Toniki i hydrolaty

Love Your Body Hydrolat róża

• 29 marca 2025 o 21:47
    Przyjemny
    Ogólnie hydrolat bardzo dobrze sprawdzał mi się jaką mgiełka nawilżająca zarówno po myciu twarzy jak i przy utrzymywaniu wilgoci w maseczkach z glinką. Hydrolat bardzo ładnie pachnie, a zapach jest delikatny. Muszę bardzo pochwalić atomizer, mgiełka jest drobna i bardzo przyjemna. Hydrolat niweluje uczucie ściągnięcia na twarzy i przywraca efekt nawilżenia niestety poza tym działaniem nie zauważyłam dodatkowych efektów.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Atomizer
    Wady:
    • Ograniczone działanie
  • 29 lipca 2024 o 4:54
    Warto spróbować
    Hydrolat kupiłam w Biedronce. Nie był to wtedy produkt pierwszej potrzeby. Z tego co pamiętam kosmetyk był w promocji. Takie przypadkowe, nieplanowane zakupy bywają czasem udane. Hydrolat odleżał swoje na dnie szafki, ale ostatnio sprawdzał mi się doskonale. Używałam go jako mgiełka do ciała i do włosów. Cudownie odświeżał, łagodził napięcie i pozostawiał piękny zapach. Hydrolat zabierałam na wycieczki rowerowe, aby w każdej chwili móc się schłodzić. Moja cera jest kapryśna więc do twarzy go nie stosowałam. Zdarzało mi się czasem rozpylić go w pomieszczeniu, aby móc się nacieszyć zapachem róży. Nie jest to jednak zapach świeżych płatków róż. To raczej zapach różanej konfitury.
  • 28 lipca 2024 o 15:42
    Ekstra pod krem
    Doskonale sprawdza się jako dodatkowe nawilżenie pod krem. Skład jest szczególnie spoko, bo poza wodą różaną zawiera tylko konserwanty. Dobry dla cer suchych i podatnych na reakcje alergiczne.
  • 23 maja 2024 o 18:31
    Ładny zapach.
    Hydrolat z róży zamknięty jest w buteleczce w sprayu o pojemności 125ml. Zapach przyjemny, różany bardzo ładny. Spray rozpyla delikatną mgiełkę, która otula twarz. Wydajny Hydrolat lubię używać po demakijażu i oczyszczeniu twarzy, a przed kolejnymi krokami pielęgnacji (serum, krem) jak również w upalne dni gdy mam ochotę na ochłodę i ukojenie skóry. Mgiełka otula twarz. Przyjemny kwiatowy zapach umila aplikacje produktu. Jestem zadowolona. Skóra po użyciu jest od razu ukojona, miękka, odświeżona i nawilżona. Lubię używać hydrolaty zwłaszcza różane lub lawendowe. Ten różany jest równie dobry jak innych droższych marek. Fajny produkt w dobrej cenie, który spełnia swoje zadanie. Nawilża, koi i pozostawia promienną twarz. Hydrolat szybko się wchłania, nie tworzy na skórze lepkości ani ściągnięcia. Dobry do szybkiego odświeżenia twarzy czy ciała. Jestem zadowolona z hydrolatu spełnił moje oczekiwania. Zalety: Odświeża Nawilża Koi Zapach Szybko się wchłania Skóra miękka i promienna
    Edytaj7
    7 marca 2024 o 21:41
    Sprawdza mi się
    Latem sprawiłam sobie hydrolat z melisą. Bardzo przypadł mi do gustu, więc sięgnęłam po koleiny. Kupiłam go w Biedrze, na promocji za jakieś 10 zł. Buteleczka jest smukła, poręczna, ciemna, z atomizerem. Zapach jest bardzo przyjemny, świeży. Tym razem wybrałam wariant z różą. I powiem wam, że naprawdę sprawdził się. Używałam go do tonizowania ale również i w ciągu dnia dla ukojenia . Jestem z niego bardzo zadowolona i na pewno sięgnę po kolejne.