WIZAŻ logo
Korektory pod oczy

Eveline Cosmetics Wonder Match Coverage Creamy Concealer Kremowy korektor do twarzy

40 hitów!

Bodyland.pl
Eveline KOLOROWKA Wonder Match Korektor kryjący w płynie nr 01 Light 7ml
Eveline KOLOROWKA Wonder Match Korektor kryjący w płynie nr 10 Light Vanilla 7ml
allegro
Eveline Wonder Match Korektor 05 Porcelain 7ml
Eveline Wonder Match Korektor w płynie 10 Light Vanilla Light Vanilla

Nasi użytkownicy zostawili 228 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 kwietnia 2026 o 18:08
    Słabe krycie
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam ten korektor w odcieniu 05 Porcelain i jest to naprawdę bardzo jasny kolor – dobrze sprawdza się do rozjaśniania, ale nie radzi sobie z większymi niedoskonałościami. Konsystencja jest dość lekka, wręcz wodnista, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i szybko blenduje.
    Zalety:
    • 1) Lekka konsystencja
    • 2) Bardzo jasny kolor
    • 3) Wygodny aplikator
    Wady:
    • 1) Nie radzi sobie z większymi niedoskonałościami
  • 11 kwietnia 2026 o 13:55
    eveline cosmetics wonder match
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    urzywam tego korektora już jakiś czas jest bardzo trwały polecam karzdemu jedyne co bym powiedziała o tym produkcie złego to to że jest go mało w opakowaniu ale tak pozatym to jest idealny
    Zalety:
    • jest trwały
    Wady:
    • jest go mało w opakowaniu
  • 10 kwietnia 2026 o 11:02
    Korektor winder match
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jest to bardzo dobry korektor, skusiłam się na niego po tym jak zaczęłam używać podkładu z tej serii i zaczął mi się świetnie sprawdzać. W tym korektorze lubię konsystencję nie jest za gęsta a przy tym bardzo dobrze kryje. Trzeba uważać czasami korektor się ciastkuje i może wysuszyć okolice oczu, chyba że odpowiednio przygotujemy wcześniej skórę nakładając bazę nawilżającą, wtedy sprawdza mi się świetnie.
    Zalety:
    • Konsystencja
  • 6 kwietnia 2026 o 19:56
    Średnio kryjący korektor.
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Korektor dosyć średnio kryjący. Słabo radzi się z zakrywanie takich rzeczy jak niedoskonałości czy wody pod oczami. Jednak gdy ktoś szuka coś lekkiego w przystępnej cenie, to jest okej. Sama zużyłam już jego dwa opakowania, bo mimo, że krycia nie ma doskonałego to i tak jest lekki i nigdy mnie nie wysypał ani nie podrażnił.
    Zalety:
    • lekki
    • nie uczulający
    • przystępna cena
    Wady:
    • nie zakrywa do końca niedoskonałości i worów pod oczami
  • 5 / 5
    3 kwietnia 2026 o 18:54
    Korektor
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo ładnie wygląda pod okiem nie ciestkuje się ma duże krycie. Dla cery tradxukowej bardzo dobry produkt jest tani a bardzo dobry. Ma lekką formułę i konstatacja, ładnie się rozprowadza nie wchodzi w zmarszczki.
    Zalety:
    • Ładnie wygląda
    • Szybko się rozprowadza
    Wady:
    • Mało produktu w opakowaniu

Zobacz także inne Korektory pod oczy

szukaj