Szampony do włosów

Aussie Damage Control, Repair Miracle Shampoo Szampon do włosów suchych i zniszczonych

Aussie Repair Miracle Szampon do Wszystkich Rodzajów Niesfornych Włosów 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 121 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 września 2021 o 20:12
    Dobry szampon
    Szampon o bardzo gęstej konsystencji koloru kremowego. Ma super zapach. Taki lekko słodki. Kosmetyk dobrze się pieni i nie trzeba go dużo żeby umyć włosy. Wygładza włosy i sprawia, że ładnie wyglądają i lśnią. Wydaje mi się, że stały się grubsze i mocniejsze. Wypadają w mniejszej ilości.Opakowanie ładne i wygodne. Szampon nie spowodował u mnie łupieżu. Skóra głowy była w dobrej kondycji. Sa mniej suche. Polecam ten szampon.
    Zalety:
    • Zapach, działanie, wydajność.
  • 2 lipca 2021 o 11:31
    Cud dla suchych włosów!
    Słyszałam o tym szamponie pozytywne komentarze, (od koleżanki, fryzjerki, od Wizażanek), więc sama postanowiłam to sprawdzić. Moim zdaniem, szampon odżywia włosy. Po wysuszeniu włosy są naprawdę gładkie w dotyku. Używam go raz w tygodniu albo na jakiś czas, żeby nie przyzwyczaić moich włosów do tego produktu. Poza tym szampon wydajny, dobrze się pieni podczas mycia, ma dobrą cenę (zwłaszcza na promocji). Zdecydowanie polecam z całego serca!
    Zalety:
    • działanie
    • skuteczność
    • pienienie
    • design opakowania
    Wady:
    • nie używam szamponu w dzień w dzień, bo moje włosy szybko by się do niego przyzwyczaiły (byłyby bardziej skłonne do przetłuszczania, łupieżu)
  • 17 marca 2021 o 17:57
    Kupiłam kiedyś cały zestaw: szampon, odżywkę oraz odżywkę 3 minuty, bo cenowo wychodziło jakbym kupowała jeden produkt (około 20 zł). Taki zakupowy impuls, teraz rzadziej się im poddaję, ale wtedy - kilka lat temu -zdarzało się to często i tego jako jednego z niewielu wcale nie żałuję. Ten szampon jest zawsze na mojej półce. :) Używam również innych (droższych i tańszych), ale ten jakoś szczególnie dobrze służy moim włosom. Mam długie, grube i gęste włosy, które po użyciu tego szamponu są delikatniejsze, przyjemne w dotyku, gładkie i lśniące. Lubię również zapach. :) Polecam każdemu spróbować, szampon można znaleźć z niskich cenach, nie trzeba stosować w dużych ilościach i może starczać na długo,
    Zalety:
    • działanie (ujarzmił moje włosy)
    • cena w promocji jest bardzo ok
    Wady:
    • dla mnie brak
  • 29 stycznia 2021 o 13:27
    Ulubieniec !
    Szczerze z całego serduszka polecam każdemu, nie oszczędzajmy na włosach i pamiętajmy, że zawsze będzie jakaś promka! Słyszałam o tym szamponie pozytywne komentarze, więc postanowiłam sama to sprawdzić. Nie żałuję, produkt super odżywia włosy, moje po używaniu i wysuszeniu są gładziutkie i miękkie. Niestety nie można go stosować do codziennej rutyny, bo wtedy włoski za bardzo się przyzwyczajają do nawilżenia i niestety przetłuszczają. Produkt sam w sobie jest bardzo wydajny, a w dodatku pieni się, pieni, a to kocham w szamponach. Podsumowując polecam produkt i na pewno będę sięgać po następne butelki, ale nie używam go dzień w dzień.
    Zalety:
    • Spodobał mi się efekt jakie dały moje włosy po nim, nawilżone, lekko lśniące (co u mnie jest bardzo dużym wyzwaniem). Produkt jest wydajny i niewielka ilość już wystarczy. Mega się pieni !
    Wady:
    • Jedną jego wadą jest to, że nie można go używać do codziennej rutyny. No i wadą dla niektórych może być cena, ale na pewno jest wart inwestycji.
  • 9 października 2020 o 2:16
    Nie sprawdził się
    Moje włosy są farbowane (mam pasemka) i, jak można się domyślić, potrzebują nawilżenia. Dużo osób polecało mi szampony marki Aussie. Postanowiłam go wypróbować. Fajnie się pienił, ładnie pachniał. I to by było na tyle. Nie odczułam żadnej różnicy mimo regularnego stosowania z odżywka tej firmy. Co gorsza miałam wrażenie, że ten szampon tylko bardziej mi te włosy wysuszył i przysporzył łupieżu. Nie polecam
    • ładnie się pieni
    • wydajny
    Wady:
    • spowodował u mnie łupież
    • nie daje żadnych efektów
    • wysusza zamiast nawilżać i odżywiać