Odżywki do brwi

Elever Eleverbrow

Velaia
    6 marca 2022 o 19:27
    Solidny produkt
    Linia elever wciąż się rozwija. Używam już sporą ilość kosmetyków tej marki i teraz przyszedł czas, aby podzielić się opinią, co do odżywki do brwi – eleverbrow. Produkt naturalnie ekskluzywnie zapakowany tak, jak pozostałe. Aplikator z gąbeczką doskonale spełniają swoją rolę i pod względem, że tak powiem kwestii technicznych nie mam żadnych zastrzeżeń. Z produktu korzystam dokładnie 1 miesiąc i 15 dni. Włoski stały się dużo ciemniejsze i wreszcie układają się tak, jak marzyłam. W ogóle wydaje mi się, że teraz cała moja twarz nabrała jakiegoś sensownego wyrazu. Powiedzmy, że eleverbrow jest jej świetnym uzupełnieniem. Nie odnotowałam żadnych podrażnień. Jak zawsze zachęcam do skorzystania z kodu rabatowego: gift
    Zalety:
    • Odpowiednio dopasowany aplikator wraz z gąbką.
    • Cena.
    • Szybkość działania.
  • 15 grudnia 2021 o 13:32
    EKSTRA
    Uwielbiam wszystkie kosmetyki z linii elever... ciężko wybrać jeden najlepszy, ale eleverbrow zdecydowanie zasługuje na mój HIT, szybka dostawa, szybkie działanie, łatwa aplikacja. Brwi po niej zdecydowanie się zagęściły i przyciemniły, nie muszę już tracić rano czasu na malowanie ich bo i bez tego wyglądają rewelacyjnie, a przede wszystkim naturalnie! Na pewno jeszcze kupię :)
    Zalety:
    • naprawdę działa
    • łatwo się nakłada
    • szybka dostawa
  • 7 grudnia 2021 o 15:53
    STRZAŁ W 10!
    Od dawna szukałam czegoś, co zagęści moje brwi. Teraz panuje moda na gęste i bujne włoski, więc i ja musiałam takie mieć rzecz jasna. Poszperałam trochę w internecie i trafiłam na Eleverbrow, zaczęłam stosować z wielką nadzieją i po około 1,5 miesiąca kuracji zauważyłam widoczną poprawę, włosków było jakby więcej i były o wiele ciemniejsze więc byłam uratowana :D Do tej pory używam Eleverbrow i nie zamienię jej już na żadną inną odżywkę <3
    Zalety:
    • działanie
    • szybka wysyłka
    • wygodna aplikacja
    Wady:
    • czasem zapominam jej stosować
  • 17 października 2021 o 18:32
    Nie dla mnie
    Kiedyś depilowalam brwi na cienkie paseczki... aktualnie takie brwi sa nieestetyczne wiec chciałam żeby brwi odrosly. Sięgnęłam więc po ten preparat.Niestety prawdopodobnie dlatego że usunęłam mieszki włosowe brwi nie odrosly. W moim przypadku 3 miesięczna kuracja nie dała żadnych efektów.
    Zalety:
    • Nie widze zadnych w przypadku cienkich brwi nie ma cudów cebulki włosowe się nie pojawia po tym preparacie
    Wady:
    • Nie działa na wydepilowane przez wiele lat brwi
  • 9 września 2021 o 17:09
    Na efekty trzeba długo poczekać
    Moje brwi po nieudanej regulacji były nierówne i miały ubytki. Przed imprezą zakupiłam odżywkę EleverBrow liczyłam na spektakularna przemianę. Odżywka zamknięta jest w małym opakowaniu z wygodnym aplikatorem. Produkt stosujemy codziennie. Łatwo się go rozprowadza, szybko się wchłania. Niepodrażnia skóry. Niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość. Dopiero po ok 6 tygodniach zauważyłam że moje włoski robią się ciemniejsze i zaczynają wyrastać pierwsze nowe włoski. Produkt trzeba stosować regularnie i długotrwałe. Kiedy zaprzestałam używania odżywki włoski zaczęły wypadać.
    Zalety:
    • Włoski przyciemniły się oraz zaczęły wyrastać nowe
    • łatwa aplikacji
    • wygodne małe opakowanie
    • produkt dosyć wydajny
    Wady:
    • na efekty trzeba długo poczekać
    • po przerwaniu kuracji włoski szybko wypadają