Szampony do włosów

Ducray Extra - Doux Shampooing Dermo - Protecteur Szampon dermatologiczny do częstego stosowania, nowa wersja

DUCRAY EXTRA-DOUX szampon dermatologiczny 400ml

Bravose
    5 sierpnia 2023 o 15:27
    Ekstra
    Wypróbowałam wcześniej na małym opakowaniu.Kupiłam głównie dla syna który codziennie myje głowę.W tej chwili używają go wszyscy. Aktualnie jeden z lepszych jakie mieliśmy
  • 28 lipca 2022 o 10:22
    Polecam!
    Nie posiadam włosów delikatnych, ani problematycznej i wrażliwej skóry głowy. Gdyby nie to, że dostałam pełnowymiarowy produkt do przetestowania, pewnie nigdy bym go nie kupiła. Posiadam włosy średnio porowate, lubiące się puszyć głównie podczas deszczu czy wilgotnego powietrza. Muszę przyznać, że szampon przy moich typu włosach sprawdził się zaskakująco bardzo dobrze. Fajnie oczyszcza skórę głowy, średnio się pieni (typowe dla łagodnych szamponów). Zapewniam, że szampon faktycznie nadaje włosom miękkość. Były bardzo mięciutkie i miłe w dotyku. W moim przypadku bardzo lubiłam go używać solo w trakcie mycia, bez żadnych odżywek czy masek, bo miałam wrażenie, że one psują mi efekt, jaki daje nam ten szampon. Włosy nie były takie mięciutkie w dotyku po użyciu dodatkowo jakiejś odżywki, niezależnie jaka ona była. Konsystencję ma dosyć rzadką, jest trochę wodnisty, jednak mimo tego był wydajny. Zapach delikatny i przyjemny dla nosa.
    Zalety:
    • włosy mięciutkie w dotyku
    • dobrze oczyszcza
    • wydajny
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Grajmi
    6 kwietnia 2021 o 14:36
    Korzystam
    Z produktu korzystam już od dłuższego czasu, dobrze nawilża moją skórę głowy, zaczęłam go stosować po kuracji przeciwłupieżowej i widząc korzystne efekty pozostałam przy nim. Często go stosuję.
  • 2 marca 2021 o 11:34
    Fajny szampon
    SzAmpon jest bardzo przyjemny w użyciu - ładnie pachnie, dobrze oczyszcza włosy. Konsystencje ma rzadka ale jest dosyć wydajny. Polecam bardzo dobra firma i sprawdzona.
    Drogeria Super-Pharm
  • 9 sierpnia 2019 o 13:57
    Ducray,Extra-Doux Shampooing Dermo-Dermatologiczny szampon do częstego stosowania
    Szampon jest rewelacyjny dla włosów i bez ich obciążania, wyraźnie poprawia kondycję i strukturę włosa.Jest delikatny,ale jednocześnie skutecznie spełnia swoją rolę .Włosy stają się miękkie i bardziej zdyscyplinowane ,oraz odzyskały dawną gładkość. Cenię DUCRAY Extra Doux ,za delikatne oczyszczenie skóry głowy. dokładnie myje i nie wywołuje reakcji alergicznych .Jest szamponem dermatologicznym,dla całej rodziny.Włosy po umyciu są delikatne,lekkie,pachnące.
    Zalety:
    • Szampon jest bardzo wydajny, o miłym zapachu
    • a design opakowania sprawia,
    • że można go aplikować z mistrzowską precyzją .