Gąbki i aplikatory do makijażu

KillyS Botanical Inspirations, Ultra miękka gąbeczka 3D do makijażu bez lateksu `Lavender`

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 5 lutego 2024 o 20:44
    Dobra gąbeczka w dobrej cenie.
    Gąbeczka bardzo mięciutka, dobrze rozprowadza podkład. Nie miałam po jej stosowaniu jakichś podrażnień na twarzy. Za taką cenę jest bardzo dobra. Kupowałam ją już kilka razy.
    Zalety:
    • miękka
    • łatwo rozprowadza podkład
    Wady:
  • 2 czerwca 2022 o 11:44
    Cudo za grosze!
    W ostatnim czasie zauważyłam, że ceny drogeryjnych gąbeczek poszybowały mocno w graniach 30zl, dla mnie jest to przesada. Wiec zaczęłam szukać w drogerii tańszych zamienników. Trafiłam na gdyż przykuł mnie napis lawenda oraz napis bezlateksu. Gąbeczka kosztowała około 14zł. Gąbeczka jest mega miękka. Po zamoczeniu w wodzie bardzo zwiększa swoją objętość. Bardzo dobrze rozprowadza podkład oraz korektor. Nie tworzy smug oraz nie pochłania zbyt dużej ilości podkładu. Używam jej od miesiąca i po codziennym myciu nie zauważyłam ubytków ani popękania. Dla mnie to jest hit!
  • 1 stycznia 2022 o 16:22
    Bardzo fajna
    . Szczerze mówiąc nie jest to moja ulubiona marka kosmetyków, gąbeczkę wzięłam na próbę tak naprawdę "w ciemno" i tu bardzo mile się zaskoczyłam. Gąbka jest bardzo przyjemna, mięciuśka, ma ładny kolor, łatwo się ją myje, nie chłonie jakoś dużo podkładu, co zauważyłam przy innych gąbkach, oczywiście po zmoczeniu zwiększa swoją objętość- jestem bardzo zadowolona z tego zakupu i na pewno jeszcze ją kupie jak ta mi się zużyje.