności 3,8 g Jest to odcień matowy, pozbawiony drobinek, który jednak ożywia zdecydowanie twarz, zwłaszcza latem. Nakładany dobrym pedzlem nie robi plam. Jest trwały na twarzy. O ile nie jestem wielką fanką bronzerów, to też używało mi się przyjemnie. U mnie jest na wykończeniu ( miniaturka ).
    Zalety:
    • jasny odcień
    • łatwo się z nim pracuje
    • wydajny
    • dobrze się blenduje
    • nie robi plam
    Wady:
    • w składzie talk i parabeny
    Vamur
    3 sierpnia 2022 o 18:07
    Bardzo dobry
    Dostałam zestaw kosmetyków IsaDora od cioci i zupełnie o nich zapomniałam. Znalazłam ten puder w szufladzie toaletki jakieś dwa miesiące temu i nie potrafię się z nim rozstać. Używam go do codziennego konturowania i jestem bardzo zadowolona. Dobrze się blenduje, pozostaje na buźce bez konieczności poprawek przez cały dzień, nie robi efektu plam i smug. Opakowanie jest całkiem ładne, jest także bardzo wytrzymałe. Będę do niego wracać.
    Zalety:
    • Dobrze się blenduje
    • Nie pozostawia plam i smug
    • Wytrzymały, nie ściera się
  • 8 maja 2022 o 19:41
    Szczerze polecam
    Bardzo przystępna cena produktu za tak duże pudełko. Ogólnie nie znoszę dużych opakowań czegokolwiek ale tutaj ok, używasz używasz a on nie znika. Może po miesiącu stosowania odłamało mi się jedynie lusterko więc muszę kombinować z przechowywaniem bo wszystko obok niego jest ubrudzone w pyle od niego. Trochę to przeszkadza no ale cóż... Doskonale spełnia swoje funkcję, bardzo ładnie wygląda na twarzy i szyi, muskam pędzlem także dekolt oraz ramiona. Pięknie się mieni latem. ZALETY: bardzo duze opakowanie co daje ogromną wydajność pięknie wygląda nie tylko na twarzy, ale ramionach i dekolcie WADY: brak wad
    lina235
    12 lipca 2020 o 10:32
    Mega !
    To bardzo dobry bronzer. Spokojnie można go porównać z najwyższą półką wśród bronzerów. Posiadam odcień 03 Golden Tan. Rozprowadza się jak marzenie. Ciężko zrobić sobie nim plamę, mimo dość dobrej pigmentacji. Drobinki zawarte w formule są praktycznie niewidoczne po nałożeniu. Skóra wygląda na muśniętą słońcem, efekt nie jest przerysowany,a wykończenie przyjemnie satynowe. Bardzo wydajny ! Opakowanie XXL - 20 g ! Praktycznie nie do zużycia :) Polecam !!!
  • 15 marca 2019 o 0:03
    Mój dawny ideał
    Miałam go kilka lat temu. Piękny długotrwały bronzer. Ślicznie wyglądał na twarzy. Po całym dniu wszystko mogło z twarzy zniknąć ale bronzer zawsze był na swoim miejscu. Ideał w przystępnej cenie kiedyś napewno do niego wrócę.
    • Kolory
    • Nieskazitelny