Wody toaletowe damskie

BeneFit Crescent Row, Laugh With Me Lee Lee EDT

xmdln
    19 marca 2015 o 19:38
    Wiosenny, przyjemny, słodkawo-orzeźwiający zapach!
    Zapach niezbyt poważny (Laugh with me! :D), niezbyt wykwitny, niezbyt trwały... Jednakże ma swój urok i umilił mi kilka przedwiosennych dni. Trochę jak mgiełka - przyjemna, ale o wiele za droga. Używam tego produktu od: 3 dni Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 10 listopada 2014 o 12:47
    Gorzki dziwak
    Początek bardzo gorzki jak dla mnie. Zielony choć zbyt dużo takich nut w składzie nie ma. Może to liście czarnej porzeczki plus cytrusowa skórka? Ta gorzkość powoduje, że zapach jest nietuzinkowy, a jednocześnie trochę odrzucający. W angielskim ogrodzie, na zielonym przecierze wyrastają lilia i jaśmin, ale wciąż jest cierpko, tak jakbym zamiast owoców porzeczki najadła się tych liści. Jest też trochę mydlanie, trochę „chemik Police”;) Zapach w sumie nietrwały, o dziwo komplementowany. Wyciszenie następuje bardzo szybko i od tego momentu zapach jest zupełnie niekontrowersyjny. Jedyne co czuję w bazie to drzewo sandałowe. Super design jeśli chodzi o butelkę. Bardzo lubię takie klimaty, a jeśli chodzi o opakowania BeneFit (także kolorowanka) to jestem ich fanką. Myślę że Lee Lee jest dziewczyną, jeszcze nie kobietą. Jest lato śmieje się głośno i ma w nosie te wszystkie „moje ale”. Dość oryginalne perfumy, przemijające szybko jak bycie nastolatką. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 X 50 ml
    xmagx
    9 czerwca 2014 o 12:33
    Dziwne odczucia
    Dostałam próbkę , powąchałam , z czymś mi się skojarzyło.Uświadomiłam sobie ze skojarzyło mi się z antyperspirantem Rexony , którego kiedyś używałam.W dodatku zapach nie zmieniał się , nie rozwijał na skórze.Cały czas pachniał tak samo , jak Rexona.Nie był duszący , nie powodował bólu głowy.Trwałość bardzo marna. Używam tego produktu od: próbki Ilość zużytych opakowań: 1,5 ml próbka
    Ciapna
    19 czerwca 2013 o 18:33
    Bardzo przeciętny zapach
    Mam próbkę tego zapachu, która o dziwo jest bardzo wydajna. Zapach mi się średnio podoba. Nie różni się wiele od zapachów z katalogów Avon- bardzo mocno czuć alkoholem. W dodatku szybko znika ze skóry. Cena również jest zbyt wysoka, jak na takie cudo. Pełnowymiarowe cukierkowe opakowanie się broni.
  • 1 czerwca 2013 o 19:00
    Bardzo ładny ale ulotny zapach...
    No właśnie, tak jak w tytule recenzji... zapach jest śliczny ale trwałość kiepska :( W każdym razie oceniając samą kompozycję, to jest to zdecydowanie mój typ perfum, czyli kwaity- tu fiołki, lilie i jaśmin harmonijnie połączone z cuytrusami, które dodają kwiatom zmysłowości. Na sam koniec wchodzi drzewo sandałowe, które powoduje, że nie są zbyt przytłaczające a bardziej świeże. Całość tylko początkowo wydaje się być ciężka, potem łagodnieje i jest delikatniejsza, idealna na dzień. Szczególnie fajne na lato, takie chłodne kwiaty, nie duszą i nie zaznaczają zbyt mocno swojej obecności. Dobre właściwie na każdą okazje, na co dzień, na zakupy, na randkę, do pracy itd. Wg mnie nie nadają się na wieczór, są zbyt mało intensywne i za świeże. No właśnie, generlanie ta woda toaletowa ma słabą trwałość... na szczęscie mam 30ml i łatwo jest mi je nosic w torbie. Dlatego ponownie nie kupie ich na pewno właśnie przez kiepską trwałość. Flakonik ok, chociaż trzeba lubić firmę benefit żeby niektóre opakowania zaakaceptować i mówię tu generalnie i o produktach do makijażu i o perfumach ;) Ja benefit kocham, dlatego buteleczkę doceniam za tą inność :) Ogólnie polecam, zapach jest bardzo udany, seksowny, kobiecy ale nie kremowy i ciężki. Raczej dziewczęcy i zmysłowy. Płci przeciwnej bardzo się podoba ;) Odejmuję gwiazdkę za słabą trwałość, dlatego też już ich nie kupie ponownie, a szkoda, że benefit nie popracował nad trwałością, ojj szkoda... Używam tego produktu od: września Ilość zużytych opakowań: pierwsze 30ml