Płyny do kąpieli

Avon Pure Delight, Bubble Bath Sweet Vanilla Sugar Płyn do kąpieli `Słodka wanilia`

Kag88
    25 października 2021 o 14:37
    nijaki
    nie nawilza , jakos za specalnie sie nie pieni, zapach fajny,ale jakos szybko sie ulatnia. Dodajacgo do kapieli, nie czuje roznicy, przed i po dodaniu. Jakbym wlala wode z pieknym zapachem, ktory znika. Czy wydajny ? chyba nie, bo mozna byloby wlac cale opakowanie i tak nie byloby efektu szkoda kasy
    Wady:
    • zapach sie szybko ulatnia
    • nie nawilza
    • nie daje zadnego efektu
  • 1 maja 2021 o 11:05
    Taki trochę beznadziejny.
    Cały czas mam w pamięci cudowność żelu pomarańczowo-żurawinowego z tej serii ejwonowskich myjadeł. Dlatego skusiłam się na wersję waniliową - bo wanilię kocham i uwielbiam i byłam pewna, że ta wanilia na pewno przypadnie mi do gustu. Niestety, nie stało się tak. Ten żel jest po prostu kiepski - rzadki, jakby zmieszany z wodą, słabo się pieni i pachnie okropną, sztuczną wanilią. Na plus to, że ten wstrętny zapach nie utrzymuje się długo na skórze (to, co w innych recenzjach byłoby minusem, tutaj jest plusem, dziwność :D). No jestem zawiedziona - kosmetyk jest byle jaki po prostu. Ja wiem, że od żelu pod prysznic nie można wymagać cudów niewidów, ale kurczę, żel powinien przynajmniej myć. Ten tego nie robi. Nie myje, nie pachnie, nie robi nic. Niby kosztuje niewiele, ale nawet to niewiele to za dużo za ten żel. Nie polubimy się. Mam na stanie jeszcze jedna butelkę (tak, wzięłam w ferworze zakupów AŻ DWA) i nie wiem, do czego go zużyje, bo na pewno nie do mycia pod prysznicem. Ach, używam go pod prysznicem, ale wlałam go też parę razy do wanny, bo to w końcu płyn do kąpieli. I też nie spełnił swojej roli - nie było piany, a wrażenie jakbym się w zupie kąpała, nic przyjemnego. No to ten. Nie wiem. Do czego można zużyć beznadziejny płyn do kąpieli lub żel pod prysznic? Nie polecam.
    Sz05
    3 stycznia 2021 o 0:01
    Piękny zapach, który szybko znika
    Zapach sprawił, że zapragnęłam mieć ten produkt. Niestety, produkt jest niewydajny, a w kąpieli w ogóle nie czuł zapachu. Nie czułam odprężenia, gdybym do wody nie wlała nic - wyszłoby na to samo. Szkoda.
    Zalety:
    • zapach, mimo że krótkotrwały, to piękny
    Wady:
    • niewydajny
    • mało piany
    • zapach w wodzie się nie utrzymuje
    • na ciele również nie ma zapachu
  • 24 grudnia 2020 o 4:22
    Waniliowa ulotność
    plusy: + przyjemny waniliowy zapach, ale słabo wyczuwalny w wodzie minusy: - rzadka konsystencja - słabo się pieni inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność - wysoka cena - niewydajny - zbyt duży otwór w butelce
  • 16 listopada 2020 o 19:12
    Piękny zapach wanilii
    Ten płyn przypomina mi troszkę święta. Opakowanie 250 ml mam już ponad miesiąc, dodaje odrobinę do wody i już mogę się cieszyć pachnącą wodą i pianą. Zapach wanilii rozpieszcza zmysły, sprawia że kąpiel jest bardzo przyjemna. Ciepły zapach otula ciało i umysł. Sprawia, że ciało jest zrelaksowane, pachnące i nawilżone. Zapach wanilii kojarzy mi się ze świętami, używając tego płynu już mam przed oczami świąteczny nastrój, zimowy, grudniowy... Dla mnie jeden z lepszych okresów w roku, płyn przywołuje miłe i przyjemne wspomnienia. Używam go co roku, odkąd pojawił się w Avon. Przyjemna cena, około 7 zł, na prawdę warto, polecam osobom które lubią ciepły zapach wanilii.
    Zalety:
    • piękny, intensywny zapach wanilii
    • fajnie i szybko się pieni
    • zapach długo pozostaje na skórze
    • wydajny, starcza na bardzo długo