Pianki do mycia twarzy

Garnier Skin Naturals, Hyaluronic Aloe Foam Pianka oczyszczająca

notino.pl
Garnier Hyaluronic Aloe pianka do twarzy 150ml

• 15 kwietnia 2025 o 10:23
    Całkiem fajna choć nie za często
    Pianka charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz konsystencją, bardzo łatwo się aplikuje oraz łatwo się rozprowadza. Pianka dobrze wręcz bardzo dobrze oczyszcza cerę, a co zaskoczenie to że usuwa nawet makijaż bardzo dobrze. Pianka używa raz na jakiś super działa na cerę, oczyszcza, matuje, odświeża . Natomiast w przypadku częstego stosowania pianka podrażnia i wysusza oraz powoduje uczucie ściągania skóry. Produkty wydajny.
  • 13 października 2024 o 13:23
    Piecze po dostaniu się do oczu, ale dobrze oczyszcza i wygładza
    Kosmetyk kupiony w holenderskim Kruidvacie. Ma wygodne opakowanie. Konsystencja jest gęsta w formie zbitego musu, ale pod wpływem masażu na twarzy zaczyna się pienić. Okropnie piecze przy dostaniu się najmniejszej nawet ilości do oczu – absolutnie nie nadaje się do zmywania makijażu. Mam też problem z jej zmyciem, bo jest dziwnie tłusta i ciężko się ją zmywa, pozostawia jednak twarz oczyszczoną i wygładzoną.
  • 21 sierpnia 2024 o 12:46
    Jestem zaskoczona pozytywnymi recenzjami
    Piankę kupiłam ponad rok temu, a używam jej jako piankę do golenia… Dlaczego? Ponieważ jest zdecydowanie za mocna do oczyszczania mojej cery! Robiłam kilka podejść i niestety za każdym razem efekt był taki sam: ściągnięta, podrażniona cera, przesuszenie skóry. Najgorzej, kiedy pianka dostawała się do okolic oczu nawet w minimalnych ilościach - dawno nie czułam aż tak mocnego pieczenia, wręcz palenia! Dodam, że moja skóra jest problematyczna - mieszana, ze skłonnością do zapychania i zaskórników, a jednocześnie wrażliwa i naczynkowa. Miałam nadzieję, że ten produkt dokładnie oczyści cerę, a jednocześnie nie będzie zaburzał bariery hydrolipidowej. Sama konsystencja pianki i zapach są bardzo przyjemne, ale na tym plusy się kończą. :( Zawiodłam się i przestrzegam posiadaczki wrażliwych cer!
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Podrażnia
    • Ściąga cerę
    • Przesusza
    • Bardzo mocno piecze w oczy
  • 29 listopada 2023 o 10:50
    Nie kupię ponownie
    W moim przypadku pianka nie zmywała makijażu, używałam jej po płynie micelarnym - żeby domyć ewentualne pozostałości. Przy regularnym stosowaniu zaczęła przesuszać. Z tego względu jej nie kupię po raz kolejny.
    Emis88
    21 czerwca 2023 o 16:05
    Rewelacyjny produkt
    Mam cere mieszana, ze skłonnością do podrażnień i przesuszenia. Produkt kupilam w drogerii, bylam sceptycznie nastawiona ale juz po pierwszym uzyciu wiedzialam ze trafilam w 10, skora jest odświeżona, nie napięta, zmywa nawet wodoodporny makijaż. Wystarczy niewielka ilosc i na twarzy powstaje pianka, jest bardzi wydajny. Jestem bardzo zadowolona
    Zalety:
    • zapach i wydajność