Kremy i maski do stóp

• 27 kwietnia 2022 o 15:39
    Balsam do stóp
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Dostałam ten krem w swoje ręce i oszalałam , krem jest w konsystencji bogaty , ale dobrze sie wmasowuje w stopy i szybko sie wchłania , nie zostawia tych tłustych ,lepkich stóp. Krem ma świetny zapach kasztanu i rumianku . moje stopy po nim są aksamitnie miękkie i delikatne , i długo utrzymuje sie miękkość na stopach po zastosowaniu tego kremu . Jestem zakochana . Moje piety i stopy są zadbane a stopy wróciły do pięknego stanu i nie są popękane :) inne kremy do stóp nie umywają sie do tego i na pewno będę wracać do niego i Wam go polecam !!!
    Zalety:
    • Szybko sie wchłania
    • Bogata konsystencja ,
    • Piękny zapach kasztana i rumianku
    • długo utrzymuje miękkie stopy
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 25 stycznia 2014 o 23:00
    Bardzo fajny.
    To trzeci po kremie Lipidro i silnie odświeżającym Gehwol Extra krem do stóp, którego używałam. Ze wszystkich kremów do stóp ma najfajniejszy zapach. Tak moim zdaniem powinny pachnieć dobre, włoskie perfumy i to jedyny krem do stóp po któego aplikacji nie mam ochoty umyć rąk aby pozbyć się zapachu kremu. Krem bardzo dobrze się wchłania, odświeża i pielęgnuje stopy. Używałam go latem do stóp i nóg wieczorem i czasem rano, na zimę jest niestety za słaby i zastępuję go innymi nawilżaczami. Generalnie produkt się sprawdził. Używam tego produktu od: paru miesięcy. Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze, jest bardzo wydajny.
  • 22 listopada 2013 o 22:50
    Świetny krem o ziołowym zapachu
    Fantastyczny balsam do stóp o pięknym ziołowym delikatnym zapachu. Bardzo dobrze nawilża stopy, szczególnie dobrze radzi sobie z rogowaceniem skóry, po prostu zmniejsza i poprawia stan skóry na piętach. Ja smaruję od dawna tym kremem, używam już drugie opakowanie zawsze na noc a potem wciągam skarpety na stopy i naprawdę nie mam takich kłopotów jak wcześniej. Od czasu do czasu oczywiście używam tarki i płynów usuwających twardą skóę ale znacznie rzadziej niż kiedyś musiałam. Używam tego produktu od: półtora roku temu Ilość zużytych opakowań: 2
    jowisia
    4 lutego 2012 o 10:58
    średniaczek
    Niedrogi kremik o leczniczym zapachu. Zapachu, który nie przypadł mi do gustu (aczkolwiek znam bardziej drażniące, ten nie jest AŻ tak nachalny). Dobrze się rozsmarowywał, ładnie wchłaniał, nie pozostawiał tłustej warstwy. Natomiast przesuszonej skóry na stópkach nie uratuje, nadaje się bardziej jako kosmetyk pielęgnująco-zapobiegawczy, aby utrzymać stan JUŻ dobrej skóry. Myślę, że celowym działaniem tego kremu nie jest nawilżanie czy zapobieganie przesuszaniu, a łagodzenie podrażnień. Sam producent pisze, że krem zapobiega grzybicy, powstawaniu pęcherzy oraz świądowi skóry. I tylko w takim celu należy go stosować. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
  • 29 sierpnia 2011 o 14:29
    SŁABY
    Kubiłam balsam 20 ml za 4,99 zł w super-pharm. Producent zapewnia nas, ze balsam zapobiega powstawaniu suchej skóry, przebarwień oraz starzeniu się skóry stóp. Wiem, że krem ten jest też dostępny w pełnowymiarowym opakowaniu, ja na szczęście kupiłam jedynie 20 ml. Krem pachnie bardzo odświeżająco lecz niestety dość drażniąco i nie mogę powiedzieć aby mi się ten zapach podobał;/ Krem bardzo dobrze wchłania się w skórę, nie pozostawia uczucia lepkości. Niestety zastosowanie kremu nie sprawdziło się u mnie. Mam suchą skórę na stopach, z którą krem ten nie poradził sobie. Pierwsze wrażenie po nałożeniu kremu jest bardzo pozytywne. Skóra wydaje się bardzo nawilżona, mięciutka, ..lecz efekt ten bardzo szybko znika i skóra wydaje się jeszcze bardziej sucha niż wcześniej. Nie wiem jak działa na ewentualne przebarwienia, jeśli chodzi o nawilżanie nie jestem zadowolona ;/ Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/ 20 ml