WIZAŻ logo

6 hitów!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 grudnia 2018 o 15:16
    Oryginalne
    Kupi ponownieNie
    Lista pór rokuJesień
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Marka Thierry Mugler ma to do siebie, że tworzy zapachy skomplikowane, złożone, intrygujące i nietypowe. Takie właśnie jest Womanity Eau pour Elles EDT. Niezwykłe połączenie truskawki i wody morskiej sprawia, że zapach ten jest wyjątkowy. W nutach głowy przeważa moim zdaniem woda morska- świeża, przyjemnie świdrująca w nosie. Później powoli oddaje miejsce apetycznej truskawce. Nie są to na pewno perfumy dla każdego. Śliczna, słodka i kobieca buteleczka sprawia wrażenie, że w środku znajdziemy zapach typowo dziewczęcy, niewinny, słodko-owocowy, bądź typowo kobiecy delikatny kwiatowo-owocowy. Prawda jest nieco inna, dlatego radzę zaopatrzyć się najpierw w próbkę. Mnie te perfumy zafascynowały, uważam, że są ciekawe i oryginalne, natomiast cieszę się, że kupiłam tylko próbkę, bo nie potrafiłabym ich nosić. Daję jednak wysoką ocenę, bo jakość jest na bardzo wysokim poziomie, zarówno trwałość jak i projekcja super. Cena też nie jest jakoś za bardzo wygórowana, można dostać za jakieś 190 PLN aż 80 ml.
  • 27 lutego 2018 o 11:01
    wyróżnia się
    Kupi ponownieNie
    Lista pór rokuLato
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Świetna buteleczka, choć wiem, że można ją dość szybko rozbroić. Początkowo obawiałam się, że zapach będzie nieco kiczowaty. Bo butelka chyba troszkę jest. Raz dałam się skusić i nigdy więcej, bo to jest cierpka, kwaśna słodycz, a ja tak nie lubię pachnieć. Ostatecznie zapach wylądował na nadgarstkach i we włosach. Robi wrażenie na otoczeniu. Bardzo wyróżniająca się kompozycja, raczej dodaje energii, nie usypia, nie zniewala. Ja nie powtórzę, ale można spróbować, bo mieszanka jest akurat na wiosnę.
  • 8 grudnia 2016 o 10:39
    ma w sobie coś, co mnie przyciąga
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Zapach z gatunku niebanalnych, ciekawych, charakterystycznych. Taki, który ma to "coś"- coś co odróżnia ten zapach od wielu innych kompozycji dostępnych w drogeriach. Zapach to oczywiście rzecz gustu, ale jednego nie można odmówić dziełom pana Muglera- są przemyślane, łamią schematy, łącząc w sobie z pozoru niepasujące do siebie składniki... Tak samo jest w przypadku Womanity pour Elles. Mimo, iż na codzień gustuje raczej w klimatach gourmand, te perfumy mnie kuszą i w dziwny sposób uwodzą. Sama jestem zaskoczona bo początkowo zapach wydawał mi się nie tyle co brzydki, ale po prostu dziwny. Na pewno mocno czuję tutaj figę i nuty słone, truskawka- może i jest, bo dodaję tym perfumom lekkiej słodyczy- ale na pewno nie jest to dorodny, dojrzały owoc zerwany prosto z krzaczka ;-) U Muglera nawet truskawka musi być dziwna- ale również i tym tkwi urok kreowanych przez niego perfum. W Womanity pour Elles lekka gorycz figi, przeplata się więc z delikatną słodyczą truskawki. A wszystko to w oparach morskiej, słonej bryzy.... Brzmi dziwnie, może i takie jest- ale mi się podoba. Womanity pour Elles przypominają mi trochę Crystal Noir od Versace- tam również wyczuwam tę charakterystyczną kwaskowatość, która to zapewne wielu osobom kojarzy się z ogórkami kiszonymi. Co ciekawe, obydwa zapachy nie mają ze sobą żadnych wspólnych nut. Womanity podoba mi się chyba jednak nawet bardziej. Jeśli chodzi o projekcje- zapach jest raczej bliskoskórny, nie powala trwałością jak inne znane mi dzieła Muglera ( w szczególności Angel). Jak ktoś więc lubi długi ogon zapachu za sobą, tutaj tego niestety nie znajdzie. Zapach testuje teraz zimą, ale jestem bardzo ciekawa jak układa się na skórze w cieplejsze, letnie dni. Coś czuję, że mógłby być jeszcze piękniejszy.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 25 marca 2016 o 22:58
    Nietuzinkowy i rozpoznawalny
    Lista pór rokuWiosna
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Chyba nie będę obiektywna w mojej opinii, bo kocham je od pierwszego noszenia. Są idealną wersją klasyka na upalne dni i właśnie wtedy doceniam je najbardziej - na mnie zdecydowanie ciekawiej rozwijają się, gdy skóra ogrzana jest ciepłem słońca. Najwyraźniej wyczuwam figę i syntetyczną truskakawkę w mocnych objęciach zapachu oceanu w spokojną bezwietrzną pogodę... Takiego, od którego odbijają się promienie słońca. Piękne, niebanalne. Trwałe właśnie najbardziej latem. Wgryzają się z ciepłem słońca w skórę. Dla mnie idealne orzeźwienie i powiew morskiej bryzy w czasie zaduchu prze burzą.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    23 czerwca 2015 o 16:50
    Bardzo gorna polka...
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Zakupilam, bo ufam jakosci zapachow z domu mody Muglera, nuty zapachu brzmialy kuszaco a i kategoria zapachu sprawila ze musialam natuchmiast nabyc 80ml. Zostalam oczarowana. Zapach jest niezwykle kobiecy, slodki, po trosze wodny a po trosze drzewno zielony, i tak jak czesto potrafimy odroznc taniego bubla od bogatego gornopolkowego zapachu, Womanity zalicza sie oczywiscie do kategorii wysokopolkowych. To co wyczuwam w nim najbardziej to slodka nuta figi ktora mozna podziwiac w Cristobal i swieza nuta owocu truskawki, ale nie ulepna, landrynkowa, tylko taka prawie dojrzala, aromatyczna, swieza. Pojecia nie mam skad u niektorych skojarzenie z ogorkami kiszonymi, zapach jest slodki, drzewny, swiezy, wiec moze nieltore z Pan po prostu trafily na podrobe lub zapach ktory nie byl przetrzymywany we wlasciwych warunkach. Dla mnie Womanity to zdecydowany keeper, zakupiony w ciemno ale wart kazdego wydanego funta. Trwalosc, jak na wode toaletowa przyzwoita, okolo 4-5 godzin. Ogon umiarkowany. Używam tego produktu od: Okolo roku Ilość zużytych opakowań: Polowa 80ml i kilka probek

szukaj