Płyny do kąpieli

bebeauty Kremowy płyn do kąpieli `7 olejków`

• 3 września 2024 o 22:53
    Wyjątkowo przyjemny płyn do kąpieli
    Płyn zamknięty jest w białej, grubej butelce, zamykanej na klik. Butelka z rączką jest duża na tyle, że zawsze ten płyn przelewam sobie do mniejszej, bardziej poręczniej i z dozownikiem. Tak jest mi wygodniej, ponieważ używam tego produktu pod prysznicem. Myślę, że dla posiadaczy wanny łatwiej dozować ten produkt z butelki z rączką, bez przelewania go, tak jak ja to robię. Już przy pierwszym użyciu zauważyłam, że konsystencja jest gęsta i kremowa, kolor złoty. Produkt jest bardzo wydajny – niewielka ilość wystarcza na całą kąpiel. Delikatnie i mało obficie się pieni i naprawdę rewelacyjnie pachnie. Kompozycja zapachowa jest kojąca dla zmysłów - otulająca i nieprzytłaczająca, zapach jest o odpowiedniej intensywności. Odczucia na skórze również bardzo przyjemne. Produkt nie powodował u mnie dyskomfortu, ściągnięcia skóry czy podrażnienia, a mam do tego tendencję. "7 olejków" kupuje sklepie Biedronka, więc jest łatwo dostępny i w przystępnej cenie, a jego jakość sprawia, że bardzo często do niego wracam.
    Zalety:
    • dobra jakość
    • nie wysusza skóry
  • 5 października 2023 o 20:33
    Jeden z lepszych i tańszych
    Płynu do kąpieli nigdy sobie nie żałuję ile naleje tyle jest. Płyn jest delikatny , tak jak nazwa wskazuje musi mieć rzeczywiście w składnię olejki. Woda w połączeniu z tym płynem delikatnie otula i jednocześnie nawilża skórę ciała. Super się pieni, a piany nigdy za mało i bardzo ładnie pachnie. Zapach ma typowo eteryczny, odprezajacy. Kąpieli z dodatkiem tego płynu jest bardzo relaksująca.
  • 15 marca 2023 o 23:45
    Bardzo fajny płyn
    Bardzo fajny płyn do kąpieli i często do niego wracam. Ma przyjemny zapach, wygodne opakowanie, nie wysusza skóry, wręcz przeciwnie, jest ona po kąpieli miła i delikatna. Cena płynu bardzo dobra
    Zalety:
    • Dostępność
  • 12 marca 2023 o 14:21
    Lepszy niż inne droższe płyny
    Ten płyn jest niesamowity. Nie dość, że jest go naprawdę dużo , bo to pokaźna butla to jeszcze jest w doskonałej cenie. Poza tym jest Vegan friendly i wolny od mikroplastiku na co ja , a mam nadzieję że coraz więcej osób bardzo zwracam uwagę. Raz ,że płyn do kąpieli leję również chłopakom 10 i 13 lat , dwa ,że wybieram coś co nie szkodzi ani nam ani zwierzętom i naturze. Ten był jako jedyny z tej serii właśnie i vegan i mikroplastik free co ciekawe, ale właśnie ten był w mojej Biedrze ostatni. Pozostałe sprawdziłam, ale takowych oznaczeń nie miały więc na razie będę wierna temu egzemplarzowi przynajmniej na razie. Prosty skład z olejków. Zapach piękny. Żelowa konsystencja i złocistym kolorze i mega piana, a pachnie w całej łazience nawet po kąpieli. Wydajny. Starczy na długo, nie trzeba latać co chwila do sklepu jak to bywa przy płynach o mniejszej objętości. Nie podrażnił ani nie wysuszył mojej skóry ani dzieci. Płyn na dzisiejsze czasy, nie dziwię się, że znika z półek także polecam Wam go serdecznie
  • 16 stycznia 2023 o 13:13
    Polecam !
    Jest to bardzo fajny produkt godny uwagi, zakupu i stosowania. Produkt znajduje się w dużej plastikowej butelce z rączką, która ułatwia korzystanie z niej, zamknięcie na klik. Konsystencja produkty średnią gęsta raczej lejąca. Dostępność produktu zawsze jest dostępny i w bardzo dobrej cenie bardzo często na promocji. Produkt zawiera bardzo dużo wariantów zapachowych, które są naprawdę przepiękne, Płyn świetnie się pieni. Jest również bardzo wydajny, przepięknie pachnie, pozostawia na skórze zapach który się utrzymuje, ale również fajnie wygładza i nawilża całe ciało. Ja jestem bardzo zadowolona i jestem na TAK i bardzo polecam. :)