Płatki pod oczy

Perfecta EYE PATCH ZŁOTE, GLITTEROWE koreańskie PŁATKI POD OCZY 1szt

Wiki686
    24 sierpnia 2024 o 10:10
    Jedynie 2 złote naklejki
    Płatki w foliowym opakowaniu, w środku 2 złote naklejki. Płatki po wyjęciu z saszetki były suche, raczej takie sztywne jak jakaś naszywka. Jedyny plus to to że nie zjeżdżały ze skóry. Nie zauważyłam ich działania. Nie polecam, nie działają ,za złote naklejki niestety można zapłacić może mniej. Są lepsze produkty. Nie kupięich więcej.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • 2 naklejki złote
    Wady:
    • Brak jakiegokolwiek działania
    • Płatki nie były nawet nawilżone
  • 24 sierpnia 2024 o 10:00
    To złoto nie jest moim złotkiem, szkoda na nie tracić'złote
    Płatki pod oczy od Perfectu eye patch złote, znajdują się w ładnym, foliowym opakowaniu przyciągającym wzrok. Po otwarciu opakowania czar jakby prysł ,niby były tam 2 piękne złote płatki pod oczy, ale byłam zdziwiona bonami nie były nawilżone ,ani też miękkie raczej takie sztywnawe, posmarowane klejem i to tyle.Takie sobie naklejki. Płatki nie zsuwały się z nałożonego miejsca pod oczami bo były dobrze przyklejone. Mimo ,iż trzymałam je przed użyciem w lodówce nie zauważyłam jakiegoś specjalnego ich działania.Tak nawet trochę pożałowałam tego zakupu,bo efektów brak praktycznie a to złoto nie pozostanie moim ulubionym. Zapach na szczęście neutralny nie wyczuwalny, może i lepiej że naklejki nie były jakieś śmierdzące. Raczej nie kupię tych naklejek ponownie Strata pieniędzy. Nie polecam niestety
    Zalety:
    • Złoty kolor naklejek
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Brak nawilżenia
    • Po prostu naklejki
    • Nie zgodne z opisem producenta
  • 11 listopada 2023 o 17:21
    Złote płatki pod oczy
    Produkt zakupiony w markecie,zamknięte w saszetce płatki są dobrze wykonane dobrze przylegają do skóry na zewnętrznej stronie znajduje się złota powłoka jednak nie jest ona brotakatowa przez co jest błąd w nazwie bo brokatu brak. Płatki są komfortowe na skórze nie odklejają się ładnie się prezentuje pod okiem.Skóra jest po nich dobrze nawilżona rozświetlona.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Solidnie wykonane
    • Ładnie wyglądają pod oczami
    • Dobrze nawilżają rozświetlają skórę
  • 7 maja 2023 o 10:37
    Niestety nie
    Używa od:próbka
    Płatki, które są dysonansem poznawczym. Na początku byłam zachwycona opakowaniem - producent idealnie zaprojektował je tak, aby można je było otworzyć wzdłuż dłuższej krawędzi, co bardzo ułatwia wyjmowanie. No i po wyjęciu czar pryska. Platki nie są mięciutkie i mokre, jak to bywa w tego typu produktach, tylko mają postać suchutkich grubych naklejek. Wyglądają jakby ktoś je wyciął ze złotej wykładziny pcv :( Już sam widok jie zachęca do użytku. Są większe niż standardowe płatki, trudno było mi je dopasować do twarzy, trzymają się bardzo dobrze (jedyna zaleta), ale przez swój rozmiar i sztywność drapią mi dolne powieki przy każdym ruchu oka. Irytujące doznania, brak efektów i uczucia nawilżenia, po prostu stracone pieniądze.
    Zalety:
    • Opakowanie ułatwia wyjęcie płatków
    Wady:
    • Sztywne
    • Za duże
    • Drapią w powieki
    • Nie działają (!!!)
  • 19 lutego 2023 o 19:57
    Tak, porażka
    Zgadzam się z opinią że to porażka. Do glitteru powinno się podchodzić poważnie ????. A te płatki nie mają na sobie ani trochę brokatu, tylko złotą folią i to tylko z jednej strony. Dawno nie miałam tak złych płatków, większość, nie oszukujmy się działa podobnie, zmieniają się jedynie doznania zapachowe i wizualne oraz stopień nasączenia. Złota folia jest tak sztywna że najpierw myślałam że należy ją jakoś odkleić. Po aplikacji płatki łatwo odklejały się na krawędziach i drapały przy każdym mrugnięciu. Nie dały żadnego efektu nawilżającego bo też nie miały jak. Były tak suche że ledwo dało się je umieścić pod okiem. Zamiast relaksu. Gdyby nie inne opinię to bym uznała że trafiłam jakiś stary albo wadliwy egzemplarz.