Bazy pod makijaż

Max & More Face Primer Make Up Base Baza pod makijaż

xazyc
    5 grudnia 2023 o 23:19
    Dobrze się sprawdza
    Baza pozostawia na twarzy lepką powłokę i świetnie utrzymuje tym podkład. Ładnie nawilża skórę. Posiada solidne szklane opakowanie z pomką. Pomimo kilku upadków nic się z nią nie stało. Produkt spełnia moje oczekiwania.
    xBunny
    7 października 2023 o 10:20
    Perełka z sieciówki
    Bazę kupiłam zachęcona cena. I nie żałuję. Baza spełniła moje oczekiwania: utrzymała makijaż na miejscu,cera była przez dłuższy czas matowa. Co do samej konsystencji to baza łatwo rozprowadza się na twarzy, pozostawia na niej lekki śliski film ale to absolutnie nie przeszkadza. Jestem bardzo mile zaskoczona że w Action można dorwać takie perełki. Polecam każdemu spróbować tej bazy, koszt jest niewielki a naprawdę można miło się zaskoczyć.
    Zalety:
    • Eleganckie trwałe szklane opakowanie
    • Higieniczna pompka
    • Dostępność - kazdy Action
    • Działanie
  • 4 marca 2023 o 12:29
    Sprawdza się na co dzień
    Bazę kupiłam z czystej ciekawości. Stwierdziłam, że warto było zaryzykować, biorąc pod uwagę niską cenę - 10zł. Produkt znajduje się w szklanym opakowaniu z pompką, więc dozowanie jest bardzo ułatwione. Konsystecja jest gładka. Bazę można łatwo i równomiernie rozprowadzić. Po zastosowaniu skóra nie jest przesuszona. Podkład dłużej utrzymuje się na twarzy. Polecam.
    Zalety:
    • skuteczność
  • 1 stycznia 2023 o 14:50
    Trudno dostępne cudo za grosze
    Po zakupionej w ACTION bazie nie spodziewałam się cudów... ale cud się zadział. Produkt ma lekką kremową konsystnecję. Jego biały kolor po nałożeniu na twarz staje się bezbarwny a sama baza pozostawia na cerze lepki film. Każdy podkład wygląda na niej zjawiskowo a to zapewne dzięki jej właściwościom wygładzającym. Produkt zamknięty jest w szklanej buteleczce z pompką, co zdecydowanie zwiększa jego walory użytkowe. Problemem jest natomiast jego dostępność, bo w Action często ta baza jest wykupiona.
    Zalety:
    • ma właściwości wygładzające
    • lekka konsystencja
    • świetna cena
    Wady:
    • produkt trudno dostępny
  • 14 listopada 2022 o 16:40
    Nie ma szału
    Zakupiłam tę bazę w Action, cena około 10zł. Choć na pierwszy rzut oka wydaje się całkiem fajnym produktem, u mnie się nie sprawdziła. Jest lepka, być może pomaga to w utrzymaniu makijażu, natomiast u mnie powodowało to "odklejanie" się podkładu od twarzy, przy najdelikatniejszym dotknięciu. Ponadto, mając tłustą cerę, moja twarz jeszcze bardziej się świeciła, a makijaż stawał się mniej trwały. Prawdopodobnie baza ta, u każdego sprawdzi się inaczej, niestety na mojej tłustej cerze się nie spisała.
    Zalety:
    • dobra cena
    Wady:
    • lepka

Zobacz także inne Bazy pod makijaż