Toniki i hydrolaty

Eveline Cosmetics Beauty & Glow, Rozświetlający tonik z kwasem glikolowym 5% `Acid Power!`

Eveline Beauty & Glow Acid Power! Rozświetlający Tonik z Kwasem Glikolowym 5% 200ml
notino.pl
Eveline cosmetics Beauty & Glow Acid Power! Rozświetlający Tonik z Kwasem Glikolowym 5% 200ml EVEL-4966

crayola
    25 lutego 2025 o 11:56
    Jako posiadaczka wrażliwej skóry skłonnej do niedoskonałości jestem na tak
    Tonik kupiłam w sklepie internetowym Eveline Cosmetics. Skusiłam się ze względu na pozytywne opinie i rzeczywiście ten tonik jest super. Produkt dostajemy w wygodnej, dużej butelce. Widać zużycie produktu, co jest na plus. Tonik ma kwas glikolowy, który działa rozjaśniająco na przebarwienia. Mam skórę raczej suchą, wrażliwą, ale skłonną do zapychania się i powstawania niedoskonałości i ten tonik jest dla mnie idealny. Nie wysusza skóry, nie zostawia jej nieprzyjemnie ściągniętej czy zaczerwienionej. Skóra jest ładnie nawilżona, gładka, a przy regularnym stosowaniu mogę potwierdzić, że przebarwienia są mniej widoczne, a pory zwężone. Tonik stosuję 2-3 razy w tygodniu, przez co u mnie jest bardzo wydajny. Tonik również pięknie pachnie. Podsumowując, jest to naprawdę fajny i działający tonik. Rozjaśnia przebarwienia, zmniejsza widoczność porów, nie wysusza i nie podrażnia skóry. Na pewno sięgnę po kolejne opakowania. Polecam
    Zalety:
    • zmniejsza widoczność porów
    • rozjaśnia przebarwienia
    • nie wysusza skóry
    _naatqa
    21 grudnia 2024 o 20:51
    Złuszczanie dla cery mieszanej
    Tonik złuszczający Eveline Beauty & Glow okazał się świetnym wyborem dla mojej mieszanej cery z przetłuszczającą się strefą T i skłonnością do powstawania niedoskonałości. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że skóra staje się wygładzona, rozświetlona, a naskórek delikatnie złuszczony. Przy regularnym stosowaniu efekty są jeszcze bardziej widoczne: zredukowana liczba zaskórników, rozjaśnione przebarwienia i zwężone pory. Tonik ma wodnistą konsystencję, co sprawia, że jest łatwy w aplikacji. Zamknięty jest w plastikowej butelce, przez którą widać, ile produktu jeszcze zostało. Nigdy nie miałam problemów z zamknięciem. Jest bardzo opłacalny jeśli weźmiemy pod uwagę stosunek ceny do pojemności, a przede wszystkim efektów. Podczas aplikacji czuć delikatne pieczenie na skórze, które szybko mija i nie powoduje żadnego dyskomfortu. Polecam ten tonik każdemu, kto szuka skutecznego, a zarazem delikatnego produktu złuszczającego dla cery mieszanej lub z niedoskonałościami.
    Zalety:
    • stosunek jakości do ceny i pojemności
    • widoczne efekty: rozświetlona, wygładzona skóra, mniej zaskórników, rozjaśnienie przebarwień i zwężenie porów.
    • wygodne opakowanie z solidnym zamknięciem
  • 29 sierpnia 2023 o 11:46
    nie jest odpowiedni do każdego typu cery
    Skusiłam się na ten tonik, gdy stan mojej skóry się pogorszył - zaczęło się na niej pojawiać więcej niedoskonałości. Zdecydowanie pomaga ujarzmić nieznośne wypryski. Nie zgodzę się jednak, iż produkt jest odpowiedni do każdego typu cery - potrafi zaszczypać i podrażnić. Mam wrażenie, że musiałam zbudować na niego tolerancję. + Złuszcza naskórek Zmniejsza pory Nawilża i wygładza Rozświetla skórę Skuteczne składniki aktywne Produkt wegański 96% składników pochodzenia naturalnego - Niespełnione obietnice producenta: Zmniejsza widoczność delikatnych zmarszczek - NIE Regeneruje i łagodzi - NIE Odpowiedni dla każdego rodzaju cery - NIE 3 x NIE, a zatem nie kupię ponownie.
  • 16 sierpnia 2023 o 21:52
    Działa na różne sposoby!
    Tonik zakupiłam z myślą o złuszczaniu lekkim w trakcie lata. Jeśli chodzi o nakładanie na całą twarz to u mnie nie do końca, gdyż na policzkach był ciut wysyp, (cera mieszana, w kierunku wrażliwej) natomiast z zaskórnikami na nosie poradził Sobie naprawdę super :) Natomiast! Muszę przyznać, że odkąd używam go UWAGA UWAGA na pięty i przykrywam jakimś tłustym kremem z mocznikiem, to zrobiłam bye bye wszelakim pumeksom czy skarpetkom złuszczającym! To już moja trzecia butelka ????
    Zalety:
    • wydajny
    • dobra cena do jakości
    • zapach leciutki
  • 16 maja 2023 o 17:41
    Świetny wybor :)
    Tonik zakupiłam na promocji i póki co jestem bardzo zadowolona z jego działania. Zaczynając od opakowania - osobiście całkiem mi się podoba. Szata graficzna przyjemna dla oka, plastikowa butelka z pastelową etykietą. Z zamknięciem nie dostrzegłam żadnych problemów. Wydajność całkiem ok - na stosowanie 3-4 razy w tygodniu napewno starczy na półtorej miesiąca. Konsystencja wodnista, w sumie niezbyt różni się od tego typu toników. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył zapach - muszę przyznać ze Eveline zrobilo dobrą robotę dobierajac aromaty (których o dziwo jest w składzie mało). Mówiąc o składzie - całkiem fajny. Stosunkowo mało konserwantów, za to znajdują się tu pozycje takie jak sok z liści aloesu, fermentowany ekstrakt z rzodkiewki, ekstrakt z cytryny oraz marchwi. Co mnie zaciekawiło to hydrolazy z róży i ekstrakt z jarmużu. Jestem w stanie szczerze stwierdzić że tonik jak najbardziej działa. Kilka sekund po użyciu niektóre strefy (tj. trądzikowa i wrażliwsza) delikatnie szczypią, natomiast mysle że to typowe dla produktów złuszczających. Oprócz tego nie zauwazylam zadnych negatywów. Z doświadczenia radzę odczekać pewien czas po zastosowaniu toniku. Na początku skóra będzie wręcz szorstka - nie wiem jak dokładnie to ująć, mam nadzieję ze wiadomo o czym mówię. Chodzi o to, se po przesunięciu palcem twarz nie jest zbyt gładka, ale ten efekt przemija po kilkunastu (badz nawet kilkudziesięciu) minutach i ustępuje mięciutkiej, oczyszczonej cerze. Po prostu czuć obiecane złuszczenie ;) Uczciwie polecam ten produkt do uzytku 3-4 razy w tygodniu. Jak na swoją półkę cenową - strzał w dziesiątkę.
    Zalety:
    • ciekawe składniki
    • bardzo miły zapach
    • wydajne opakowanie
    • działanie złuszczające
    • porządne oczyszczenie