Szampony do włosów

Gosh Vitamin Booster, Shampoo Szampon do włosów z witaminami

GOSH VITAMIN BOOSTER Szampon do włosów 230 ml

hej_ema
    5 marca 2023 o 21:24
    Szampon, który zostaje ze mną na dłużej
    Szampon marki Gosh zdecydowanie należy do moich ulubionych produktów do włosów. Jestem posiadaczką średnioporowatych, nieco zniszczonych przez rozjaśnianie włosów. Są dosyć cienkie, ale mam ich bardzo dużo. W ostatnim czasie zależy mi na ich odbudowie więc staram się dobierać odpowiednie dla nich kosmetyki i uważam, że seria Vitamin Booster jest strzałem w dziesiątke. Po pierwsze szampon wspaniale się pieni i nie potrzeba nie wiadomo jak wielkiej ilości produktu, aby pokryć całą głowę. Ma przepiękny zapach, jak dla mnie wyczuwalne są delikatne i słodkie nuty. Kolejnym zdecydowanie wielkim plusem jest to, że podczas mycia włosy się nie plączą i nie robią się matowe. Niestety wiele kosmetyków z naturalnym składem u mnie ten problem powodowały, że w momencie mycia czułam jakie włosy są szorstkie. Tutaj zdecydowanie odwrotny efekt. Bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy jak i same włosy. W połączeniu z dalszą pielęgnacją (odzywka, maska czy tez jakiś olejek) można uzyskać naprawdę wspaniały wygląd włosów. Po umyciu włosy są lekkie i miłe w dotyku. Wspaniały efekt.
  • 11 września 2021 o 13:49
    Nie tylko ładne opakowanie, ale i zawartość
    Szampon kupiłam sobie na urlop- oczywiście wersję w tubce, a nie tą wielką butlę. Sprawdzał się super. Włosy się po nim szybko nie przetłuszczają. Delikatnie ładnie pachnie. Kolor taki biało-szaro-mydlany. Konsystencja jest jakby kremowo-mydlana. Szampon dobrze się pieni. Jest średnio wydajny. Włosy są po nim nawilżone, błyszczące, dobrze się rozczesują. Dziwię się, że ma tak mało opinii tutaj. Opakowanie bardzo mi odpowiada. Ładna tubka, z której łatwo wydobyć produkt do końca. Kupiłam w promocji cenowej w Hebe.
  • 31 maja 2021 o 19:58
    Sprawdza się
    U mnie szampon sprawdził się rewelacyjnie. Już po pierwszym umyciu czułam, że włosy są świeże i miłe w dotyku. Szampon nie powoduje puszenia się włosów, lekko je wygładza. Zawiera witaminyB3, B5 i E, które mają regenerować rozdwojone końcówki. Troszkę słabo się pieni. Jeśli chodzi o zapach to przyjemny, choć niektórym może nie przypasować. Produkt zamknięty jest w miękkim opakowaniu, łatwa aplikacja produktu. Dość wydajny.
    apodiss
    4 maja 2021 o 15:42
    Bardzo przyjemny.
    Cudowny bardzo delikatny szampon. Czuć, że obchodzi się z włosami w należyty sposób. Oczyszcza w sposób delikatny, ale skuteczny (a używam naprawdę dużo specyfików, więc wiem co mówię ;) ). Włosy są miękkie, odżywione i zdrowsze. Szampon ma w sobie mieszankę witamin B, D i E i ma za zadanie naprawić rozdwojone końcówki, jednak ja nie mam z tym problemu, więc nie wiem, czy pod tym kątem jest skuteczny. Na pewno podoba mi się, że włosy są błyszczące, miękkie, nie plączą się, łatwo dają się modelować. Naprawdę czuję, że szampon taktuje moje włosy z szacunkiem :). Zamknięty jest w lekkiej i miękkiej butelce. Zapach mnie nie powala, ale jest ładny. Będę próbować inne z tej firmy. Odejmuję jedną gwiazdkę za cenę i za to, że przy pierwszym myciu słabo się pieni.
    domkep
    23 sierpnia 2020 o 17:37
    Gosh, VITAMIN BOOSTER
    Szampon jest dobry. Ładnie myje włosy i oczyszcza z pozostałości po stylizacji. Nie powoduje ich szorstkości w trakcie mycia. Po myciu włosy się ładnie układają i nie są przyklapnięte. Ma średnią gęstość i ładny delikatny zapach. Jest to szampon z kategorii poprawnych. Jest dość jak na taką jakość.
    Wady:
    • Cena.