Toniki i hydrolaty

Mohani Hydrolat z dzikiej śliwy

• 5 sierpnia 2023 o 20:49
    Śliwkowa przyjemność
    Bardzo przyjemny hydrolat, którego zużyłam trzy opakowania. Potem trochę mi się znudził i wypróbowałam wersję różaną z tej samej firmy. Do cery suchej, przesuszonej, z problematycznym czołem - sprawdził się znakomicie. Ogólnie - nie można być zawiedzionym. Nie jest to bubel ani remedium na wszystkie problemy skóry. Nie kupowałabym go bez promocji, ale też nie robiłabym z niego zapasów. Warto wypróbować chociażby ze względu na zapach, w którym można się zakochać. Najlepsze jest to, że nie uległ on zmianie w trakcie zużywania, co nie jest takie oczywiste przy kosmetykach naturalnych.
    Zalety:
    • Zapach - piękny do ostatnich kropel
    • Przygotowanie skóry do dalszych kroków w pielęgnacji
    • Odświeżenie
    • Niezawodny atomizer
    Wady:
    • Cena bez promocji
    cedrowa
    6 stycznia 2022 o 19:30
    super
    To mój drugi hydrolat tej firmy i kolejny świetny produkt. Poręczne, małe opakowanie można nosić ze sobą wszędzie. Moja mieszana wrażliwa cera bardzo go polubiła. Błyskawicznie przywraca komfort skórze, koi, nawilża, a do tego szybko się wchłania. Można używać go cały rok. Moje niespodzianki są zagojone, nie mam zaczerwienień ani pajączków na twarzy. Spryskiwacz działa bez zacinania i dozuje przyjemną mgiełkę. Oczywiście produkt ma dwie główne wady: cena i szybko się kończy.
    Zalety:
    • chłodzenie
    • ukojenie skóry
    • tonizacja
    • lekki zapach
    Wady:
    • szybko się kończy
  • 30 marca 2021 o 14:33
    Wielofunkcyjny ❤
    Zacznę od tego, że ma bardzo przyjemny i delikatny zapach ❤. Uwielbiam hydrolaty, pinieważ wykorzystuję je na różne sposoby, testowałam już przeróżne i uważam, że Dzika Śliwa z Mohani jest świetny . Używałam go jako: 1.tonik do twarzy, 2. jako 'wcierkę' w celu nawilżenia skóry głowy, 3. spryskiwałam nim także włosy przed olejowaniem (podkład H) 4. Czasami też robiąc warkocza używałam go, aby wzmocnić fale ❤. Super sprawdził się zarówno w pielęgnacji twarzy, jaki i włosów oraz skóry głowy. Doskonale nawilża, skóra po użyciu nie jest podrażnona. Mam cerę bardzo wrażliwą i naczynkową, skłonną do zaczerwienień, przesuszania i podrażnień. Hydrolat spisał się świetnie ❤.
    Zalety:
    • wiekofunkcyjność,
    • zapach,
    • działanie.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta